ROMADOOR BUILDING SYSTEMS – confecții metalice, reparații industriale, reparații mașini electrice

Compania ROMADOOR BUILDING SYSTEMS pune la dispoziția clienților servicii de reparații industriale și reparații ale mașinilor electrice și execută confecții metalice diverse. Firma își desfășoară activitatea în două hale cu suprafața totală de 5000 mp, dotate cu poduri rulante cu capacități de ridicare de până la 15 tone.

ROMADOOR BUILDING SYSTEMS – confecții metalice, reparații industriale, reparații mașini electrice

Firma execută și montează structuri și confecții metalice complexe în conformitate cu proiecte proprii sau proiectele beneficiarului: structuri de hale industriale; grinzi și parapeți metalici; structuri metalice pentru susținerea diverselor construcții; tipare metalice pentru industria materialelor de construcții sau benzi transportoare.

Personalul specializat poate realiza snecuri; cupe pentru utilaje de construcții și elevatoare; silozuri; bazine și recipiente metalice; tubulaturi; scări metalice; cărucioare transportoare; schipuri și structuri metalice pentru cuptoare industriale.

Echipa ROMADOOR BUILDING SYSTEMS poate asigura, în regim permanent sau ocazional, servicii de mentenanță sau modernizare a instalațiilor de ridicat; a instalațiilor sub presiune; a celor de alimentare cu materii prime; a instalațiilor de măcinare, procesare, sortare, fabricație, ardere, turnare, transport, filtrare sau exhaustare.

ROMADOOR BUILDING SYSTEMS – reparații sau rebobinări pentru motoarele electrice

Activând pe platforma fostului Combinat Siderurgic, firma a preluat personalul și tradiția activității de bobinaj de la acesta, dispunând de utilaje și tehnologia adecvată pentru activitățile de reparații sau rebobinări pentru toate categoriile de motoare electrice; pompe; transformatoare; agregate de sudură; magneți industriali sau ridicatoare electrohidraulice.

Specialiștii pot repara motoare electrice cu gabarite și puteri mari, inclusiv alimentate la tensiuni de 6KV, în condiții de manevrabilitate și siguranță.

De asemenea, atelierul ROMADOOR BUILDING SYSTEMS dispune de utilaje specifice activităților de prelucrare a metalelor de medie complexitate, precum cele de strunjire, frezare, îndoire tablă și țeavă, tăiere mecanică, tăiere cu flacără oxigaz pe mașină automată și tăiere cu plasmă sau roluire.

ROMADOOR BUILDING SYSTEMS execută servicii industriale complexe în domeniul confecțiilor metalice, dând dovadă de promptitudine și profesionalism în colaborările sale cu beneficiarii.

Servicii ROMADOOR BUILDING SYSTEMS:

  • Structuri și confecții metalice;
  • Reparații, modernizări și puneri în funcțiune instalații industriale;
  • Reparații mașini electrice;
  • Prelucrări: strunjire, frezare, îndoire tablă și țeavă, tăiere mecanică, tăiere cu flacără oxigaz pe mașină automată și tăiere cu plasmă sau roluire;

Date de Contact si identificare firma ROMADOOR BUILDING SYSTEMS SRL

Denumire firma: ROMADOOR BUILDING SYSTEMS SRL
Domeniu de activitate: Confectii Metalice
Cod unic de inregistrare: 
32675111
Nr. Reg. Comertului: 
J20/767/2017

Firme Hunedoara – Vezi mai multe firme si magazine specializate in Confectii metalice

Vizitat 13 ori, 1 Visit today

Postat în Confectii Metalice, Echipamente de ridicat, Echipamente si Utilaje Industriale, Motoare electriceșiUtilaje

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos: