SMILE FACTORY – clinica germana de stomatologie estetica si ortodontie Timisoara

SMILE FACTORY – clinica germana de stomatologie estetica si ortodontie Timisoara

Smile Factory nu are vecini de bloc si nu te obliga sa-ti imparti scaunul cu altcineva. Special pentru tine am ridicat din temelii o cladire: clinica de stomatologie SmileFactory. Imediat ce ai intrat in clinica esti intampinat cu prietenie si te poti relaxa cateva minute in cocheta sala de asteptare de la etaj dotata cu minibar, video-proiector si cu o colectie de reviste interesante. Te poti conecta oricand la Internet prin sistem wireless si ai la dispozitie telecomanda televizorului si a sistemului nostru audio.

Totul intr-un singur loc

Tratamentul tau se va desfasura intr-unul dintre modernele cabinete de stomatologie de la parter, iar diagnosticul se va stabili si cu ajutorul radiografiilor stomatologice care se realizeaza tot la noi in clinica. Uita de plimbarile de la un cabinet stomatologic la altul, Smile Factory are propriul cabinet de radiologie in interiorul clinicii. Daca este nevoie de o imagine panoramica, un mulaj sau o vedere intraorala, toate se pot realiza la clinica stomatologica Smile Factory.

SMILE FACTORY - aparat dentar timisoara invisalign

Misiunea noastra: sa te vedem zambind

Nu trebuie sa fii actor de cinema ca sa-ti doresti dinti mai albi sau mai frumos aliniati. E dreptul tau sa ai zambetul pe care ti-l doresti. E placerea noastra sa ti-l oferim. Estetica face diferenta intre stomatologia traditionala si cea de ultima generatie. La Smile Factory, medici pregatiti in clinici din Germania folosesc cele mai noi tehnologii pentru probleme vechi de cand lumea. Pozitia vicioasa a dintilor se indreapta cu aparate ortodontice, dintii colorati se albesc, dintii inegali se corecteaza cu fatete de ceramica, iar cei lipsa se inlocuiesc cu punti sau implanturi dentare. In plus, iti garantam ca rezultatul muncii noastre este de durata. Cele mai moderne metode de tratament si cele mai noi aparate ortodontice iti stau la dispozitie. Tehnica linguala Incognito, Invisalign, Damon – poti alege impreuna cu medicul specialist solutia cea mai potrivita pentru tine.

Tu esti o persoana speciala pentru noi.

Nu e un slogan, ci atitudinea care se regaseste in fiecare detaliu al muncii noastre. De cand pasesti pragul clinicii de stomatologie Smile Factory si pana cand zambetul tau isi recapata stralucirea dorita, esti cea mai importanta persoana pentru noi. Esti intampinat cu prietenie de echipa noastra, te poti relaxa in camera de asteptare sau pe terasa, citind o revista interesanta sau vizionand programul tau preferat la televizor. Smile Factory nu este un cabinet stomatologic obisnuit.

Servicii medicale SMILE FACTORY – clinica germana de stomatologie estetica si ortodontie – Timisoara

  • STOMATOLOGIE GENERALA:

  • estetica dentara
  • profilaxie
  • implantologie
  • parodontologie
  • radiologie

ORTODONTIE:

  • Invisalign
  • Incognito
  • Damon

Date de contact Smile Factory Timisoara

smile factory logo

 

Vizitat 1746 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Cabinete Stomatologice, MEDICINAșiStomatologie pediatrica

Tagged In cabinet stomatologic timisoara,estetica dentara Timisoara,implantologie Timisoara,invisalign timisoara,ortodontie Timisoara,parodontologie Timisoara,profilaxie timisoara,radiologie Timisoara,smile factory timisoarașistomatologie Timisoara

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings