HYTECH CONSTRUCTION Iasi – Distantieri armatura

Firma HYTECH CONSTRUCTION Iasi, produce, importă, comercializează și livrează distanțieri pentru armătură (distanțieri din plastic, distanțieri din oțel, distanțieri din beton armat cu fibre). Întreaga gamă de produse are ca scop ușurarea poziționării fierului, reducerea timpului de execuție și surprizele neplăcute care apar după decofrare.

Produsele sunt destinate armării fierului în construcții civile, edilitare, industriale și de agrement: sisteme de armare, sisteme de cofrare, profile din plastic, plasă metalică, membrane pentru construcții. De asemeena, compania colaborează cu numeroase firme de top din domeniul construcțiilor care își desfășoară activitatea în România și Republica Moldova.

HyTech Construction – distanțieri din beton armat cu fibre, distanțieri din plastic, distanțieri din oțel, cofraje Geoplast și accesorii

Firma este unic importator în România al mărcilor Reuss-Seifert GmbH și Nevoga GmbH – cel mai mare producător de distanțieri din Europa. Clienții HyTech beneficiază de consultanță tehnică gratuită, asistență tehnică în șantier și transportul gratuit al produselor în orice locație din țară.

Contact HYTECH CONSTRUCTION SRL

BUCUREȘTI 

  • Tel/Fax: 021 252 41 14
    Mobil: 0742 782 121, 0731 334 252
    Adresa: Str. Heliade între vii, Nr. 3- 5, Sector 2, București

IAȘI 

  • Tel/Fax: 023 222 11 02
    Mobil: 0735 194 544, 0731 334 252
    Str. Stupinelor, hala nr 9, incinta COMTOM Tomesti

LIVRĂRI DISTANTIERI ARMATURA LA NIVEL NAȚIONAL.

Vizitat 964 ori, 1 Visit today

Postat în CONSTRUCTII si AMENAJARIșiMateriale de Constructii

Tagged In cofraje Geoplast,distantieri armatura,distantieri beton,distantieri otelșidistantieri plastic

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings