TAKKA ROOF – Țiglă metalică, tablă cutată, tablă fălțuită și accesorii pentru acoperiș

Firma TAKKA ROOF activeaza în domeniul învelitorilor de tablă, oferind țiglă metalică, accesorii pentru acoperișuri, tablă cutată și sisteme pluviale disponibile în mai multe culori, modele şi tipuri de material. Firma își desfășoară activitatea atât în ClujNapoca, Turda, Alba, Salaj, Mures, Sibiu, Maramures, Bihor și a executat până în prezent numeroase acoperișuri perfect adaptate proiectului fiecărui client.

Compania este distribuitor autorizat al mărcii IMPRO în materie de țiglă metalică, lucru care garantează calitatea tuturor acoperișurilor executate. Această țiglă metalică este cel mai modern tip de învelitoare pentru acoperișuri, ușor de montat, cu greutate redusă și aspect estetic plăcut. De asemenea, atenția acordată clienților și fiecărei lucrări recomandă Takka Roof drept una dintre cele mai de încredere firme de profil de pe piața locală din Cluj și Turda.

Takka Roof – distribuitor autorizat produse IMPRO

Firma Takka Roof ofera clienților produse precum: țiglă metalică, tablă cutată, tablă fălțuită, accesorii pentru acoperiș, sisteme pluviale şi ferestre mansardă la preţ avantajos! Montajul țiglei și al celorlalte tipuri de învelitori este asigurat de personalul calificat Takka Roof, pentru rezultate optime și durabile. Gama completă de produse comercializate de firmă este realizată în conformitate cu prevederile standardului SR EN 14782:2006 şi a Declaraţiei de Conformitate CE aferentă produselor, astfel clienții au certitudinea că produsele brandului Takka îndeplinesc într-adevăr standardele europene.

Materia primă utilizată în fabricarea sistemelor de învelitori sunt rolele din oțel protejat în sistem multistrat rezistent la coroziune. Fața vizibilă a materialului este acoperită cu vopsea pe bază de poliester (mată sau lucioasă), iar pe verso materialul este protejat de un strat de lac.

Firma oferă garanție de 36 de luni pentru toate lucrările executate, iar produsele vândute de companie au o durată de viață îndelungată estimată la 50-60 de ani în condiții normale de mediu. Garanția oferită pentru materiale este între 10 și 15 de ani.

Date de Contact si identificare firma TAKKA ROOF SRL din Turda, Cluj

Denumire firma: TAKKA ROOF SRL 
Cod unic de inregistrare: 
29191316
Nr. Reg. Comertului: 
J12/2482/2011

Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Acoperisuri si Tigle

infoHarta.ro – Catalogul online al firmelor specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 52 ori, 1 Visit today

Postat în Acoperisuri si Tigle, Ferestre de Mansarda, Montaj Acoperis, Sisteme Pluviale, Tabla AcoperisșiTigla Metalica

Tagged In acoperis impro,acoperis metalic,acoperisuri oradea,acoperisuri si tigle cluj,cosuri de fum cluj,ferestre mansarda velux,firme acoperisuri cluj,firme cluj,montaj acoperis cluj,tabla acoperis,tabla cutata cluj,Tigla metalica Clujșivelux cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

bauder

Firma Takka Roof din Turda, Cluj, oferă produse pentru acoperiş, țigla metalică, accesorii acoperișuri, tablă cutată, ferestre mansardă, sisteme pluviale, cosuri de fum Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleFerestre de MansardaMontaj AcoperisSisteme PluvialeTabla Acoperisși Tigla Metalica

Metal Plan Construct Cluj - Tigla metalica - Dulgherie - Ferestre mansarda - Amenajari - Hidroizolatii

Firma Takka Roof din Turda, Cluj, oferă produse pentru acoperiş, țigla metalică, accesorii acoperișuri, tablă cutată, ferestre mansardă, sisteme pluviale, cosuri de fum Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleFerestre de MansardaMontaj AcoperisSisteme PluvialeTabla Acoperisși Tigla Metalica