BENDER & CO – Extractie nisip si pietris – statie de distributie carburanti – transport marfa si materiale de constructii

Periam, nr. 41D, jud. Timis

Firma BENDER & CO, înființată la inițiativa asociaților Bender Aurel și Hecht Emeric (d. 1994), se ocupă cu extracția, sortarea și transporturi speciale de nisipuri și pietrișuri. Compania dispune de propria staţie de distribuţie carburanţi cu magazin de desfacere piese auto, spaţiu pentru restaurant şi cazare în mansarda clădirii, ateliere de vulcanizare, service auto, tinichigerie, lăcătuşărie, tâmplărie şi sector de producţie: pavele, borduri, ţigle şi olane.

BENDER & CO – Servicii de transport specializat nisipuri, pietrișuri și mărfuri

BENDER & Co a luat naștere la început ca  o stație de distribuție de carburanți care a fost modernizată în permanență și a funcționat și ca un magazin de piese auto. Expanisunea continuă a putut ajuta firma să deschidă și un atelier de tinichigerie, un atelier de vulcanizare și spălătorie auto și a investit în dotarea cu mașini, utilaje, aparatură și instalații moderne de lucru.

La sfârșitul anului 1999, compania a putut deschide o linie de producție pentru elemente din beton, pavele de trafic ușor și greu, borduri din beton, dar și o secție de realizare a țiglelor și olanelor din beton pentru acoperișuri.

Produse oferite de BENDER & CO:

 • Balastru brut
 • Nisip spălat 0-4 mm
 • Sort 2,4 – 8 mm

Servicii oferite de BENDER & CO:

 • Livrare produse constând în materiale pentru construcţii de natura agregatelor minerale brute, nisipurilor şi pietrişurilor sortate pentru construcţii civile, industriale, de drumuri şi drept materie primă pentru staţiile de betoane
 • Servicii de transport rutier specializat
 • Prestări de servicii cu utilaje de construcţii
 • Reparații auto, vulcanizare, tinichigerie
 • Transport specializat de nisipuri și pietrișuri
 • Transport specializat mărfuri
 • Transport specializat de agregate minerale capacitate 20 mc/mijloc de transport
 • Închiriere utilaje de excavație, terasamente și încărcare cu cupă
 • Execuție lucrări de excavație și terasamente

Date de Contact si identificare firma BENDER & CO SRL din Timis:


 Această firmă nu are informaţiile actualizate! Dacă dețineți această firmă click aici.

Infoharta.ro este o platformă online concepută pentru promovarea afacerilor la nivel local şi naţional, oferind informatii actualizate despre produsele şi serviciile companiilor din Romania.  

Actualizarea continutului din pagina online de prezentare a firmei tale, a datelor de contact, a ofertei de produse şi servicii îți va poziționa firma înaintea concurenței şi va simplifica legătura dintre potențialii clienti și firma ta.

 • Fiecare companie înscrisa pe infoharta.ro, beneficiază de o pagina online personalizata ( realizată de designeri şi programatori profesionişti ) ce conține toate datele de contact, backlink-uri de calitate pentru website-ul firmei, localizarea pe harta afacerilor din România şi prezentarea detaliata a ofertei de produse si servicii, asigurand o prezența online şi o legatură către potențialii clienți, timp de 7 zile din 7, 24h din 24h.
 • Echipa noastră tehnică este specializată în crearea paginilor online optimizate, în așa fel încat firma ta să fie ușor de găsit în căutarile Google / internet.
 • Noi suntem aici ca să îţi uşurăm drumul către succes. Tu continui să faci afaceri şi să oferi produse şi servicii de calitate, iar noi ne asigurăm că acestea vor fi remarcate printr-un conţinut bine scris şi un design personalizat, care vor transforma vizitatorii de pe infoharta în clienţii tăi.
infoharta.ro lucrează pentru dumneavoastra chiar şi dupa ce ultimul angajat al firmei s-a dus la culcare!
Denumirea companiei: BENDER & CO SRL
Adresa: 
Jud. Timis, Sat Periam Com. Periam, Nr.41/d
Cod unic de inregistrare
: 3037985
Nr. Reg. Comertului
: J35/3521/1992
Reprezentant legal: Todor Ovidiu-Mircea
Cifră de afaceri 2022: 6,354,529 lei
Cod CAEN: 4730 – Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate

Vezi mai multe firme din domeniul » MATERIALE DE CONSTRUCTII » 

Vizitat 1393 ori, 3 Vizite astăzi

Postat în Materiale de ConstructiișiPRODUCATORI

Tagged In BENDER & COșiComerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate - Cod CAEN 4730

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings