Nanil Catering Sibiu

Strada Eduard Albert Bielz 51a, Sibiu, România

Nanil Catering Sibiu este un restaurant in apropiere de zona industriala Vest a Sibiului ofera meniul zilei cu livrare la domiciliu sau birou in Sibiu si servicii de catering sicorporate catering pentru evenimente.

Date de contact si identificare firma NANIL 1 SRL :


 Această firmă nu are informaţiile actualizate! Dacă dețineți această firmă click aici.

Infoharta.ro este o platformă online concepută pentru promovarea afacerilor la nivel local şi naţional, oferind informatii actualizate despre produsele şi serviciile companiilor din Romania.  

Actualizarea continutului din pagina online de prezentare a firmei tale, a datelor de contact, a ofertei de produse şi servicii îți va poziționa firma înaintea concurenței şi va simplifica legătura dintre potențialii clienti și firma ta.

  • Fiecare companie înscrisa pe infoharta.ro, beneficiază de o pagina online personalizata ( realizată de designeri şi programatori profesionişti ) ce conține toate datele de contact, backlink-uri de calitate pentru website-ul firmei, localizarea pe harta afacerilor din România şi prezentarea detaliata a ofertei de produse si servicii, asigurand o prezența online şi o legatură către potențialii clienți, timp de 7 zile din 7, 24h din 24h.
  • Echipa noastră tehnică este specializată în crearea paginilor online optimizate, în așa fel încat firma ta să fie ușor de găsit în căutarile Google / internet.
  • Noi suntem aici ca să îţi uşurăm drumul către succes. Tu continui să faci afaceri şi să oferi produse şi servicii de calitate, iar noi ne asigurăm că acestea vor fi remarcate printr-un conţinut bine scris şi un design personalizat, care vor transforma vizitatorii de pe infoharta în clienţii tăi.
infoharta.ro lucrează pentru dumneavoastra chiar şi dupa ce ultimul angajat al firmei s-a dus la culcare!
Denumire firma: NANIL 1 SRL
Cod unic de inregistrare: 789886
Nr. Reg. Comertului: J32/364/1991
Cod CAEN: 2562 – Operatiuni de mecanica generala

Sediul social al firmei NANIL 1 SRL se afla în Municipiul Sibiu, Str. EDUART ALBERT BIELTZ, Nr. 51A, Judet Sibiu


Vezi mai multe firme specializate in » CATERING SIBIU


Vizitat 115 ori, 8 Vizite astăzi

Postat în Catering, Corporate cateringșiRestaurante

Tagged In NANIL 1 SRL,Nanil Catering SibiușiOperaţiuni de mecanică generală - Cod CAEN 2562

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos: