MISTRAL SAAB – servicii profesionale de scufundare – constructii hidrotehnice scufundate

MISTRAL SAAB – servicii profesionale de scufundare – constructii hidrotehnice scufundate

Interventii subacvatice cu scafandri in regim de URGENTA!

Mistral Saab are ca principal obiect de activitate realizarea de constructii hidrotehnice scufundate si interventii specializate cu scafandri in regim normal sau de urgenta.

Echipa Mistral Saab are experienta de peste 20 de ani in domeniu si este formata din specialisti cu inalta calificare in domeniu, instruiti initial la Centrul de Scafandri Constanta si perfectionati la cursuri internationale. Intreg personalul este instruit sa respecte si sa aplice regulile si reglemantarile internationale in materie de scufundare si activitati conexe cu accent pe normele de siguranta scufundarii si calitate a operatiunii executate.

Mistral SAAB detine avizul Autoritatii Navale Romane (ANR) si alte avize si autorizatii necesare in desfasurarea activitatii descafandrerie si a constructiilor hidrotehnice scufundate.

Mistral Saab a dus la bun sfarsit nenumarate constructii hidrotehnice scufundate in Romania, dar si in strainatate – Algeria, Israel. Locatiie lucrarilor pot fi porturi maritime sau fluviale (Constanta, Agigea, Alger, Galati, Midia, Mangalia, Calarasi) sau alte locatii la malul Marii Negre, Marii Mediterane, centrale hidrotehnice, baraje de acumulare.

Date de contact SC MISTRAL SAAB SRL

 Contacteaza-ne NON STOP la telefoanele: 0768 587 644  sau  0721 465 791.

Vizitat 1434 ori, 1 Visit today

Postat în CONSTRUCTII si AMENAJARI

Tagged In constructii hidrotehnice,interventii specializate cu scafandri,Mistral Saabșiscufundari

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings