ACKROBAT PROFESIONAL – Alpinism utilitar – Nacele autoridicatoare – Vopsitorie mecanizata – Sablare

Firma ACKROBAT PROFESIONAL realizează servicii profesionale de alpinism utilitar pentru curăţarea suprafeţelor vitrateexterioare şi interioare şi a faţadelor industriale.

ACKROBAT PROFESIONAL – Alpinism utilitar – Nacele autoridicatoare – Vopsitorie mecanizata – Sablare

Cu ajutorul Ackrobat Profesional, clienții beneficiază de servicii de vopsire a construcţiilor industriale cu pompe fabricate de producătorul Graco/Wagner şi utilizarea diferitelor tipuri de vopsele, printre care: izolante, pe bază de zinc anorganic, vopsele antirugină etc. În plus, echipa Ackrobat utilizează lifturi hidraulice şi numeroase alte echipamente dedicate suprafeţelor greu accesible. Personalul firmei folosește echipamente pe bază de spumă activă şi funcţii de spălare cu jet de apă de înaltă presiune.

Firma este recomandată atât de colaborările din domeniul privat, cât și din cel public, dar și datorită unor utilaje şi echipamente certificate I.S.C.I.R. și personalului de manevrare autorizat I.S.C.I.R. Cu ajutorul Ackrobat Profesional beneficiați de echipamente testate şi certificate de specialişti şi servicii profesionale menite să aducă strălucire şi încredere în viaţa oamenilor.

Servicii oferite de firma ACKROBAT PROFESIONAL SRL:

Alpinism utilitar
Nacele autoridicatoare
Degresări și igienizări hale
Servicii de sablare, protecţie anticorozivă
Una dintre cele mai eficiente metode de curăţare şi pregătire a suprafeţelor din metal pentru vopsire, cărămidă, monumente istorice, lemn, pavaj este sablarea cu diferite materiale (grit, nisip quartos, alice metalice etc).
  • Hidrosablare – Sablarea cu jet puternic de apă, 500-2500 Bar, este folosită în general pentru curăţarea şi întreţinerea maşinilor şi utilajelor, reabilitarea structurilor de beton şi oţel, îndepărtare marcaje, grafiti sau a vopselurilor de orice fel.
  • Vopsitorie mecanizată – Faţada şi pereţii interiori ai unei construcţii deţin un rol important pentru estetică şi confortul persoanelor care locuiesc sau accesează clădirea respectivă. Prin aplicarea de vopsea lavabilă, disponibilă în numeroase variante, în privinţa texturii, culorii şi puterii de acoperire, orice spaţiu poate fi personalizat într-o manieră originală.
  • Închirieri utilaje şi scule – Serviciile de închiriere scule şi utilaje, sunt recomandate clienţilor interesaţi de utilizarea temporară sau în caz de urgenţă, a anumitor echipamente necesare pentru construcţii, precum:
 Alpinism utilitar – Intervenţii profesionale la orice altitudine
  • Practica alpinismului utilitar este realizată în condiţii optime de siguranţă, atât pentru personalul autorizat, precum şi a celor din jur, prin închiderea zonei de lucru. Aceasta este considerată cea mai eficientă metodă pentru executarea anumitor lucrări la altitudine.
 Degresări şi igienizări hale – Servicii profesionale dedicate sănătăţii
  • Serviciile şi procedurile de curăţenie şi igienizare sunt esenţiale pentru că asigură angajaţilor un mediu de lucru sănătos şi confortabil, extind durata de funcţionare a utilajelor și a echipamentelor folosite în procesul de producţie.
 Servicii de ignifugare
  • Prin intermediul procedurilor profesionale de ignifugare sunt protejate construcţiile (profile metalice, structuri metalice) sau acoperişurile pentru a spori gradul acestora de rezistenţă împotriva focului. Profesioniştii Ackrobat utilizează soluţii chimice special preparate industrial care se aplică conform normelor în vigoare şi ajută la crearea unei pelicule de ignifugare protectoare.
 Servicii de mentenanţă hale
  • Specialiştii Ackrobat reuşesc să îţi asigure servicii profesionale de mentenanţă pentru hale industriale, astfel încât durata de exploatare a acestor spaţii să fie extinsă, în condiţii optime de siguranţă, cât mai mult timp posibil. Aceste servicii de mentenanţă protejează angajaţii şi beneficiarii spaţiilor vizate şi împreună obţinem rezultate pozitive pentru siguranţa acestora.

Date de contact si identificare firma ACKROBAT PROFESIONAL SRL

Denumire firma: ACKROBAT PROFESIONAL SRL

Cod unic de inregistrare: 31436248
Nr. Reg. Comertului: 
J35/849/2013 


Vazi mai multe rezultate in Firme din Timisoara » Constructii » Alpinism Utilitar »

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Timisoara – Timis, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 2137 ori, 1 Visit today

Postat în Alpinism Utilitar, CuratenieșiCuratenie Servicii

Tagged In servicii de curatenie si igienizare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings