STAR ABRAZIVI – Slefuire fara praf – Solutii pentru inlaturarea prafului la slefuit

Nume firma: SC STAR ABRAZIVI SRL
Domeniu de activitate: Distribuitor unic in ROMANIA pentru abrazivi pe suport marca MIRKA Finlanda

STAR ABRAZIVI este distribuitor unic in ROMANIA pentru industria lemnului al produselor firmei MIRKA Finlanda, unul dintre primii 5 mari producatori de abrazivi pe suport din lume.

STAR ABRAZIVI - Slefuire fara praf - Solutii pentru inlaturarea prafului la slefuit

STAR ABRAZIVI va ofera spre vanzare si inchiriere masini de slefuire si prafuire fara praf marca MIRKA, precum si solutii pentru inlaturarea prafului la slefuit:

ABRANET

ABRANET este unicul produs destinat slefuirilor care asigura indepartarea practic totala a prafului, mai ales daca este utilizat cu utilajelespecial concepute pentru slefuire:  MIRKA ROS ORBIT sau cu patina MIRKA OS, care sunt masini pneumatice cu sistem propriu de colectare a prafului sau cu sistem centralizat, precum si cu masini electrice de slefuit, cu miscare orbitala, cu sistem centralizat de colectarea prafului, tip CEROS sau DEROS.
Abranet combina performantele inalte si durabilitate marita fata de produsele abrazive clasice, fiind o solutie efectiva a reducerii costurilor, in vasta gama de utilizare (vopsele, piatra, auto, constructii etc.)
In timpul utilizarii, atat mecanic cat si manual, se realizeaza o adevarata slefuire fara praf, ceea ce face sa rezulte un mediu de lucru curat precum si o suprafata finisata deosebita.
CONCEPTUL NET SANDING

Mirka a rezolvat problema prafului, simplu, printr-o solutie foarte curata – NET Sanding. Este posibila realizarea unei slefuiri fara praf,minimalizandu-se astfel posibilitatea de a inspira particulele rezultate din timpul slefuirii.

Materialul revolutionar ABRANET asigura o slefuire fara praf, dar are si sistemul de fixare tip scai pentru o fixare rapida si usoara.

Utilizand ABRANET si masinile special realizate de MIRKA se elimina practic praful, facand ca muncitorul sa poata avea un control mult mai bun al muncii realizate in timpul slefuirii, inlaturand si problema prafului care afecteaza suprafata slefuita. Produsele ABRANET pot fi utilizate pe masini de slefuire cu discuri sau foi sau cu slefuire manuala, dar cu ajutorul sistemelor de slefuire manuala realizate de Mirka. Slefuirea fara praf cu ABRANET se poate face utilizand echipamentul de extractie a prafului, special realizat.

SLEFUITORUL ELECTRIC ORBITAL (CEROS)

Slefuitorul electric orbital (CEROS) este de o constructie unica, care ofera o versatilitate deosebita in utilizare, cu performante bune intr-un sistem compact dar in acelasi timp si usor. Produs ideal pentru o multitudine de slefuiri, atat la slefuirea lemnului cat si la lacuri si vopsele din diferite domenii: lemn, auto constructii.

Cu ajutorul produselor si solutiilor pentru inlaturarea prafului in timpul slefuitului, utilizand benzi antistatizate,  se previne influenta negativa a prafului in procesul de slefuire si se previne de asemenea si influenta negativa a prafului asupra mediului inconjurator.

Daca se reduce incarcarea electrostatica a masinilor de slefuit cu benzi late atunci:

  • rezulta o suprafata slefuita curata, fara praf, cu un rezultat al slefuirii mai uniform
  • cu cat masina de slefuit este mai curata, cu atat este mai usoara intretinerea
  • cu cat rezulta praf mai putin, cu atat mediul de lucru este mai atragator

STAR ABRAZIVI  ofera pofesionalism, seriozitate si promptitudine in onorarea comenzilor, precum si  produsele de calitate superioara.

Date de contact si identificare firma SC STAR ABRAZIVI SRL

Denumire firma: STAR ABRAZIVI SRL 
Cod unic de inregistrare: 
14938201
Nr. Reg. Comertului: 
J12/1985/2002

Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Abrazive

infoHarta.ro – Catalogul online al firmelor specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 2164 ori, 1 Visit today

Postat în Abrazive - Sudura

Tagged In abrazive cluj,abrazive cluj firme,abrazive cluj harta,banda abraziva cluj,benzi abrazive cluj,disc abraziv cluj,discuri abrazive cluj,hartie abraziva cluj,Pasta abraziva Cluj,produse abrazive cluj napoca,rola abraziva clujșismirghel cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings