BIO TECH – hidroizolatii – termoizolatii – tencuieli speciale – inspectie video in conducte

BIO TECH – hidroizolatii – termoizolatii – tencuieli speciale – inspectie video in conducte

Compania BIO TECH s.r.l. activează în domeniul apei din anul 2004. Pentru a veni în sprijinul operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă şi canalizare şi administratorilor resurselor de apă, dar şi ai infrastructurii de gospodărire a apei, compania BIO TECH s.r.l. este membru ARA din anul 2007.

Firma este specializata pe  reparaţii speciale ale bazinelor de apă, cuvelor, filtrelor, rezervoarelor, prin tratarea în profunzime a crăpăturilor (rasini epoxidice injectate cu inalta presiune) şi prin aplicarea tencuielilor şi mortarelor speciale în vederea impermeabilizării betoanelor.

Staţiile de epurare şi tratare apa potabilă reprezintă construcţii speciale şi prin urmare necesită soluţii speciale de întreţinere şi reabilitare. Având cunoştinţă de problemele create de fisurile apărute la rezervoarele de apă, cuvele bazinelor sau tancurilor de sedimentare din cadrul staţiilor de tratare apă potabilă sau a staţiilor de epurare, compania BIO TECH s.r.l. vă propune soluţii pentru reparare si impermeabilizare.

Compania BIO TECH s.r.l. în colaborare cu firme specializate din străinatate, au introdus pe piaţa românească produsele şi tehnologiile necesare reabilitărilor în condiţii de siguranţă a rezervoarelor şi bazinelor staţiilor de epurare şi tratare a apei – compania detinand certificate de  aplicator autorizat, de la mai multi producatori.

     BIO TECH s.r.l. va ofera urmatoarele servicii:

 • Proiectare
 • Aplicare sistem termo/hidroizolator
 • Injectii rasini epoxidice
 • Etansari bazine
 • Reparatii beton
 • Combaterea igrasiei
 • Impermeabilizari si etansari cu Poliurea

BIO TECH s.r.l. vine in ajutorul dumneavoastra oferind o gama larga de servicii si echipamente profesionale in domenii ca Proiectare, Reparatii beton, Termo- si Hidroizolatii, Impermeabilizari cu Poliurea, Inspectii video in conducte.

Experienta si tehnologiile de care compania BIO TECH beneficiaza ne ajuta sa livram produse si servicii de calitate:

Materiale Poliuretanice – Poliurea

 • Poliurea este un polimer bicomponent (izocianat si un amestec de rasini) care formeaza o pelicula 100% solida, continua si impermeabila, fara efect nociv asupra mediului …

Fonoizolatii cu Spuma

 • Spuma poliuretanică este aplicată prin pulverizare, oferind o izolatie fonica ce poate merge pana la 120 decibeli …

Termoizolatii cu Spuma

 • Spuma poliuretanica ofera o înaltă capacitate de izolare termică, avand cel mai mic coeficient de transfer termic (cca. 0,020W/m2K) dintre toate materialele izolatoare folosite astăzi …

Filtrare apa potabila

 • Villagepump este solutia perfecta pentru zonele rurale si izolate cu surse de apa problematice …

Vizitat 2362 ori, 1 Visit today

Postat în Constructii Servicii, HidroizolatiișiTermoizolatii

Tagged In bio tech srl,firme constanta,hidroizolatii,hidroizolatii constanta,inspectii video in conducte,reparatii bazine,statii de epurare,statii de epurare constantașitermoizolatii

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings