ASCENSO – ascensoare – lifturi – scari rulante – service lifturi

Compania ASCENSO din Cluj-Napoca are ca obiect principal de activitate proiectarea, montarea, repararea, modernizarea ascensoarelor electrice șihidraulice de persoane și materiale cu sau fără cameră de mașini, a platformelor de ridicare sau a platformelor pentru persoane cu handicap, a scărilor rulante.

În prezent, firam din  Cluj-Napoca are în întreținere mai mult de 1000 de ascensoare, atât în municipiul Cluj Napoca, cât și în județul Cluj și în județele învecinate. Echipa de profesionisti este formată din 54 de specialiști, cu peste 40 de ani de experiență în domeniu.

ASCENSO – peste 20 de ani de experiență în ascensoare!

ASCENSO Cluj realizează modernizări pentru ascensoare sau lifturi, atât pentru partea electrică, cât și pentru cea mecanică la asociații de proprietari sau persone juridice. Modernizările sunt efectuate cu instalații performante la prețuri competitive, cu posibilitatea achitării costului în mai multe tranșe.

Platforme dedicate persoanelor cu handicap

Compania ASCENSO facilitează accesul în clădirile instituțiilor publice prin platformele dedicate persoanelor cu handicap. ASCENSO oferă clienților săi platforme oblice pentru persoane cu handicap (care urmăresc traiectoria scărilor, dețin un sistem autoridicător care permite translocația în orice direcție, până la un unghi de înclinare de maximum 72 grade, fără efort și în condiții de siguranță deplină) și platforme verticale pentru persoane cu handicap cu sau fără structură de acoperire.

Astfel, ASCENSO asigură circulația liberă pentru persoanele care folosesc scaun cu rotile. Costurile de întreținere a acestor platforme sunt, de asemenea, mici.

Gama de produse: livrare, montaj, service, oferite de ASCENSO:

Date de Contact ASCENSO Cluj-Napoca:

SC ASCENSO SRL, Cluj Napoca, RO207139, J12/1078/1991, Cap. social: 200 RON, Str. Parang Nr.7, Ap.41, Cartier Manastur

  • Departament tehnic: Tel: 0744 789 730
  • Departament vanzari: Tel.: 0745 053 125
  • Tel /fax: 0264.260.051
  • Email: office@lifturi.com

Vizitat 1700 ori, 1 Visit today

Postat în Ascensoare si Lifturi

Tagged In Ascenso Cluj,ascensoare,automatizari,intretinere lifturi,lifturi,platforme persoane dizabilitati,reparatii lifturi Cluj,scari rulanteșiservice lifturi

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos: