Dr. Dan Marius Pop – Cabinet medical de Acupunctura Baia Mare

03Dr. Dan Marius Pop – Cabinet medical de Acupunctura Baia Mare

Dr. Dan Marius Pop – Acupunctura Baia Mare – Cabinet Medical de Acupunctura Baia Mare – Medicina Traditionala Chineza

Acupunctura este una dintre cele mai vechi tehnici de medicina traditionala chineza, fiind utilizata de peste 5.000 de ani in tratarea bolilor, cu rezultate foarte bune. Principiul de baza consta in restabilirea echilibrului sistemului energetic pe meridianele sau canalele prin care curge şi se distribuie energia vitala in corpul nostru.
Medicina traditionala chineza considera ca organismul este bolnav din cauza unui dezechilibru între yin şi yang, cele două forţe care menţin fluxul de energie vitala din organism. Prin introducerea unor ace fine in puncte specifice se reechilibreaza canalele, stimulandu-se si restaurandu-se fluxul de energie natural al corpului si eliminandu-se cauzele energetice ale bolilor.
La Cabinetul de Acupunctura Baia Mare puteti beneficia de tratamente de acupunctura efectuate de medici specialisti care au specializarea in China Nanjing .
Domnul Doctor Pop Marius Dan are experienta in domeniu de peste 33 de ani. Andrada Pop cu specializare la Nanjing China si experienta practica in acupunctura de 11 ani.

Boli care se trateaza prin acupunctura:

Afectiuni reumatismale: poliartrita reumatoida, discopatii, hernie de disc, lombosciatica, spondiloze, artrite, spondilite, etc
–  Medicina sportiva ( intinderi musculare, tendinite, etc )
–  Boli ale coloanei vertebrale ( osteoporoza, spondiloze, discopatii, lumbago, nevralgii sciatice )
–  Boli interne ( Rinite alergice, Sinuzite maxilare si frontale, Faringo-amigdalite, Bronsite, Astm bronsic, Esofagite, Ulcer gastro-duodenal, Hepatite, Pancreatite, Colite, Hemoroizi, Nefrite si Pielonefrite, Calculoza biliara si renala, Dischinezii biliare )
–  Boli Ginecologice ( Anexite, Sterilitate, Fibrom uterin, Chisturi ovariene, Tulburari de menopauza )
– Disfunctii sexuale
– Afectiuni post traumatice
– Boli degenerative
– Afectiuni inflamatorii
– Dezechilibrelor metabolice
– Obezitate
– Tratarea tulburarilor functionale organice
– Tulburari psihice: insomnii, anxietate, depresie, atacuri de panica, suprasolicitare psihica, oboseala prelungita
Afectiuni neurologice: accidente vasculare cerebrale, hemipareze, hemiplegii, nevralgii diverse, migrene, zona zoster, enurezis, nevrite, sdr. vertiginoase, boala Meniere, etc
Dr. Dan Marius Pop – Cabinet medical de Acupunctura Baia Mare - Andrada Pop
Acupunctura poate trata sau ameliora si afectiuni vechi de 30 de ani si foarte rar se întampla ca boala sa mai revina, dar depinde si de modul în care fiecare om întelege sa aiba grija de sanatatea lui. Recuperarea este imediata. Nu necesita internare si nu are nici efecte secundare.

 

Vizitat 15853 ori, 5 Vizite astăzi

Postat în Acupunctura, MEDICINAșiMedicina Naturista, Terapii

Tagged In acupunctura baia mare,acupunctura baia mare pretșiclinica de acupunctura baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings