DIRECT LINE INOX – Produse industriale din oţel inoxidabil

DIRECT LINE INOX  are ca obiectiv de activitate comercializarea de semifabricate din oţel inoxidabil perfecte pentru industria alimentară, industria farmaceutică, a construcţiilor de maşini şi utilaje, confecţii metalice sau instalaţii diverse. De asemenea, compania se ocupă cu proiectarea, execuţia şi montajul produselor din oţeluri inoxidabile utilizate în varii domenii.

Din gama de produse fac parte: table inox, țevi inox, fitinguri și armături inox, mobilier industrial și stradal, elemente de legătură și accesorii, sudură inox și consumabile, bare inox, profile inox, calote și capace de inox pentru rezervoare. În principal ne axăm pe execuția la comandă a produselor din inox unicate sau de serie mică, confecționate din oțel inoxidabil, pe bază de proiecte ale clienților nostri sau schițe-desen, pe baza cărora executăm proiectarea lucrărilor sau a pieselor solicitate.

DIRECT LINE INOX – Produse din oțel inoxidabil ce pot fi utilizate în diverse domenii!

Echipa de specialiști Direct Line Inox dispune de experiență bogată în domeniu, oferă consultanță, proiectare, execuţie şi montaj al produselor din oţeluri inoxidabile: instalaţii pentru staţii de epurare şi tratare a apei, structuri sudate şi componente industriale, recipienți, rezervoare și multe altele. Pentru parteneriate de încredere și siguranță în alegerea produselor și serviciilor oferite, apelați la profesioniștii Direct Line Inox!

Date de Contact si identificare firma DIRECT LINE INOX IMPEX SRL

Denumirea companiei: DIRECT LINE INOX IMPEX SRL
Adresa Sediului Social: Calea Baciului 1-3, Cluj Napoca, Cluj
Cod unic de inregistrare: 7727821
Nr. Reg. Comertului: J12/1817/1995


Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Inox

infoHarta.ro – Catalogul online al firmelor specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 810 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Abrazive - Sudura, Confectii MetaliceșiCONSTRUCTII si AMENAJARI

Tagged In bare inox,electrozi inox,inox cluj,profile inox,rezervoare inox,sudura inox,tabla inoxșitevi inox cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizare si tratarea aerului

Firma Direct Line Inox din Cluj, oferă produse din inox: ţeavă, fitinguri, robineţi, tablă, bare, producţie: instalaţii tehnologice, prelucrari, structuri sudate inox Read more…

Postat în  Abrazive - SuduraConfectii Metaliceși CONSTRUCTII si AMENAJARI