EVALIGHT – corpuri de iluminat – candelabre – aplici – lampadare – spoturi

EVALIGHT – corpuri de iluminat – candelabre – aplici – lampadare – spoturi

Rețeaua de magazine de corpuri de iluminat EVALIGHT vine în ajutorul clienților săi cu produse precum candelabre, lustre, aplice, spoturi, veioze și lămpi de calitate, în diverse modele și mărimi pentru a se putea plia pe nevoile fiecărui spațiu în parte. Soluțiile inovatoare furnizate de Evalight permit crearea unei atmosefere sofisticate și confortabile în mod unic și inedit prin intermediul interacţiunii dintre lumina şi arhitectura spaţiului respectiv.

12030427 1491845147801089 819747746194244541 o

Evalight – Corpuri de iluminat unice și elegante

Magazinul online Evalight mai oferă, pe lângă corpuri de iluminat și mobilă și decorațiuni interioare și exterioare care să poată transforma un simplu spațiu într-o oază de relaxare, personalizate conform gusturilor dumneavoastră. Corpurile de iluminat se pretează atât spațiilor casei cum este livingul, baia, birou, cât și grădinilor, teraselor și pisicine. În completarea acestora, oferta Evalight conţine şi o gamă modernă şi elegantă de piese de mobilier şi accesorii pentru mobilă, comercializate sub marca EVAMBIENT.

www.evalight.ro www.evambient.ro
www.universul-luminii.ro www.farobarcelona.ro www.lustrebejorama.ro
www.lustrecristal.eu www.globo-lighting.ro www.elustre.ro

Soluţiile furnizate de EVALIGHT şi EVAMBIENT se pretează atât pentru vile şi case de lux, birouri, săli de conferinţe, expoziţii, galerii de artă şi cultură, biserici, cât şi pentru amenajări personalizate şi stilizate pentru saloane pentru petreceri, nunţi şi alte evenimente speciale, restaurante, hoteluri, baruri, centre spa & wellness. Pentru a vă oferi cele mai inovative şi moderne soluţii pentru iluminat, durabile şi cu un design superior, Evalight colaborează direct cu arhitecţi, stilişti şi designeri cu expertiză şi profesionalism în cerinţe de amenajări interioare.

EVALIGHT se mândreşte cu faptul de a fi distribuitor în exclusivitate al unor branduri de top din Europa, cum sunt: Faro Barcelona Spania, Bejorama Spania, Glass LPS Cristal Bohemia, Tekielak Polonia, Sollux Lighting Polonia şi Vondom Spania. Totodată, Evalight deţine un depozit regular, cu marfă pe stoc, şi este şi distribuitor engross, având contracte speciale cu arhitecţi, designeri de interior şi magazine de mobilă şi lustre în toată ţară.

Faro Barcelona Spania are o expertiză marcată de peste 60 de ani de învăţare şi experienţă. Corpurile de iluminat şi lustrele sunt proiectate în stil unic, cu un design foarte modern, cu scopul de a crea o atmosfera sofisticată şi elegantă, care să îmbine, într-un mod adecvat, estetica cu funcţionalitatea şi confortul în utilizare.

Fiecare corp de iluminat oferă caracteristici moderne, minimaliste şi cu un design uimitor şi original, cu iluminat led, care sunt rezultatul experienţei şi pasiunii echipei de designeri renumiţi cu care lucrează. Totodată, Faro Barcelona, care este leader şi în iluminat exterior, pune la dispoziţia designerilor, arhitecţilor, magazinelor şi centrelor comerciale, un catalog complet de ventilatoare şi sisteme de iluminat profesionale.

Bejorama Spania este o companie cu peste 50 de ani de experienţă dedicată fabricării de corpuri de iluminat, lustre, aplice, candelabre de lux, lămpi şi soluţii de iluminare. Corpurile de iluminat Bejorama au design propriu şi sunt fabricate complet manual, îndeplinind cele mai înalte exigenţe, fiind preferate de către persoanele care preţuiesc pacea, stabilitatea şi înalta calitate.

Alegerea celor mai bune materii prime, împreună cu expertiza meşterilor şi a proceselor de producţie optimizate garantează satisfacţia alegerii corpurilor de iluminat Bejorama. Toate lămpile şi corpurile de iluminat de la Bejorama sunt unice şi remarcabile şi, în acelaşi timp, fiabile şi durabile, ceea ce le face să fie în topul preferinţelor.

Manoperă de înaltă calitate, materiale de calitate, forme atemporale şi tradiţia de producător vechi fac candelabrele de cristal Bohemia®celebre în lume. Corpurile de iluminat sunt certificate de centrul de testare slovac SR şi de un centru de certificare european CE.

Elemente de cristal şi ornamente, boluri şi pahare sunt realizate cu tehnologii diferite – cum ar fi cu prese de maşini, instrumente de suflare sau şlefuire cu mâna. Procesarea cristalului în culori – pictură, emailare şi şlefuirea cristalului în mai multe straturi se face de obicei manual. Candelabrele Glass LPS Cristal Bohemia pot fi furnizate cu ornamente Swarovski Elements® de obicei, doar în caz de comenzi speciale.

Tekielak Handmade Polonia, deşi şi-a început activitatea în anul 2008, ca urmare a unei colaborării excelente cu designeri renumiţi, a primit, în foarte scurt timp, o serie de premii şi distincţii locale şi internaţionale. În magazinul EVALIGHT veţi găsi o colecţie unică de lămpi antice din alamă patinată, realizate manual din alamă de calitate superioară, prelucrate atent şi în mod ecologic. Suprafaţa de alamă patinată se obţine printr-un proces de prelucrare special, ceea ce face că aceste lămpi să aibă un aspect artizanal de calitate superioară şi inedit.
Sollux Lighting, un brand inovator din Polonia, oferă o colecţie de corpuri de iluminat inovatoare şi proiectate în stil unic pentru a crea o atmosferă sofisticată şi elegantă. În limba spaniolă, SOL înseamnă Soare, iar în limba latină, LUX înseamnă Lumina.Lămpile şi corpurile de iluminat sunt prelucrate manual, în cooperare cu meşteri polonezi cu experienţă, care produc chiar şi cele mai mici elemente cu o atenţie şi o precizie incredibilă. Este ceea ce face ca toate colecţiile Sollux Lighting să conţină produse de cea mai înaltă calitate care satisfac cerinţele şi celor mai exigenţi clienţi şi care îşi doresc mai mult.

Produse oferite de EVALIGHT:

Corpuri de iluminat Interior modern
 •         Candelabre
 •         Pendule
 •         Lustre moderne aplicate
 •         Plafoniere moderne
 •         Aplice
 •         Plafoniere
 •         Lustre
 •         Spoturi
 •         Veioze
 •         Lampadare
 •         Neoane
 •         Oglinzi pentru baie
 •         Iluminat tehnic pentru scafe, bucătărie
Iluminat Interior LED Iluminat Interior Clasic Iluminat Interior Rustic
Lustre Cristal Iluminat Exterior Iluminat Tehnic Profesional
Iluminat Festiv Becuri de iluminat Mobilă și decorațiuni

Servicii oferite de EVALIGHT:

Consultanță de specialitate Comenzi ONLINE Comenzi prin TELEFON
Comenzi prin E-MAIL Livrare

Date de contact EVALIGHT SRL:

 • Telefon: 0785 292 548; 0786 539 779; 0256 218 429; 0356 171 622; 0356 171 623; 0356 171 624
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Nespecificat
 • Adresa email: Click aici
 • Adresa WEB: http://www.evalight.ro
 • Adrese: Showroom Dumbrăvița:
  Str. Bartok Bela, Dumbrăvița, judet Timiș
  Tel.: 0256 705 405Showroom Timișoara:
  Bulevardul Liviu Rebreanu nr. 1/3 parter, Timisoara
  Tel.: 0256 218 429, 0785292548

  office@evalight.ro

  Depozit:
  Calea Sagului, nr. 153, Timișoara

  Sediu:
  Strada Nicolaus Lenau, nr. 5, Arad

Vizitat 1833 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în CASA SI GRADINAșiCorpuri de iluminat

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings