American Grill Oradea | Meniu Restaurant | Preturi | Livrare

American Grill Oradea

Despre noi

American Grill este un restaurant cu specific american, care dorește să aducă orădenilor o alternativă în ceea ce privește mâncatul în oraș (restaurantele clasice și localurile fast-food), și anume, restaurantul fast casual.

American Grill aduce clienților săi o experiență autentic americană folosind ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate; Burgerii American Grill sunt făcuți inhouse din carne de vită 100%, niciodată congelată, după o rețetă originală. Sandwich-urile Cheesesteak de la American Grill conțin antricot de vită 100%, un ingredient mai rar folosit în meniul restaurantelor de profil din țară.

Sandwich-urile cu pui American Grill, au ca ingredient pieptul de pui 100% care este în prealabil macerat 12 ore și preprăjit pe un grill cu rocă vulcanică. American Fries, cartofii prăjiți de la American Grill, sunt cartofi proaspeți, spălați și prăjiți în coajă pentru un gust deosebit. Produsele sunt preparate pe loc, meniul American Grill nu conține produse semipreparate.

Orar

  • Luni – Duminica: 11:00  – 22:00 

Taxă de livrare

  • Gratuit la o Comanda minimă: 45 Lei

Vizitat 2695 ori, 1 Visit today

Postat în Fast Food, Livrari la Domiciliu, Mancare la pachet, Meniul ZileișiRESTAURANTE

Tagged In american burger grill,American Grill Oradea,american grill oradea livrari,american grill oradea orar,american grill oradea program,american grill oradea telefon,burgeri oradea,livrari la domiciliu oradea,mancare oradea,mancare oradea livrare domiciliu,meniul zilei oradea cu livrare,meniuri restaurante oradea,restaurant cu specific american,restaurante,restaurante cu specific american oradeașirestaurante Oradea

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings