CLIMAFIX – Aer conditionat – Sisteme de climatizare si ventilatie

Firma CLIMAFIX Cluj Napoca, comercializează sisteme de aer condiționat, ventilație și climatizare pentru spații comerciale, industriale și rezidențiale, oferind, de asemenea, servicii de  montaj, service și preinstalații sisteme de climatizare.

Firma pune la dispoziția clienților o gamă largă și diversificată de sisteme de aer condiționat la prețuri optime pentru un confort maxim. Produsele utilizează materiale de înaltă calitate iar instalarea lor se face cu unelte profesionale. Suntem atenți și la estetica instalației pentru ca tu să te poți bucura de toate beneficiile aparatului de aer condiționat într-o ambianță plăcută și relaxantă.

Sisteme de aer condiționate făcute special pentru confortul spațiului tău!

Climafix are la activ un portofoliu bogat de lucrări executate pentru firme, clinici, cabinete, saloane magazine și companii ca E-MAG, Cora, Centrul Zen Gym – Alba Iulia, Hotel Victoria, Euro-GSM, Brinel, Policlinica Interservisan, Electro Global, Siemens, Winners Tennis Club, Poșta Română, Ideal Optic, Delta Pharm, Sala Fitness Soclu, Salon Dana, Auto Toni, Spitalul Clujana, Spitalul Militar.

Echipa de specialiști Climafix dispune de o vastă experiență în montarea sistemelor de aer condiționat, având mii de aparate instalate. De asemenea, CLIMAFIX montează orice sistem de aer conditionaț: SPLIT, DUBLU SPLIT, MULTI-SPLIT, CASETĂ, PERETE-TAVAN, COLOANĂ, DUCT, VRV; oferă consultanță în alegerea produsului destinat necesităților tale, întreținere și service.

Date de Contact si identificare firma CLIMA FIX SRL

  • Adresa: Str. Arinilor nr. 13, Cluj-Napoca, jud. Cluj
  • Telefon: 0749 755 314
  • Persoana de contact: Laslou Florin
  • Solicita oferta de pret: click aici
  • Adresa WEB: click aici

Denumire firma: CLIMA FIX SRL 
Cod unic de inregistrare: 
24584152
Nr. Reg. Comertului: 
J12/4082/2008 


Firme din Cluj: Vezi mai multe firme specializate in Aer Conditionat

Vizitat 1950 ori, 1 Visit today

Postat în Climatizare si Ventilatie, Instalatii, Instalații climatizareșiInstalatii Ventilatie

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos: