Congal Instalterm – Centrale si Instalatii Termice Constanta – centrale si panouri solare Bosch

Firma Congal Instalterm srl din Constanta comercializeaza centrale termice și panouri solare marca BOSCH, centrale termice și panouri solare Buderus, radiatoare de oțel, boilere și accesorii aferente instalațiilor termice. Suntem distribuitor autorizat Bosch și Buderus din februarie 2001 si asiguram servicii de montaj si punere in functiune a tuturor produselor si echipamentelor comercializate.

Congal Instalterm, prin echipele de montaj execută lucrari de instalaţii termice si sanitare la apartamente, case si vile particulare, la sedii de firma (lucrări de insralatii termice, montaj centrale în condensare, baterii de centrale, sisteme solare, instalatii de incalzire în pardoseala).

Produse si Servicii oferite de Congal Instalterm srl

PRODUSE oferite de Congal Instalterm 

  • Distribuitor autorizat BOSCH, JUNKERS, BUDERUS pentru Constanta;

Centralele termice comercializate de societate sunt produse de Robert Bosch Gmbh ( gama BOSCH, JUNKERS ,BUDERUS). Congal Instalterm este distribuitor autorizat de echipamente termice Bosch/Junkers din februarie 2001. Congal Instalterm SRL este partener service recomandat Bosch/Buderus pentru judetul Constanta.

Centralele termice cu condensare de la Bosch valorifică la maximum capacitatea calorifică a combustibilului, extrăgând maximum de căldură utilă pentru confortul locuinţei Dvs.

Centrale Termice pe Gaz in condensatie Bosch, Buderus
Panouri Solare Plane / Cu Tuburi Vidate Bosch, Buderus
Boilere Monovalente / Bivalente (Solare) Bosch, Buderus
Radiatoare de otel Korado, Kingrad, Eca
Incalzire in paroseala Uponor, Giacomini, Purmo
Încălzitoare Instantanee de Apă Bosch

▲ Solicita Oferta de Pret

SERVICII oferite de Congal Instalterm

  • Partener service recomandat Bosch, Buderus pentru judetul Constanta;

Asigurăm următoarele servicii:

1. Calcule și consultații tehnice ›alegerea sistemelor optime cerințelor beneficiarilor și în conformitate cu reglementările în vigoare.

2. Comercializare si Montaj ›instalare echipamente termice și sisteme solare. Societatea noastră este autorizată ISCIR pentru montaj – instalare. La fiecare 2 ani personalul societatii, atestat de catre ISCIR participa la cursuri de prelungire a valabilitatii autorizatiilor conform normelor PT–A1-2010 si CR4-2009, a Legii 64/2008 si a altor reglementari legale în domeniu, în vederea reautorizarilor.

3. Puneri în funcțiune centrale termice și sisteme solare. ›Societatea noastră este autorizată ISCIR pentru punerea în funcțiune a tuturor centralelor pe care le comercialzează ›Punerea în funcțiune este efectuată de personal de specialitate, școlarizat permanent de către producători.

4. Service – reparare ›Întreținerea și repararea echipamentleor termice trebuie executată în conformitate cu prevederile producătorilor și a reglementărilor legale în domeniu ›Firma noastră este Partener service – recomandat BOSCH.

5. Autorizarea de funcționare și verificare tehnică periodică ›Conform legislației în vigoare, centralele trebuie să aibă autorizarea de funcționare la prima punere în funcțiune și din 2 în 2 ani trebuie făcută verificarea tehnică periodică. ›Autorizarea de funcționare la prima punere în funcțiune pentru centralele comercializate de noi este GRATUITĂ.

▲ Solicita Oferta de Pret

Date de contact Congal Instalterm SRL:

Congal Instalterm SRL

  • Telefon: 0241 546 145; 0241 551 086
    Fax: +40 241 551 086
  • Adresa: Strada Baba Novac, Nr. 36, Constanța
  • Persoana de contact: Dafinescu Ionuț
  • Adresa email: office@congal.ro
  • Adresa WEB: www.congal.ro

▲ Solicita Oferta de Pret

Vizitat 2097 ori, 5 Vizite astăzi

Postat în Centrale TermiceșiInstalatii termice

Tagged In centrael termice Constanta,Centrale Bosch Constanta,centrale termice Bosch,centrale termice Buderus,centrale termice Junkers,Firma montaj centrale termice Constanta,firme instalatii Constanta,instalatii termice,Montaj centrale termice Constanta,panouri solareșiService centrale Bosch Constanta

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Firma Congal Instalterm srl din Constanta comercializeaza centrale termice și panouri solare marca BOSCH, centrale termice și panouri solare Buderus, radiatoare de oțel, boilere și accesorii aferente instalațiilor termice. Read more…

Postat în  Centrale Termiceși Instalatii termice