ARIOLA – sisteme de securitate si automatizari pentru locuinte

ARIOLA este o societate cu capital privat care a pornit la drum in anul 1994, avand obiect de activitate comercializare si service de echipamente bancare (masini de numarat si bandat bani), sisteme de alarma si de supraveghere video. ARIOLA este reprezentantul prestigioaselor firme importatoare de masini de numarat bancnote si monezi GLORY (Japonia), precum si DE LA RUE (Anglia), LAUREL (Japonia), BELLCON (Danemarca), TIPPY AUTO (Japonia), HUMBOLDT (Germania), TRANSPACK (Taiwan).  O importanta ramura de activitate este comercializarea, instalarea si service-ul echipamentelor de procesare numerar si echipamente de securitate. Venind in intampinarea necesitatilor clientilor si a tendintei de crestere a cererii pentru aceste produse si servicii, firma Ariola vizeaza o pozitie te top in aceste domenii. Personalul technic si comercial a fost pregatit de catre specialistii firmelor producatoare si importatoare a produselor comercializate respectiv intretinute de noi.
ARIOLA in prezent are reprezentant local in ORADEA – ARIOLA SYSTECH, dar poate asigura service pe tot teritoriul tarii cu interventie maxima de 24 de ore.

Ariola – sisteme de securitate si automatizari pentru locuinte

Date de contact S.C ARIOLA PRODCOM S.R.L

Vizitat 1585 ori, 1 Visit today

Postat în Automatizari, Automatizari Industriale, Automatizari pentru locuinteșiSisteme de Alarma si Securitate

Tagged In automatizari locuinte,bariere,camere video,detectori incendiu,inch,porti batante,sc ariola prodcom srl,sisteme de alarmare,sisteme de interfonie,sisteme de securitateșisisteme de supraveghere

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings