Doctor FRANDES – Medicina de familie – Medicina Muncii – Acupunctura

Strada Pandurilor, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania

Manastur

0264.428.059

Luni, Miercuri, Joi: 12:00 - 17:00; Marti, Vineri: 08:00 - 13:00

Cabinetul medical individual Doctor FRANDES Felicia va ofera servicii de medicina de familie, medicina muncii si acupunctura.

Medicina de Familie

Medicina de familie este ramura medicinii care asigură asistență medicală primară și continuă, contribuind la promovarea stării de sănătate a individului, a familiei și colectivității prin acțiuni preventive, educaționale, terapeutice și de recuperare.

În calitate de medic de familie, Dr. Frandes Felicia rezolvă problemele globale de sănătate ale pacientului, eliberează trimiteri pentru ca acesta să-și poată face gratuit analizele de sânge sau electrocardiograma, consultă, interpretează rezultatele analizelor și eliberează rețete gratuite sau parțial compensate. De asemenea eliberează scutiri medicale necesare pentru școală sau serviciu.

Dr. Frandes Felicia furnizeză îngrijiri medicale pentru pacienții de toate vârstele – de la nou-născuți la vârstnici, bărbați și femei, cu probleme medicale diverse.

Medicina Muncii 

Medicina muncii este o disciplină medicală care studiază relația fiziologică și patologică dintre organismul uman și muncă, în vederea recomandării măsurilor care să permită desfășurarea activității profesionale în condiții fiziologice și igienice pentru menținerea capacității de muncă la un nivel ridicat și pentru prevenirea bolilor profesionale și a bolilor legate de profesie.

Dr. Frandes Felicia eliberează fișe de aptitudine care certifică din punct de vedere medical aptitudinea angajatului de a desfășura munca specifică postului. Astfel, angajatorul este asigurat că lucrătorul face față solicitărilor pe care le presupune locul de muncă, iar angajatul este asigurat că noul său post nu îi va prejudicia sănătatea.Acupunctura

Este o metodă de tratament folosită în China din vremuri străvechi. În Europa, a fost studiată și utilizată începând cu sec. XIX.

Ea vizează restabilirea echilibrului energetic al corpului uman, găsindu-și aplicabilitatea în tratamentul unei palete largi de afecțiuni din care exemplific: dermatologice (ex. alergii, acnee, psoriazi), boli respiratorii (astm, bronșite, rinite), afecțiuni reumatologice (spondiloză cervicodorsolombară, artroze, nevralgie sciatică, nevralgie cervicobrahială, tendinite), afecțiuni digestive (gastrită, ulcer gastroduodenal, sindrom de intestin iritabil, dischinezie biliară), afecțiuni neurologice (cefalee, migrenă, nevralgie trigeminală), neurastenie, anxietate, afecțiuni ginecologice (dismenoree, sindrom premenstrual).

Poate fi utilizată ca singură metodă de tratament sau asociată tratamentului alopat sau altor metode de tratament alternativ, neavând contraindicații de asociere cu acestea.

Va asteptam la Cabinetul medical Dr. Frandes !
 Doctor FRANDES - Medicina de familie – Medicina Muncii – Acupunctura

Servicii medicale Doctor FRANDES – Medicină de familie, Medicina Muncii, Acupunctură

Medicină de familie
 • trimiteri pentru analize, consult, interpretare analize, eliberare rețete, scutiri medicale etc.
Medicina Muncii
 • eliberare fișe de aptituine pentru angajați
Acupunctură
 • restabilirea echilibrului energetic al corpului uman; tratament pentru acnee, alerfii, astmn, bronșite, rinite, spondiloza cervicodorsolombara, artroze, nevralgie sciatică, nevralgie cervicobrahială, tendinite, gastrită, ulcer gastroduodenal, sindrom de intestin iritabil, dischinezie biliară, efalee, migrenă, nevralgie trigeminală, neurastenie, anxietate, dismenoree, sindrom premenstrual

Date de contact: SC Doctor Frandes SRL

 • Telefon: 0264.428.059
 • Cartier: Manastur
 • Orar:
  • Luni, Miercuri, Joi: 12:00 – 17:00
  • Marti, Vineri: 08:00 – 13:00
 • Adresa email: drfeliciaf@gmail.com
 • Adresa WEB:
 • Adresa:
  • Str. Pandurilor, Nr. 8/3, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Vizitat 2864 ori, 1 Visit today

Postat în Acupunctura, Medicina de FamilieșiMedicina Muncii

Tagged In acupunctura cluj,cabinet medicina de familie cluj,cabinete acupunctura cluj-napoca,cavbinet medical cluj,dr frandes felicia cluj,medici de familie cluj,medicina cluj,medicina de familie cluj napoca,medicina muncii Clujșimedicina muncii cluj orar

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings