Don Steel Baia Mare – Sisteme complete pentru Acoperisuri – Partener Bilka

Aleea Mocira 10, Baia Mare, Maramureș County, România

Website

New Don Steel din Baia Mare este o firma specializata in consultanta si vanzare de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale.

Firma din Baia Mare este partener de incredere Bilka – cel mai mare producator de sisteme de invelitori din Romania.


 Această firmă nu are informaţiile actualizate!
Dacă dețineți această firmă click aici sau folositi formularul de contact.

Don Steel Baia Mare – Sisteme complete pentru Acoperisuri – Partener Bilka

Produse instalații și centrale termice oferite de Don Steel Baia Mare:

PRODUSE BILKA pentru PROIECTE REZIDENTIALE:

Țigla metalică Bilka – Acoperis Metalic prin Don Steel Baia Mare:

 • Țigla Metalică Bilka ROMANIC;

Țigla ROMANIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică ROMANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică ROMANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului, aceasta fiind de 30 mm. Eleganța și durabilitatea modelului permit utilizarea lui pe construcțiile noi, dar și pe monumentele istorice sau construcțiile romanice cu o vechime de sute de ani.

Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Caracteristici tehnice Bilka Romanic:

Material (Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester) ›Grosime nominală (0,5 – 0,6 mm tablă din oțel) Lățime totală (1140 mm) ›Lățime utilă de acoperire (1020 mm) ›Lungimea modulului (350 / 400 mm) ›Înălțime totală (62 mm) ›Greutatea pe suprafață (4 – 5 kg / mp) ›Înclinația minima (8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale) ›Garanție finisaj lucios (10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Garanție finisaj mat (15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) › Garanție finisaj GrandeMat (30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Durata de viață (60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură) ›

 • Țigla Metalică Bilka IBERIC;

Țigla IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică IBERIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică IBERIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului oferind casei un încadrament perfect dar și prin sistemul inovativ de îmbinare care permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Caracteristici tehnice Bilka Iberic:

Material (Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester) ›Grosime nominală (0,45 – 0,6 mm tablă din oțel) Lățime totală (1180 mm) ›Lățime utilă de acoperire (1080 mm) ›Lungimea modulului (350 / 400 mm) ›Înălțime totală (47 mm) ›Greutatea pe suprafață (4 – 5 kg/mp) ›Înclinația minima (8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale) ›Garanție finisaj lucios (10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Garanție finisaj mat (15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) › Garanție finisaj GrandeMat (30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Durata de viață (60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură) ›

 • Țigla Metalică Bilka GOTIC;

Țigla GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică GOTIC se produce în 29 de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect. Pentru realizarea unui acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate, modelul GOTIC este soluția.

Astfel acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice.

Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Caracteristici tehnice Bilka Gotic:

Material (Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester) ›Grosime nominală (0,45 – 0,6 mm tablă din oțel) Lățime totală (1180 mm) ›Lățime utilă de acoperire (1100 mm) ›Lungimea modulului (350 / 400 mm) ›Înălțime totală (47 mm) ›Greutatea pe suprafață (4 – 5 kg/mp) ›Înclinația minima (8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale) ›Garanție finisaj lucios (10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Garanție finisaj mat (15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) › Garanție finisaj GrandeMat (30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Durata de viață (60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură) ›

 • Țigla Metalică Bilka BALCANIC;

Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică BALCANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică BALCANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.

Caracteristici tehnice Bilka Balcanic:

Material (Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester) ›Grosime nominală (0,45 – 0,6 mm tablă din oțel) Lățime totală (1180 mm) ›Lățime utilă de acoperire (1080 mm) ›Lungimea modulului (350 / 400 mm) ›Înălțime totală (47 mm) ›Greutatea pe suprafață (4 – 5 kg/mp) ›Înclinația minima (8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale) ›Garanție finisaj lucios (10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Garanție finisaj mat (15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) › Garanție finisaj GrandeMat (30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Durata de viață (60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură) ›

 • Țigla Metalică Bilka CLASIC;

Țigla metalică CLASIC este profilată din oțel de grosime între 0,40 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Panourile de țiglă metalică se pot livra cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Acest tip de țiglă metalică este cel mai des utilizat, seamănă cu țiglele clasice și se folosește în special la construcțiile cu regim rezidențial. Țigla metalică CLASIC se produce în 29 de nuanțe mate și lucioase.

Pentru lungimi de apă foarte mari, unde acoperirea cu un singur panou de țiglă nu este recomandată, se impune folosirea a două sau mai multe panouri de țiglă metalică. Acest aspect prevede calcularea panourilor de la partea inferioară ca multiplu de țigle, luând în considerare suprapunerea tehnică de 150 mm.

Caracteristici tehnice Bilka Clasic:

Material (Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester) ›Grosime nominală (0,4 – 0,6 mm tablă din oțel) Lățime totală (1200 mm) ›Lățime utilă de acoperire (1120 mm) ›Lungimea modulului (350 / 400 mm) ›Înălțime totală (40 mm) ›Greutatea pe suprafață (3 – 5 kg / mp) ›Înclinația minima (8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale) ›Garanție finisaj lucios (10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Garanție finisaj mat (15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) › Garanție finisaj GrandeMat (30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Durata de viață (60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură) ›

Tabla Acoperis – Tabla Retro Panel Bilka prin Don Steel Baia Mare:

 • Tablă Retro Panel Bilka;

Panourile de acoperiș din tablă fălțuită cu îmbinare click reprezintă o soluție modernă în domeniul producției de acoperișuri, cât și o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale “cu falt”. Acest tip de învelitoare metalică poate fi ales pentru a acoperi casele rustice sau obişnuite cu acoperiş normal, ce necesită renovare, dar şi pentru clădirile noi sau moderne.

Flexibilitatea ȋnvelitorii metalice Retro Panel permite acoperirea clădirilor cu ȋnclinație foarte mare, ȋnvelirea clădirilor atipice, cum ar fi clădirile de patrimoniu, păstrȃnd linia arhitecturală a clădirii. De asemenea, clădirile de birouri sau centrele comerciale pot fi acoperite cu Retro Panel fără a interveni negativ asupra aspectului estetic al clădirii.

Avantaje: Mmontaj rapid și ușor ›Estetică incontestabilă a acoperișului cu înclinație mare ›Panouri fără elemente de fixare vizibile (șuruburi) ›Preprofilare longitudinală pentru a crește rigiditatea acoperișului ›Posibilitatea executiei acoperișului, cu panta de min. 8⁰) ›Culoare (29 de nuanțe disponibile) ›

Caracteristici tehnice Tabla Retro Panel Bilka:

Material (Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester) ›Grosime nominală (0,45 – 0,6 mm tablă din oțel) Lățime totală (542 mm) ›Lățime utilă de acoperire (500 mm) ›Înălțimea faltului (25 mm) ›Greutatea pe suprafață (4 – 5 kg / mp) ›Lungimea foilor de tablă (700 – 8000 mm) ›Garanție finisaj lucios (10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Garanție finisaj mat (15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) › Garanție finisaj GrandeMat (30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Durata de viață (60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură) ›

Tabla Acoperis – Tablă Fălțuită Bilka prin Don Steel Baia Mare:

 • Tablă Fălțuită Bilka;

În domeniul producției de acoperișuri, panourile de acoperiș fălțuite reprezintă o soluție modernă, dar și o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale. Tabla fălțuită poate fi alesă pentru a acoperi atât case obișnuite, cât și pentru clădirile noi sau moderne. Flexibilitatea învelitorii metalice fălțuite permite învelirea clădirilor atipice. De asemenea, clădirile de birouri sau centrele comerciale pot fi acoperite cu învelitoarea metalică fălțuită, fără a afecta în vreun fel aspectul clădirii.

Specificații de producție: Tabla fățuită BILKA este produsă cu o grosime nominală între 0,45 – 0,6 mm, în funcție de cerințele construcției. ›Lungimile panourilor se realizează la cerere, fiind permise lungimile foarte mari. Pentru lungimile de apă foarte mari, panourile se fălțuiesc în șantier, cu utilaje speciale după consultarea prealabilă a consultantului tehnic BILKA ›Tabla fălțuită BILKA permite posibilitatea executiei acoperișului, cu panta de minim 3⁰. ›Este produsă în 12 variante coloristice, pentru producția din oțel special suedez PLX, produs de furnizorul SSAB. Ca alternativă, se poate utiliza și tabla de oțel DX51, disponibilă în 29 de variante coloristice, mate și lucioase 

Caracteristici tehnice Tablă Fălțuită Bilka:

Material (Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester) ›Grosime nominală (0,45 – 0,6 mm tablă din oțel) Lățime totală (560 mm) ›Lățime utilă de acoperire (550 mm) ›Înălțimea faltului (25 mm) ›Greutatea pe suprafață (4 – 7 kg/mp) ›Garanție SSAB (30 ani pentru caracteristicile de coroziune și 15 ani pentru culoare) ›Garanție finisaj lucios (10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Garanție finisaj mat (15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) › Garanție finisaj GrandeMat (30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune) ›Durata de viață (60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură) ›

Accesorii Acoperis Bilka Baia Mare

ACCESORII Țigla Metalică Bilka prin Don Steel Baia Mare

 • Accesorii Țiglă Metalică Bilka;

Sistemul complet pentru acoperiș BILKA, pe lângă învelitoare și sistemul pluvial, include și accesorii și elemente de siguranță care nu trebuie să lipsească niciunui acoperiș. Acestea au rolul de a completa instalarea țiglei metalice asigurând protecția acoperișului. Accesoriile marca Bilka sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și cu tehnologie de ultimă generație.

BILKA propune o serie întreagă de accesorii pentru acoperiș:

 1. Coamă mare semirotundă: Închide acoperișul în partea superioară la intersecția a două ape, acționând ca un scut împotriva infiltrațiilor
 2. Coamă mică semirotundă: Alternativa pentru coama mare, închide acoperișul în partea superioară la intersecția a două ape, acționând ca un scut împotriva infiltrațiilor.
 3. Închidere coamă: Are rol de etanșare și, în același timp, nu permite accesul păsărilor.
 4. Capac coamă: Are rol de etanșare și, în același timp, nu permite accesul păsărilor
 5. Dolie: Se montează sub învelitoare, la intersecția a două ape și permite dirijarea apei către sistemul pluvial.
 6. Bordură streașină: Face legătura cu sistemul de drenaj, permițând scurgerea apei de pe învelitoare în jgheab.
 7. Bordură la perete: Se folosește la intersecția apelor cu pereți calcan, ziduri despărțitoare. Împiedică apa să se infiltreze pe lângă perete.
 8. Bordură fronton: Închide acoperișul în părțile laterale, acoperind marginile șarpantei. Se montează peste scândura de pazie, după ce au fost fixate plăcile de țiglă.
 9. Bordură fronton sub țiglă: Închide acoperișul în părțile laterale și se montează peste scândura de pazie, înainte de fixarea plăcilor de țiglă.
 10. Fixarea plăcilor la zid: Se folosește la intersecția unei ape cu un zid și împiedică apa să se infiltreze pe lângă perete.
 • 11. Ruperea pantei: Se folosește în zonele în care apele acoperișului își modifică panta.
 • 12. Opritor zăpadă: Se montează pe învelitoare și previne alunecările de zăpadă de pe acoperiș.
 • 13. Opritor zăpadă Omega: Este o alternativă pentru opritorii de zăpadă convenționali.
 • 14. Set coș fum: Se montează la baza coșului de fum, împiedică apa să se infiltreze pe lângă pereții coșului.
 • 15. Colector fronton: Acest element se utilizează pentru a nu permite infiltrarea apei, în situația în care streașina nu este poziționată în unghi drept cu linia frontonului.
 • 16. Paravânt: Se montează în partea laterală a acoperișului, pentru a proteja structura de ploaie și vânt.
 • 17. Bandă bituminoasă: Bandă flexibilă auto-adezivă izolatoare, recomandată pentru hidroizolare și protecție anti-umezeală.
 • 18. Bandă universală de etanșare: Se aplică pe dolie și sub coamă. Are rol de etanșare
 • 19. Holțșurub: Fixează plăcile de tablă şi accesoriile pe şipcă.
 • 20. Coș pentru ventilare: Sistem complet utilizat pentru aerisirea și ventilarea acoperișului cu trecere profilată. Pachetul contine coş de ventilare, adaptor profilat prevăzut cu bandă butilică de etanşare si şuruburi în culoarea sistemului de ventilare. Disponibil pentru toate modelele de tigla Bilka in culorile RAL 3009, RAL 8017, RAL 9005.

Accesorii Retro Panel Bilka prin Don Steel Baia Mare:

 • Accesorii Retro Panel Bilka;

Sistemul complet pentru acoperiș BILKA, pe lângă învelitoare și sistemul pluvial, include și accesorii și elemente de siguranță care nu trebuie să lipsească niciunui acoperiș. Acestea au rolul de a completa instalarea asigurând protecția acoperișului. Accesoriile marca BILKA pentru RETRO PANEL sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și cu tehnologie de ultimă generație.

BILKA propune o serie întreagă de accesorii pentru acoperișurile realizate cu învelitoarea RETRO PANEL:

 1. Coamă unghiulară: Închide acoperișul în partea superioară la intersecția a două ape, acționând ca un scut împotriva infiltrațiilor
 2. Semicoamă: Închide acoperișul în partea superioară și împiedică infiltrațiile sub învelitoare. Se montează la acoperișurile cu o singură apă.
 3. Suport coamă: Se montează sub coama unghiulară, pentru a facilita și masca prinderea coamei.
 4. Dolie: Se montează sub învelitoare la intersecția a două ape și permite dirijarea apei către sistemul pluvial.
 5. Bordură streașină mare: Face legătura cu sistemul de drenaj, permițând scurgerea apei de pe învelitoare în jgheab.
 6. Element suprapunere mare: Se folosește la îmbinarea panoului de RETRO PANEL cu ruperea pantei.
 7. Bordură streașină mică: Face legătura cu sistemul de drenaj, permițând scurgerea apei de pe învelitoare în jgheab.
 8. Bordură perete laterală: Se folosește la intersecția apelor cu pereți calcan, ziduri despărțitoare. Împiedică apa să se infiltreze pe lângă perete.
 9. Bordură perete orizontală: Se folosește la intersecția apelor cu pereți calcan, ziduri despărțitoare. Împiedică apa să se infiltreze pe lângă perete.
 • 10. Bordură fronton: Închide acoperișul în părțile laterale, acoperind marginile șarpantei. Se montează peste scândura de pazie, după ce au fost fixate plăcile de țiglă.
 • 11. Element suprapunere micSe folosește la îmbinarea a două foi Retro Panel, în cazul în care acoperișul este mai lung și este necesară utilizarea a două panouri de tablă.
 • 12. Opritor zăpadăSe montează pe învelitoare și previne alunecările de zăpadă de pe acoperiș.
 • 13. Bandă butilică: Bandă flexibilă auto-adezivă izolatoare, recomandată pentru hidroizolare și protecție anti-umezeală.
 • 14. Ruperea pantei concavă și convexă: Se folosește în zonele în care apele acoperișului își modifică panta.
 • 15. Set coș fum: Se montează la baza coșului de fum, împiedică apa să se infiltreze pe lângă pereții coșului.
 • 16. Holțșurub: Fixează plăcile de tablă și accesoriile pe șipcă.
 • 17. Bandă universală de etanșare: Se aplică pe dolie și sub coamă. Are rol de etanșare.
 • 18. Coș pentru ventilare: Sistem complet utilizat pentru aerisirea și ventilarea acoperișurilor plane. Pachetul contine coş de ventilare, adaptor profilat prevăzut cu bandă butilică de etanşare si şuruburi în culoarea sistemului de ventilare. Disponibil in culorile RAL 3009, RAL 8017, RAL 9005.

Sisteme de Fixare:

 • Sisteme de Fixare Bilka;

Sistemele de fixare BILKA sunt protejate cu straturi antirugină, astfel este eliminat riscul apariției coroziuni pe învelitoarea metalică aplicată pe construcție. În funcție de lucrare se pot alege șuruburile autoforante pentru acoperiș, panouri și alte construcții metalice cu prindere pe lemn sau metal. Șuruburile sunt disponibile în diverse culori RAL.

Accesorii Auxiliare Bilka:

 • Accesorii Auxiliare Bilka;

Sistemul complet pentru acoperiș BILKA, pe lângă învelitoare și sistemul pluvial, include și accesorii și elemente de siguranță care nu trebuie să lipsească niciunui acoperiș. Acestea au rolul de a completa instalarea asigurând protecția acoperișului. Accesoriile marca BILKA pentru RETRO PANEL sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și cu tehnologie de ultimă generație.

Accesorii auxiliare: BANDĂ AERISIRE STREAȘINĂ ›BANDĂ ANTI-PĂSĂRI ›BANDĂ DE COAMĂ ›BANDĂ UNIVERSALĂ DE ETANȘARE ›PIEPTĂN STREAȘINĂ ›PIEPTĂN AERISIRE CU VENTILAȚIE ›BANDĂ BITUMINOASĂ ›BANDĂ BUTILICĂ ›MASTIC ETANȘARE PREMIUM ›MASTIC ETANȘARE UNIVERSAL ›CLEMĂ MOBILĂ ›CLEMĂ FIXĂ ›SPRAY RETUȘ ›FOLIE CU COVOR DE VENTILARE ›COVOR DE VENTILARE ›COȘ PENTRU VENTILARE

 • BANDĂ AERISIRE STREAȘINĂ
 • BANDĂ AERISIRE STREAȘINĂ
 • Banda de aerisire streașină are rolul de a permite intrarea aerului pentru ventilare, dar de a împiedica accesul păsărilor sau insectelor mari sub învelitoare și se montează de-a lungul liniei streșinii.
 • Detalii tehnice: Lățime: 100 mm; Culoare: maro
 • Vezi Preturi
 • BANDĂ ANTI-PĂSĂRI
 • BANDĂ ANTI-PĂSĂRI
 • Acest produs este utilizat pentru a împiedica formarea unor cuiburi de păsări, eliminând astfel riscul producerii coroziunilor pe suprafețele acoperișului, dar și cel de contaminare cu diferiți paraziți
 • Detalii tehnice: Suport policarbonat; Lungime: 345 mm
 • Vezi Preturi
 • BANDĂ UNIVERSALĂ DE ETANȘARE
 • BANDĂ UNIVERSALĂ DE ETANȘARE
 • Se aplică pe dolie și sub coamă. Are rol de etanșare.
 • Vezi Preturi
 • BANDĂ DE COAMĂ
 • BANDĂ DE COAMĂ
 • Bandă rigidă, permeabilă la vaporii de apă, sub forma a două benzi cutate de aluminiu, conectate printr-un material geotextil de înaltă rezistență. Produsul este prevăzut pe lateralele rigide, pe toată lungimea, cu benzi adezive de butil, pentru a asigura o fixare rezistentă. Alte caracteristici: permite o ventilare eficienta a acoperisului; nu permite precipitatiilor sau pasarilor/insectelor sa patrunda sub invelitoare; suprafata cutata si benzile adezive faciliteaza montajul pe orice tip de invelitoare
 • Detalii tehnice: Culoare: Caramiziu (RAL 8004), Maro (RAL 8017), Negru (RAL 9005); Lungime: 5000 mm; Necesar pe metru linear: 1 rola / 5 ml; Latime : 310 mm
 • Vezi Preturi
 • PIEPTĂN STREAȘINĂ
 • PIEPTĂN STREAȘINĂ
 • Pieptenele streașină se montează sub învelitoare, de-a lungul liniei streșinii, pentru a asigura ventilarea acoperișului, dar și protecția împotriva păsărilor sau insectelor mari. Produsul urmărește conturul interior al țiglei și se fixează cu șuruburi sau cuie.
 • Detalii tehnice: Lungime: 1 m; Culoare: maro
 • Vezi Preturi
 • PIEPTĂN AERISIRE CU VENTILAȚIE
 • PIEPTĂN AERISIRE CU VENTILAȚIE
 • Pieptănul de aerisire cu ventilație are rolul de a asigura intrarea aerului pentru ventilare, dar de a împiedica accesul păsărilor sau insectelor mari sub învelitoare. Acesta se montează de-a lungul liniei streșinii, urmărind conturul interior al țiglei.
 • Detalii tehnice: Lungime: 1 m; Culoare: maro
 • Vezi Preturi

 

Accesorii auxiliare

Folii Acoperiș Anticondens

DIEGO Oradea - Parchet laminat 8 mm - Ieftin
O gamă de folii anticondens care acoperă toate nevoile
Rezistenţa şi durabilitatea unui acoperiş de calitate se asigură în primul rând prin alegerea atentă a tuturor materialelor care îl compun. Iar pentru că unul dintre aceste materiale este şi folia anticondens. Bilka ofera o folie care să asigure acoperişului cea mai bună rezistenţă împotriva condensului şi a efectelor devastatoare pe care le poate avea umezeala asupra nu numai structurii acoperişului ci chiar a întregii locuinţe.
Folia anticondens pentru acoperişuri se utilizează ca strat de protecţie împotriva umezelii, dar şi a vântului şi chiar şi a prafului. Puteţi alege o folie anticondens concepută în trei straturi, anume o membrană specială de difuziune situată între două straturi de polipropilenă, pentru a vă proteja locuinţa împotriva umezelii care pătrunde, de regulă, sub învelitoare. Sau puteţi alege să vă protejaţi casa cu o membrană cu straturi multiple, formată dintr-un strat de peliculă din polipropilenă metalizată, plasă de polipropilenă și folie de polietilenă. În acest caz veţi reliza o adevărată barieră de vapori, iar stratul metalizat va reflecta radiația termică, prevenind pierderile de căldură. Iar dacă aveţi nevoie de o folie pentru acoperişuri nemansardate, puteţi opta pentru o folie care să vă protejeze împotriva infiltraţiilor de apă sau a prafului realizată dintr-un material hidrofug conceput pentru a fi utilizat ca strat de control al vaporilor în pereţi sau acoperişuri.
Alege o folie anticondens pentru acoperişuri care să îţi ofere toate avantajele de care ai nevoie
Oricare ar fi nevoile dumneavoastră, gama de membrane de protecţie pe care o punem la dispoziţia dumneavostră le va acoperi, cu siguranţă. Iar acest lucru este deosebit de important pentru orice casă şi orice acoperiş, infiltrarea umezelii putând afecta în aşa măsură o locuinţă încât să o facă, practic, nelocuibilă. Aşa că pentru a-ţi asigura un viitor lipsit de atfel de evenimente nefaste, folia anticondens pentru acoperişuri este soluţia ideală. Deopotrivă în ceea ce priveşte caracteristicile sale tehnice, care asigură un grad ridicat de protecţie pe termen lung, dar şi în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ.
DIEGO Oradea - Covor Impulse 80 x 150 cm - Pret 299.90 Lei

 Caracteristicile tehnice variate ale acestor folii, pornind de la cele privind coeficientul de rupere, alungire sau tensiune până la gradele de impermeabilitate şi rezistenţa la vapori, vor asigura locuinţei dumneavoastră exact confortul de care aveţi nevoie, permiţându-vă alegerea cea mai potrivită. Şi, întotdeauna, pe termen lung, indiferent dacă alegeţi o folie multistrat, una termo-reflectorizantă sau o membrană deschisă de difuziune. Sau orice alt model de folie pentru acoperişuri.În plus, montarea sa va fi şi ea deosebit de avantajoasă pentru că aceste tipuri de folie sunt realizate în aşa fel încât să uşureze considerabil montarea lor, în multe cazuri putâmdu-se monta direct pe termoizolaţie. Adică fără necesitatea formării unui canal de ventilaţie între canal şi termoizolaţie. Performantă, rentabilă şi uşor de montat, folia anticondens Bilka îţi va oferi protecţia completă de care ai nevoie în cele mai avantajoase condiţii. Tocmai pentru că este special concepută să acopere toate nevoile.

Categorii de Folii:

 • Folie anticondens
 • Folie anticondens
 • Folia anticondens pentru acoperişuri se utilizează ca strat de protecţie împotriva umezelii, dar şi a vântului şi chiar şi a prafului.
 • Vezi Preturi
 • Folie AntiDrop
 • Folie AntiDrop
 • Folie impermeabilă recomandată pentru acoperişuri nemansardate, protejând împotriva infiltraţiilor de apă sau praf.
 • Vezi Preturi
 • Folie ALU
 • Folie ALU
 • Stratul metalizat reflectă radiația termică, prevenind pierderile de căldură. Este o barieră de izolație a vaporilor de apă și a vântului.
 • Vezi Preturi
ACCESORII Țigla Metalică Bilka Baia Mare
 • Accesorii Țiglă Metalică Bilka;

Sistemul complet pentru acoperiș BILKA, pe lângă învelitoare și sistemul pluvial, include și accesorii și elemente de siguranță care nu trebuie să lipsească niciunui acoperiș. Acestea au rolul de a completa instalarea țiglei metalice asigurând protecția acoperișului. Accesoriile marca Bilka sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și cu tehnologie de ultimă generație.

Date de Contact si identificare firma Bota Instalatii srl

Denumire firma: NEW DON STEEL SRL

Cod unic de inregistrare: 34434381
Nr. Reg. Comertului: 
J24/424/2015 


Firme din Baia Mare: Vazi mai multe firme specializate in Acoperisuri si Tigle

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 708 ori, 1 Visit today

Postat în Acoperisuri si Tigle, Tabla AcoperisșiTigla Metalica

Tagged In acoperis metalic baia mare,Bilka Baia Mare,firme acoperisuri baia mare,Tigla Metalica Baia MareșiWetterbest Baia Mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

wood steel construct

New Don Steel din Baia Mare este o firma specializata in consultanta si vanzare de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale. Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleTabla Acoperisși Tigla Metalica

BIG IMPEX srl – policarbonat celular, luminatoare pentru hale, vitraje, benzi luminatoare, acoperiri piscine, sere, solarii.

New Don Steel din Baia Mare este o firma specializata in consultanta si vanzare de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale. Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleTabla Acoperisși Tigla Metalica