Pentagon România – Aparate de măsură pentru construcții și industria abrazivă

Pentagon România asigură gama completă de sculeunelte și aparate de măsură pentru toate ariile din construcții și industria abrazivă. Compania distribuie la nivel național materiale abrazivemașini electrice și pneumaticedispozitive de ridicat și tracțiuneorgane de asamblare și multe alte unelte și accesorii care pot fi găsite în magazinul online.

Pentagon România – PTG este marcă a societății Pentagon SRL și este distribuitorul exclusiv în România pentru produsele Lukas. Soluțiile dedicate industriei abrazive și construcțiilor dispun de funcții specifice care pot ușura munca, precum nivele cu bule luminate pentru spații întunecate sau telemetre digitale cu transfer de date.

Pentagon România – Aparate de măsură pentru construcții și industria abrazivă

In catalogul firmei Pentagon se regăsesc și produse pentru sudare și tăiere. Astfel, puteți achiziționa aparate de sudură MIG/MAG, echipamente de sudură autogen, aparate de sudură în puncte, aparate de sudură electrică, consumabile sudură, arzătoare pentru tăiere oxigaz, accesorii pentru sudare și nu numai.

Portofoliul de produse pus la dispoziția dumneavoastră de către Pentagon România este diversificat, putând alege scule și unelte potrivite oricărui tip de lucrare în construcții, precum amenajări și finisări exterioare sau interioare, carotări, debitări și spălări. Puteți alege cu încredere orice produs, fiecare fiind selectat cu atenție, astfel încât să atingă un nivel înalt de performanță, cu o durată de utilizare îndelungată. De asemenea, livrarea produselor alese de dumneavoastră este efectuată rapid și sigur în 24-48 de ore de la plasarea comenzii.

Alături de reprezentanții zonali din Sibiu, Alba, Hunedora, Timișoara, Arad, Iași veți putea alege soluțiile cele mai eficiente și sigure proiectului dumneavoastră.

Vizitați acum showroom-urile și depozitele Pentagon România sau accesați magazinul online:

Date de Contact si identificare firma Pentagon SRL

Denumire firma: PENTAGON SRL 
Cod unic de inregistrare: 
1637770
Nr. Reg. Comertului: 
J17/307/1991

Firme din Galati: Vazi mai multe firme specializate in Abrazive – Sudura

infoHarta.ro – Catalogul online al firmelor specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

https://www.youtube.com/user/pentagonromaniaro

Vizitat 2046 ori, 1 Visit today

Postat în Abrazive - Sudura, CONSTRUCTII si AMENAJARIșiEchipamente si Utilaje Industriale

Tagged In Abrazive Galati,cupon,Echipamente de ridicat si stivuit Galati,Pentagon Braila,Pentagon Constanta,Pentagon Galati,Pentagon Ototpeni,Pentagon Romania,Pentagon srl,Pentagon Tulcea,Utilaje constructii GalatișiUtilaje industriale Galati

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings