SUD SELECT – Sudură, balustrade inox, scări și confecții metalice

Firma SUD SELECT din Cluj-Napoca activează în domeniul confecțiilor din fier forjat, inox sau metal și execută debitări plasmă CNC, balustrade inox și copertine din inox,mobilier inox, mese de lucru pentru bucătărie, precum și boilere, chiuvete, rafturi și hote. De asemenea, firma Sud Select execută lucrări cu elemente din fier forjat, de la porți și garduri, balustrade și copertine, la scări de interior și scări de exterior, grilaje.

SUD SELECT – calitatea confecțiilor din inox și fier forjat!

Echipa de meșteri Sud Select este specializată în manipularea și prelucrare diverselor tipuri de metale și materiale derivate, precum inox, fier forjat, aluminiu, fontă și cupru. Aparatura și uneltele de prelucrare permit aplicarea unor tehnici de producție eficiente și sigure, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați timp îndelungat de confecții metalice calitative și rezistente.

Compania Sud Select din Cluj-Napoca oferă o gamă largă de servicii de sudură, care sunt autorizate TUV: sudură inox, sudură aluminiu (rezervoare), sudură fontă, sudură cupru. În plus, firma îți pune la dispoziție și servicii de debitări cu plasmă și debitări CNC, precum și servicii de reparație confecții metalice.

La Sud Select găsești balustrade și copertine din inox, de cea mai înaltă calitate. Totul alături de cele mai bune servicii, pentru ca tu să fii pe deplin mulțumit, iar proiectele tale realizate cu succes, în timp util.

Date de contact si identificare firma SUD SELECT SRL

  • Telefon: 0745 367 268
  • Persoana de contact: Murășan Ion
  • Adresa email: selectsud.cluj@yahoo.com
  • Adresa WEB: CLICK AICI
  • Adresa: Str. Oașului, Nr. 286 A, Cluj-Napoca
Denumire firma: SUD SELECT SRL 
Cod unic de inregistrare: 
35278582
Nr. Reg. Comertului: 
J12/3599/2015

Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Abrazive – Sudura

infoHarta.ro – Catalogul online al firmelor specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 1858 ori, 1 Visit today

Postat în Abrazive - Sudura, Balustrade, Confectii Metalice, Fier forjat, Rafturi metaliceșiScari

Tagged In balustrade cluj,balustrade inox cluj,confectii metalice cluj,scari cluj,sud select cluj,sud select srlșisudură cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

MAFCOM - Importator scule și utilaje pentru industrie și construcții

0264-415.172;

Bulevardul Muncii nr.16, Cluj-Napoca

Cluj Napoca, Bulevardul Muncii

Firma SUD SELECT din Cluj-Napoca activează în domeniul confecțiilor din fier forjat, inox sau metal și execută debitări plasmă CNC, balustrade inox și copertine din inox,mobilier inox, mese… Read more…

Postat în  Abrazive - SuduraBalustradeConfectii MetaliceFier forjatRafturi metaliceși Scari