CIPRI STETCO BUILDING – Comercializare ţiglă metalică şi montaj acoperiş

Strada Orizont 12, Dej, Cluj County, România

Dej, Județul Cluj

Firma CIPRI STETCO BUILDING comercializează diverse modele de ţiglă metalică marca BILKA şi asigură servicii de montaj acoperiş la preţuri fără concurenţă. Toate produsele utilizate în montaj se recomandă prin standarde înalte de siguranţă, durabilitate şi rezistenţă la factorii externi.

______________________________________________________________________________________

CIPRI STETCO BUILDING – Tiglă metalică Bilka şi montaj acoperiş

______________________________________________________________________________________

Echipa CIPRI STETCO BUILDING este una cu o experienţă notabilă în domeniu, iar în anul 2019 a montat acoperişuri pentru 120 de clădiri. Ţigla metalică marca BILKA utilizată în proiectele companiei asigură o estetică deosebită, iar rezultatele lucrărilor de montaj sunt mereu conform cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor.

CIPRI STETCO BUILDING se angajează să răspundă cu promptitudine şi seriozitate nevoilor clienţilor în materie de acoperişuri. Firma asigură consultanţă pentru a se identifica cele mai bune soluţii şi le implementează cu profesionalism pentru ca fiecare acoperiş să fie executat conform dorinţelor beneficiarilor.

Servicii oferite de firma CIPRI STETCO BUILDING SRL

COMERCIALIZARE ŢIGLĂ METALICĂ BILKA MONTAJ ORICE TIP DE ACOPERIŞ

Date de Contact si identificare firma CIPRI STETCO BUILDING SRL

Denumire firma: CIPRI STETCO BUILDING SRL 
Cod unic de inregistrare: 
38485540
Nr. Reg. Comertului: 
J12/6418/2017 

Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Acoperisuri si Tigle

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

https://api.whatsapp.com/send?phone=+40743464413&text=Bună! Vă contactăm în legătură cu anunţul firmei Dvs. Cipri Stetco Building Srl, de pe infoharta.ro

Vizitat 643 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Acoperisuri si Tigle, Montaj Acoperis, Tabla AcoperisșiTigla Metalica

Tagged In CIPRI STETCO BUILDING,montaj acoperisșitigla metalica

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings