CHRISMARK COMPANY – Tamplarie PVC Salamander cu geam termopan – Compartimentari sticla

Strada Kemal Agi Amet 17, Medgidia, Constanța, Romania

Chrismark Company este o firma din Medgidia, specializata in producția de tâmplărie PVC și aluminiu, sisteme de umbrire, usi de garaj, automatizări pentru porți.

CHRISMARK COMPANY – Tamplarie PVC Salamander cu geam termopan – Compartimentari sticla

Firma CHRISMARK COMPANY 2004 SRL înființată în anul 2004 si-a început activitatea de producție tâmplărie PVC și aluminiu, exclusiv cu profile Salamander și menține aceleași criterii stricte de calitate și în prezent.

Chrismark Company se concentrează pe producția de tâmplărie PVC și aluminiu, sisteme de umbrire, usi de garaj, Adresa lor este Str. KEMAL AGI AMET nr. 17, Medgidia, Constanța, 905600.

Pentru mai multe informații, contactați compania

Date de Contact si identificare firma CHRISMARK COMPANY 2004 SRL:


 Această firmă nu are informaţiile actualizate! Dacă dețineți această firmă click aici.

Infoharta.ro este o platformă online concepută pentru promovarea afacerilor la nivel local şi naţional, oferind informatii actualizate despre produsele şi serviciile companiilor din Romania.  

Actualizarea continutului din pagina online de prezentare a firmei tale, a datelor de contact, a ofertei de produse şi servicii îți va poziționa firma înaintea concurenței şi va simplifica legătura dintre potențialii clienti și firma ta.

  • Fiecare companie înscrisa pe infoharta.ro, beneficiază de o pagina online personalizata ( realizată de designeri şi programatori profesionişti ) ce conține toate datele de contact, backlink-uri de calitate pentru website-ul firmei, localizarea pe harta afacerilor din România şi prezentarea detaliata a ofertei de produse si servicii, asigurand o prezența online şi o legatură către potențialii clienți, timp de 7 zile din 7, 24h din 24h.
  • Echipa noastră tehnică este specializată în crearea paginilor online optimizate, în așa fel încat firma ta să fie ușor de găsit în căutarile Google / internet.
  • Noi suntem aici ca să îţi uşurăm drumul către succes. Tu continui să faci afaceri şi să oferi produse şi servicii de calitate, iar noi ne asigurăm că acestea vor fi remarcate printr-un conţinut bine scris şi un design personalizat, care vor transforma vizitatorii de pe infoharta în clienţii tăi.
infoharta.ro lucrează pentru dumneavoastra chiar şi dupa ce ultimul angajat al firmei s-a dus la culcare!
Denumire firma: CHRISMARK COMPANY 2004 SRL
Cod unic de inregistrare:
16197430
Nr. Reg. Comertului: J13/5575/2004
Cifră de afaceri 2022: 1,298,277 lei
Profit 2022: 63,272 lei
Persoana contact: Panait Marian-Nelu
Cod CAEN: 2512 – Fabricarea de uşi si ferestre din metal

Lista Firme din Constanta: Vazi mai multe firme specializate in Usi si Ferestre Termopan Constanta

Vizitat 1417 ori, 1 Visit today

Postat în Ferestre si Tamplarie PVC

Tagged In Fabricarea de uşi si ferestre din metal - Cod CAEN 2512șisalamander constanta

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings