EVALIGHT – corpuri de iluminat – candelabre – aplice – lampadare – spoturi

EVALIGHT – corpuri de iluminat – candelabre – aplice – lampadare – spoturi – Timisoara

EVALIGHT dispune de un lanț de magazine de specialitate care oferă corpuri de iluminat în diverse stiluri, de la stilul clasic, modern, până la vintage, retro sau industrial. Furnizăm soluţii inovatoare şi profesionale pentru corpuri de iluminat care permit crearea unei atmosfere sofisticate şi confortabile, precum şi experimentarea, într-un mod unic şi inedit, a interacţiunii dintre lumina şi arhitectura spaţiului respectiv.

Magazinul online Evalight oferă candelabre, lustre, spoturi, aplice, veioze, lămpi, becuri, dar și mobilă și decorațiuni interioare și exterioare de excepție, pentru ca momentele alături de cei dragă să rămână amintiri plăcute și datorită acestor detalii. Corpurile de iluminat sunt alegerea perfectă atât pentru camere de zi, dormitoare, bucătării, băi, birouri, cât şi pentru spaţii exterioare cum sunt terasele, grădinile şi piscine. În completarea acestora, oferta Evalight conţine şi o gamă modernă şi elegantă de piese de mobilier şi accesorii pentru mobilă, comercializate sub marca EVAMBIENT.

12030427 1491845147801089 819747746194244541 o

Evalight – Corpuri de iluminat unice și elegante

Magazinul online Evalight mai oferă, pe lângă corpuri de iluminat și mobilă și decorațiuni interioare și exterioare care să poată transforma un simplu spațiu într-o oază de relaxare, personalizate conform gusturilor dumneavoastră. Corpurile de iluminat se pretează atât spațiilor casei cum este livingul, baia, birou, cât și grădinilor, teraselor și pisicine. În completarea acestora, oferta Evalight conţine şi o gamă modernă şi elegantă de piese de mobilier şi accesorii pentru mobilă, comercializate sub marca EVAMBIENT.

www.evalight.ro www.evambient.ro
www.universul-luminii.ro www.farobarcelona.ro www.lustrebejorama.ro
www.lustrecristal.eu www.globo-lighting.ro www.elustre.ro

Soluţiile furnizate de EVALIGHT şi EVAMBIENT se pretează atât pentru vile şi case de lux, birouri, săli de conferinţe, expoziţii, galerii de artă şi cultură, biserici, cât şi pentru amenajări personalizate şi stilizate pentru saloane pentru petreceri, nunţi şi alte evenimente speciale, restaurante, hoteluri, baruri, centre spa & wellness. Pentru a vă oferi cele mai inovative şi moderne soluţii pentru iluminat, durabile şi cu un design superior, Evalight colaborează direct cu arhitecţi, stilişti şi designeri cu expertiză şi profesionalism în cerinţe de amenajări interioare.

EVALIGHT se mândreşte cu faptul de a fi distribuitor în exclusivitate al unor branduri de top din Europa, cum sunt: Faro Barcelona Spania, Bejorama Spania, Glass LPS Cristal Bohemia, Tekielak Polonia, Sollux Lighting Polonia şi Vondom Spania. Totodată, Evalight deţine un depozit regular, cu marfă pe stoc, şi este şi distribuitor engross, având contracte speciale cu arhitecţi, designeri de interior şi magazine de mobilă şi lustre în toată ţară.

 Corpuri de iluminat Timisoara

Faro Barcelona Spania

are o expertiză marcată de peste 60 de ani de învăţare şi experienţă. Corpurile de iluminat şi lustrele sunt proiectate în stil unic, cu un design foarte modern, cu scopul de a crea o atmosfera sofisticată şi elegantă, care să îmbine, într-un mod adecvat, estetica cu funcţionalitatea şi confortul în utilizare.

Fiecare corp de iluminat oferă caracteristici moderne, minimaliste şi cu un design uimitor şi original, cu iluminat led, care sunt rezultatul experienţei şi pasiunii echipei de designeri renumiţi cu care lucrează. Totodată, Faro Barcelona, care este leader şi în iluminat exterior, pune la dispoziţia designerilor, arhitecţilor, magazinelor şi centrelor comerciale, un catalog complet de ventilatoare şi sisteme de iluminat profesionale.

Bejorama Spania

este o companie cu peste 50 de ani de experienţă dedicată fabricării de corpuri de iluminat, lustre, aplice, candelabre de lux, lămpi şi soluţii de iluminare. Corpurile de iluminat Bejorama au design propriu şi sunt fabricate complet manual, îndeplinind cele mai înalte exigenţe, fiind preferate de către persoanele care preţuiesc pacea, stabilitatea şi înalta calitate.

Alegerea celor mai bune materii prime, împreună cu expertiza meşterilor şi a proceselor de producţie optimizate garantează satisfacţia alegerii corpurilor de iluminat Bejorama. Toate lămpile şi corpurile de iluminat de la Bejorama sunt unice şi remarcabile şi, în acelaşi timp, fiabile şi durabile, ceea ce le face să fie în topul preferinţelor.

Manoperă de înaltă calitate, materiale de calitate, forme atemporale şi tradiţia de producător vechi fac candelabrele de cristal Bohemia®celebre în lume. Corpurile de iluminat sunt certificate de centrul de testare slovac SR şi de un centru de certificare european CE.

Elemente de cristal şi ornamente, boluri şi pahare sunt realizate cu tehnologii diferite – cum ar fi cu prese de maşini, instrumente de suflare sau şlefuire cu mâna. Procesarea cristalului în culori – pictură, emailare şi şlefuirea cristalului în mai multe straturi se face de obicei manual. Candelabrele Glass LPS Cristal Bohemia pot fi furnizate cu ornamente Swarovski Elements® de obicei, doar în caz de comenzi speciale.

Tekielak Handmade Polonia,

deşi şi-a început activitatea în anul 2008, ca urmare a unei colaborării excelente cu designeri renumiţi, a primit, în foarte scurt timp, o serie de premii şi distincţii locale şi internaţionale. În magazinul EVALIGHT veţi găsi o colecţie unică de lămpi antice din alamă patinată, realizate manual din alamă de calitate superioară, prelucrate atent şi în mod ecologic. Suprafaţa de alamă patinată se obţine printr-un proces de prelucrare special, ceea ce face că aceste lămpi să aibă un aspect artizanal de calitate superioară şi inedit.

Sollux Lighting,

un brand inovator din Polonia, oferă o colecţie de corpuri de iluminat inovatoare şi proiectate în stil unic pentru a crea o atmosferă sofisticată şi elegantă. În limba spaniolă, SOL înseamnă Soare, iar în limba latină, LUX înseamnă Lumina. Lămpile şi corpurile de iluminat sunt prelucrate manual, în cooperare cu meşteri polonezi cu experienţă, care produc chiar şi cele mai mici elemente cu o atenţie şi o precizie incredibilă. Este ceea ce face ca toate colecţiile Sollux Lighting să conţină produse de cea mai înaltă calitate care satisfac cerinţele şi celor mai exigenţi clienţi şi care îşi doresc mai mult.

Produse oferite de Evalight Timisoara

Corpuri de iluminat Interior modern
Lustre VINTAGE, RETRO, INDUSTRIA Style

Candelabre

Lustre moderne

Pendule și lustre suspendate

Lustre casa scării

Lustre moderne aplicate

Plafoniere moderne

Aplice de perete moderne

Aplice de perete simple

Aplice pentru baie, oglindă, tablou

Plafoniere cu protecție pentru baie

Lustre – Iluminat pentru camera copii

Lustre cu ventilator

Spoturi – iluminat – cu 1 spot

Spoturi – iluminat – cu 2 spoturi

Spoturi – iluminat – cu 3 spoturi

Spoturi – iluminat – cu 4 spoturi

Spoturi – iluminat – cu 5 și 6 spoturi

Spoturi încastrate – tavan fals / perete

Spoturi aplicate – tavan / perete

Spoturi, Proiectoare pe șină

Veioze de birou moderne

Veioze de masă

Lămpi de masă

Lampadare

Neoane

Benzi LED, iluminat tehnic pentru scafe, bucătărie

Iluminat Interior LED Iluminat Interior Clasic Iluminat Interior Rustic
Lustre Cristal Iluminat Exterior Iluminat Tehnic Profesional
Iluminat Festiv Becuri de iluminat Iluminat Fier Forjat de Lux
Mobilă și decorațiuni

Servicii oferite de Evalight:

Consultanță de specialitate Comenzi ONLINE Comenzi prin TELEFON
Comenzi prin E-MAIL Livrare la domiciliu

Date de Contact EVALIGHT SRL

 • Telefon:
  0785 292 548; 0786 539 779; 0770 261 740; 0760 240 448; 0770 219 086
  Fax:
  0256 218 429
 • Persoana de contact:
  Nespecificat
 • Adresa email: office@evalight.ro
 • Adresa WEB: https://www.evalight.ro/
 • Adrese:Showroom Dumbrăvița:
  Str. Bartok Bela, Dumbrăvița, judeţ Timiș
  Tel.: 0256 705 405Showroom București:
  Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, Nr.30, parter, Sector 1, București
  Tel.: 031 42 07 766Depozit:
  Calea Sagului, nr. 153, TimișoaraSediu:
  Strada Nicolaus Lenau, nr. 5, Arad

Vizitat 2060 ori, 1 Visit today

Postat în Corpuri de iluminat

Tagged In corpuri de iluminat TimisoarașiEvalight Timisoara

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos: