BRUNTEK – Producător de Țiglă metalică și Tablă Cutată, sisteme pluviale, sisteme industriale

BrunTek ( firma NOBEL STAR TRADING SRL din Prahova) este producător de învelitori metalice, care activează în domeniul rezidențial și industrial. Portofoliul nostru include lucrări din industrii diverse, acoperind marile orașe din România.

Firma cu capital privat românesc, specializata în construcții complexe de hale metalice, învelitori de țiglă metalică și tablă cutată.

BrunTek deține 5 linii de producție de ultimă generație, computerizate, pentru: țiglă metalică, tablă cutată, jgheaburi, burlane, linii de fasiere longitudinală.

Firma se adreseaza profesioniștilor din domeniu, dar și clienților care doresc un grad înalt de confort și profesionalism. Timp de peste 10 ani am modelat orizonturile clienților noștri, menținând în același timp cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Avantajele sistemului de acoperis cu țiglă metalică BrunTek?

 • Sistemele de acoperiș BrunTek au un design unic, se adaptează diferitelor tipuri de construcții, se montează facil și rapid, se îmbină perfect și au o durată de viață de peste 60 ani.
 • Durabilitate. Acoperișurile executate cu țiglă metalică sunt cunoscute pentru că au o durată foarte mare de viață, ceea ce reprezintă o investiție bună pentru mai multe generații. Reducerea cheltuielilor de mentenanță îți oferă satisfacție pe termen lung.
 • Rigiditate amplificată și capacitate de scurgere excelentă. Datorită profilării cu canale de drenaj, acest tip de țiglă metalică profilată se deosebește prin avantaje importante precum rigiditatea amplificată, dar și o capacitate de scurgere excelentă.
 • Instalare ușoară. Procesul de instalare a țiglei metalice pe orice tip de acoperiș este unul foarte simplu. Aceasta nu necesită nicio activitate de întărire, fiind nevoie doar de executarea operațiunii de trasare și poziționare a panourilor de țiglă metalică și de înșurubare a holtșuruburilor.
 • Geometria profilului permite profilarea panourilor până la lungimi de maxim 4690 mm.

Produse oferite de BrunTek

 • CONSULTANȚĂ
 • EXECUȚIE PRODUSE LA COMANDĂ
 • TERMENE SCURTE DE LIVRARE
 • GARANȚIE
 • Sisteme pluviale
 • Grile de ventilație
 • Profile Zincate
 • Casete de fațadă

Servicii oferite de BrunTek

 • Țiglă Metalică
 • Tablă Cutată – T18
 • Tablă Fălțuită
 •  Accesorii închidere

Date de Contact Brantek si identificare firma NOBEL STAR TRADING SRL din Prahova

Denumire firma: NOBEL STAR TRADING SRL 
Cod unic de inregistrare: 
31413317
Nr. Reg. Comertului: 
J29/481/2013
Adresa: Salenii de Munte, str. Berevoiesti nr.77-79 Platforma Prahova Industrial Parc

Firme din Prahova: Vazi mai multe firme specializate in Acoperisuri si Tigle

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 356 ori, 1 Visit today

Postat în Acoperisuri si Tigle, Constructii Hale Industriale, Constructii Industriale, Constructii Metalice, Materiale de Constructii, Sisteme Pluviale, Tabla AcoperisșiTigla Metalica

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

BELDENY SRL - Utilaje si Materiale de Constructii - Garduri Metalice - Plase sudate

0728480075;

Strada Principala 13 Iordăcheanu, România

Comuna Iordacheanu

BrunTek ( firma NOBEL STAR TRADING SRL din Prahova) este producător de învelitori metalice, care activează în domeniul rezidențial și industrial. Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleConstructii Hale IndustrialeConstructii IndustrialeConstructii MetaliceMateriale de ConstructiiSisteme PluvialeTabla Acoperisși Tigla Metalica

ADF Metal Concept - Produse Metalurgice - Materiale de Constructii Ploiesti

BrunTek ( firma NOBEL STAR TRADING SRL din Prahova) este producător de învelitori metalice, care activează în domeniul rezidențial și industrial. Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleConstructii Hale IndustrialeConstructii IndustrialeConstructii MetaliceMateriale de ConstructiiSisteme PluvialeTabla Acoperisși Tigla Metalica