SUDOMETAL – Partenerul dumneavoastra in sudare si taiere!

SUDOMETAL este lider regional în distribuția de echipamente și materiale pentru sudare și tăiere, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. Cu sediul în Cluj-Napoca (Calea Baciului, nr. 2-4), firma pune la dispoziția clienților și colaboratorilor soluții complete pentru sudarea și tăierea materialelor metalice, precum și execuția și montarea de balustrade, copertine și echipamente industriale.

În cele două decenii de la apariția pe piață, compania SUDOMETAL s-a perfecționat continuu, crescând valoarea calitativă a serviciilor și a produselor oferite și îmbunătățind mereu relațiile cu partenerii și colaboratorii. Experiența câștigată în timp ne-a ajutat să formăm o echipă calificată și deschisă spre orice tip de lucrare.

SUDOMETAL Cluj-Napoca - Showroom echipamente de sudură și tăiere

Personalul specializat în lucrări din oțel inoxidabil execută și montează echipamente industriale, balustrade de inox, scări din oțel sau inox, boilere, cazane, calorifere și o mulțime de alte confecții metalice: dulapuri, rafturi, bănci, cuiere, mese. O mare parte din echipamentele industriale realizate aici sunt exportate în țări europene precum Germania, Italia, Franța și Olanda.

Echipa Sudometal este formată din personal specializat în lucrări din oțel inoxidabil și își desfășoară activitatea în ateliere de producție cu dotări moderne. Principalele produse și servicii oferite de Sudometal sunt proiectarea, executarea și montajul balustradelor, scărilor, copertine din inox, oțel carbon și aluminiu, precum și execuția echipamentelor industriale și diverse confecții metalice.

SUDOMETAL este partener și distribuitor autorizat al mărcilor:

 • ESAB Suedia – lider mondial în echipamente și materiale pentru sudură și tăiere
 • GCE Suedia – lider european în echipamente pentru controlul gazelor
 • Parweld Anglia – cel mai mare producător de materiale pentru sudare din Anglia
 • Voestalpine BOHLER Welding Austria – cel mai mare producător de materiale pentru sudură
 • Lorch Germania – soluții de sudare pentru cele mai inteligente companii din lume
 • Nederman Suedia – lider mondial în fabricarea de echipamente pentru extracția și filtrarea noxelor
 • Tecna Italia – cea mai cunoscută companie specializată în producția de echipamente de sudură în puncte
 • Mig Weld Germania – cel mai mare distribuitor european de materiale pentru sudarea aluminiului și cuprului, produse de firma Mig Weld Franța
 • Cepro Olanda – cel mai mare producător de materiale de protecție la sudare

Date de contact si identificare firma SUDOMETAL SRL

 • Telefon: 0264 433 735
  Fax: 0364 401 290
 • Adresa email: office@sudometal.ro
 • Adresa WEB: click aici
 • Adresa: Calea Baciului, nr. 2-4, Cluj-Napoca
Denumire firma: SUDOMETAL SRL 
Cod unic de inregistrare: 
9887837
Nr. Reg. Comertului: 
J12/1947/1997

Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Abrazive – Sudura

infoHarta.ro – Catalogul online al firmelor specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 2181 ori, 3 Vizite astăzi

Postat în Abrazive - Sudura, Amenajari Interioare si Exterioare, BalustradeșiConfectii Metalice

Tagged In balustrade cluj,catalog sudometal,echipamente sudura cluj,echipamente taiere cluj,electrozi sudura cluj,porti metalice cluj,sudometal cluj,sudometal srlșisudură cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings