Restaurant Allegria Oradea

Strada Republicii 33, Oradea, Bihor County, Romania

Website

Centru

0359 449 899

Luni – Duminică: 11:00 – 23:00

Restaurant Allegria Oradea are un design unic, cu o plasare deosebită într-o istorică clădire restaurată recent cu ajutorul Episcopiei Romano-Catolice din Oradea care a devenit oaza de liniște din mijlocul Oradei. Amplasarea într-o asemenea clădire pune accent pe atmosfera care se crează prin tainele unui meniu variat. Un meniu care aduce un farmec aparte. Misterul mâncări îl înțelege fiecare persoană în felul său, iar alături de impresionanta așezare într-o clădire istorică reflectă un început, o după-amiază sau o seara memorabilă. Bucătăria restaurantului servește cu o bogăție de preparate mediteranene atent selecționate și concepute pentru savoarea fiecăruia.

Capacitatea restaurantului internațional Allegria este prevăzută cu 130 de locuri și 80 de locuri pe terasă, astfel Allegria vă îmbie cu preparatele sale indiferent de anotimp. Restaurantul este locul ideal pentru orice tip de întâlnire generând o atmosferă de neuitat, atât prin savoarea mâncării, cât și prin farmecul locului brăzdat de încărcătura timpului. Acel timp eclipsat de un trecut, un prezent și un viitor neașteptat. Astfel, dacă vă surâde gândul trăiri pentru câteva clipe în timp Allegria este locul perfect.

Vizitat 1090 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în RESTAURANTE

Tagged In Allegriașirestaurant allegria oradea

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Queen's Music Pub Oradea - Restaurant cu livrare la domiciliu

0259-434 434; 0730-434 434; Rezervari Queens Pub Cetate - 0747-412 629;

Oradea, Strada Primariei nr.23

Ordaea, P-ta Emanuil Gojdu 39-41 Cetatea Oradea - Corp H -

Restaurant Allegria Oradea are un design unic, cu o plasare deosebită într-o istorică clădire restaurată recent cu ajutorul Episcopiei Romano-Catolice din Oradea care a devenit oaza de… Read more…

Postat în  RESTAURANTE