Centrul Medical Catalina – Centru De Îngrijire Pentru Bolnavi şi Bătrâni – Centru de Recuperare, medicină fizică și balneologie

Centrul Medical Catalina ofera servicii de spitalizare continua in specialitatea ingrijiri paliative; spitalizare continua / de o zi in specialitatea recuperare medicala, medicina fizica si balneologie.

Centrul Medical Catalina – Centru De Îngrijire Pentru Bolnavi şi Bătrâni – Centru de Recuperare, medicină fizică și balneologie

Spital boli paliative Coltau Maramures

Clinica este dotată cu 31 de saloane cu 2 paturi, un salon cu trei paturi, un salon cu 4 paturi. Toate saloanele au baie proprie, televizor şi sistem de alarmare soră-bolnav și două săli de socializare.

Clinica din Coltau, Maramures, pune la dispozitia pacienţilor, condiţii de cazare excepţionale cu dotări moderne: camere pentru una sau două persoane; climatizate; dotate cu mobilier modern adaptat nevoilor speciale ale clienţilor noştri (paturi reglabile pe toate axele, posibilitatea de accesare a pesonalului medical prin dispozitive amplasate la îndemană şi uşor de manipulat); baie individuală; televizoare LCD; acces la servicii medicale; fizioterapie; kinetoterapie – utilată cu aparatură ultraperformantă; saună; jacuzzi.

Suprafaţa centrului este prevăzută cu spaţii verzi cu alei unde seniorii se pot plimba însoţiţi de cadre medicale, unde ei se pot relaxa jucand şah, table, cărţi, remi sau asculta muzică.

Servicii medicale oferite de Centrul Medical Catalina:

 • Servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare continua in specialitatea ingrijiri paliative pentru un număr de 40 paturi din care 25 paturi în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 • Servicii medicale spitalicești în regim de spitalizare continuă în specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie pentru un număr de 22 paturi din 2 paturi în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 • Servicii medicale spitalicești în regim de spitalizare de zi în specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie pentru un număr de 7 paturi toate in contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Date de contact CENTRUL MEDICAL CATALINA SRL


 • Adresa: Coltau 1 / L, Maramures
 • Telefon Secretariat: 0362 412 951 / 0786 111 400
 • Telefon Manager: 0743 55 00 55
 • Informatii pacienti:
  Sectia ingrijiri paliative0760 629 930 (Luni – Vineri 13:00-15.00)– Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie0742 785 485 (Luni – Vineri 13:00-15.00)– Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie spitalizare de zi0786 111 400 (Luni – Vineri 13:00-15.00)
 • E-mailclick aici
 • Adresa WEB: click aici

Vezi mai multe Cabinete si Clinici de RECUPERARE MEDICALA


Ghidul Medical Baia Mare
Pentru că meritaţi să aveţi parte de profesionalism, seriozitate şi calitate, GHIDUL MEDICAL BAIA MARE va pune la dispoziţie toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru ca să alegeţi cele mai bune servicii medicale.

Noi luăm legătura cu clinicile, cabinetele medicale si cu medicii specialisti din Baia Mare – Maramureş şi ne asigurăm că pagina online al fiecarui cabinet medical este conform cu realitatea, actualizata periodic şi verificata pentru a va oferi mereu date reale, corecte şi complete. Astfel, veţi şti sigur că aveţi parte de garanţia informaţiei în tot ceea ce cauţaţi!

infoHarta.ro

Vizitat 5562 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Clinici si Centre Medicale, MEDICINA, Recuperare MedicalașiSpitale

Tagged In Centru Îngrijire Bătrâni,Centru Îngrijire Bătrâni Baia Mare,Centrul Medical Catalinașiingrijire batrani

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings