OptiDora – Optica medicala Baia Mare – rame si ochelari de vedere, consultații oftalmologice

Strada Vasile Alecsandri 89, Baia Mare, România

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

La Optica OptiDora Baia Mare beneficiati de consultații și investigații montaj len; consultații optometrice computerizate gratuite; consiliere în alegerea ramelor și lentilelormontaj lentile ochelari si acces la un număr impresionant de modele și branduri de rame de ochelari, lentile aeriene accesibile ca și pret și personalizate – gama Interoptik și Rodenstock.

OptiDora – Optica medicala Baia Mare – rame si ochelari de vedere, consultații oftalmologice


Vazi mai multe clinici si cabinete medicale in » MEDICINA » OFTALMOLOGIE – OPTICA MEDICALA


Ghidul Medical Baia Mare
Pentru că meritaţi să aveţi parte de profesionalism, seriozitate şi calitate, GHIDUL MEDICAL BAIA MARE va pune la dispoziţie toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru ca să alegeţi cele mai bune servicii medicale.

Noi luăm legătura cu clinicile, cabinetele medicale si cu medicii specialisti din Baia Mare – Maramureş şi ne asigurăm că pagina online al fiecarui cabinet medical este conform cu realitatea, actualizata periodic şi verificata pentru a va oferi mereu date reale, corecte şi complete. Astfel, veţi şti sigur că aveţi parte de garanţia informaţiei în tot ceea ce cauţaţi!

infoHarta.ro

Vizitat 608 ori, 3 Vizite astăzi

Postat în Oftalmologie - Optica Medicala

Tagged In consultatii oftalmologice baia mare,consultatii optometrice baia mare,lentile ochelari baia mare,montaj lentile ochelari,optica baia mare,optica medicala baia mare,OptiDora,pret montaj lentileșirame ochelari baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Optica Albina – Optica medicala Baia Mare – rame si ochelari de vedere, consultații oftalmologice

0722-788 947; 0723-329 857;

Strada Alexandru Odobescu 17, Baia Mare, Maramureș County, Romania

Sasar

La Optica OptiDora Baia Mare beneficiati de consultații și investigații montaj len; consultații optometrice computerizate gratuite; consiliere în alegerea ramelor și lentilelor; montaj lentile ochelari si acces la un număr… Read more…

Postat în  Oftalmologie - Optica Medicala