POLICLINICA SALVOSAN CIOBANCA – medicina muncii – analize soferi – analize de laborator

POLICLINICA SALVOSAN CIOBANCA – Mentinem si imbunatatim sanatatea oamenilor din respect pentru viata!
Policlinica Salvosan Ciobanca va ofera servicii medicale de cea mai inalta calitate, consultatii medicale de specialitate (Alergologie – Imunologie, Cardiologie, Chirurgie generala, Dermatologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie – Obstetrica, ORL, Medicina Interna, Neurologie, Oftalmologie, Ortopedie-Traumatologie, Pneumologie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Recuperare medicala, Pneumoftiziologie, Medicina Sportiva), servicii de medicina muncii, examinari medicale pe siguranta transporturilor, Fise medicale pentru obtinere, preschimbare si adaugare de categorii pentru permis, Fise medicale pentru port arma, Testare psihologica, Radiologie-imagistica, (ecografii mamare, mamografii, tomografie computerizata, osteodensitometria, radiologie, rezonanta magnetica), laborator de analize medicale si altele.

MEDICINA MUNCII LA SALVOSAN CIOBANCANCA
Policlinica SALVOSAN CIOBANCA ofera urmatoarele servicii de medicina a muncii:
  • Examenul medical la angajarea in munca
  • Examenul medical la reluarea activitatii
  • Controlul medical periodic
  • Testare psihologica
  • Protectie medicala pentru femei gravide

 

MEDICINA MUNCII – Avantajele colaborarii cu Salvosan Ciobanca

  • Organizarea activitatilor medicale specifice medicinei ocupationale la sediile beneficiarului si in functie de orarul angajatilor – Ne deplasam cu echipe medicale mobile, cu toata aparatura necesara, in asa fel incat procesul de munca sa fie cat mai putin afectat.
  • Consilierea beneficiarului in probleme de sanatate si securitate in munca precum si in procesul de implementare a legislatiei in vigoare.
  • Organizarea si gestionarea bazei de date cuprinzand toate dosarele medicale ale angajatilor companiei beneficiare.

Salvosan Ciobanca trateaza cu succes orice problema medicala!

Compania medicala Salvo-San Ciobanca pune la dispozitia pacientilor profesionalismul unei echipe medicale de exceptie: peste 120 de medici acoperind in mod integrat specialitatile medicale importante, asigurand investigatiile necesare in departamente bine structurate la Zalau si Cluj-Napoca.

Un punct forte al companiei Salvo-San Ciobanca este posibilitatea examinarilor de medicina muncii la sediul beneficiarilor in unitati mobile-caravane medicale.

Alt punct forte il reprezinta unitatea cu paturi – Spital Salvo-San Ciobanca, cu avantajul pacientilor ca in conditii de internare de zi continua sa beneficieze de investigatii integrate, pregatirea pacientilor in acest sens, precizarea diagnosticului corect intr-un timp foarte scurt, initierea si asistarea tratamentului.

Putem prelua pacienti pentru RECUPERAREA MEDICALA sau INGRIJIRE MEDICALA si pe perioada nedeterminata.

Dupa internarea critica in sectiile de neurologie, neurochirurgie, ortopedie, pacientii pot beneficia la noi de recuperare sau ingrijire medicala (persoane cu diverse dizabilitati sau varstnici).

Atata policlinica Salvo-San Zalau, policlinica din Cluj-Napoca, cat si Spitalul din Zalau se afla in relatii contractuale cu Casele de Asigurari din Zalau si din Cluj-Napoca.

Vizitat 7952 ori, 1 Visit today

Postat în Alergologie si ImunologieșiCardiologie

Tagged In analize si examinari alergologice cluj napoca,cabinete alergologie cluj-napoca,clinici de alergologie cluj napocașimedici alergologi cluj napoca

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

POLICLINICA SALVOSAN CIOBANCA – Mentinem si imbunatatim sanatatea oamenilor din respect pentru viata! Policlinica Salvosan Ciobanca va ofera servicii medicale de cea mai inalta calitate, consultatii medicale… Read more…

Postat în  Alergologie si Imunologieși Cardiologie