Plasa rabitz 0.8 mm x 25 x 1000 x 50 ml

 • Ad ID: 29641400213290

 • 363 vizualizări

214,20 Lei

Cluj-Napoca, Cluj, România

Cluj-Napoca

Trade

1 iunie 2023

Livrare in Cluj si in orice localitate din Romania

0743 46 44 13

Contact vânzător

Oferte Descriere

Plasa rabitz 0.8 mm x 25 mm x 1000 mm x 50 ml (grosime sârmă x dimensiunea ochiului x înălțime x lungime rolă)

Plasa rabitz 0.8 mm x 25 x 1000 x 50 ml

Plasa Rabitz sau plasa impletita zincata cu ochiuri hexagonale realizata din sarma zincata cu diametrul de 0.8 mm se utilizează pentru împrejmuiri la exterior; la consolidarea tencuielii, structurilor in constructii; pentru confectionarea de custi, tarcuri si adaposturi ventilate pentru pasari si animale, etc.

Plasa rabitz se comercializeaza la rulou cu inaltimea de 1 metru si lungimea de 50 metri. Grosimea firului de sarma din care este realizata impletitura este de 0.8 mm iar dimensiunea ochiului de 25 mm – dimensiunea ochiului reprezinta diametrul cercului inscris in hexagon.

Specificaţii tehnice Plasa rabitz sarma zincata 0.8 mm, rola 50 ml

Tip produs plasă impletită din sârmă zincată cu ochiuri hexagonale.
Grosime sârmă 0,8 mm
Dimensiune (înăltime x lungime) 1000 x 50000 mm ( 1 m x 50 m)
Dimensiunea ochiului 25 x 25 mm
Culoare gri
Greutate 9 kg / rolâ
Vânzare produsul se comercializează la bucatâ (1 rolâ = 50 ml)
Mod ambalare la palet 24 role
Domeniu de utilizare imprejmuiri zone rezidentiale si industriale

Domenii de utilizare Plasa Rabitz din sarma zincata:

 • Consolidarea tencuielilor: Plasa rabitz poate fi utilizată în consolidarea tencuielilor ca metodă suplimentară de întărire și susținere a suprafeței tencuite;
 • Garduri si Împrejmui: Plasa rabitz este frecvent utilizată pentru constructie gardurilor rezidențiale, comerciale și industriale. Plasa impletita cu ochiuri hexagonale sau patrate poate fi folosită pentru a delimita și proteja proprietățile, grădinile, păşunile sau terenurile;
 • Suport saltele izolaţie; Plasa rabitz poate fi utilizată ca suport pentru saltele de izolație în contextul izolării termice sau fonice a unei suprafețe, cum ar fi pereții sau plafoanele;
 • Construcții temporare: Plasa rabitz este adesea folosită în construcții temporare, cum ar fi garduri temporare de șantier sau pentru a delimita zone temporare pentru evenimente.
 • Cuști, țarcuri si adăposturi ventilate pentru animale și păsări: Plasa rabitz este folosită pentru construirea custilor pentru pasari si animale, cum ar fi custi pentru câini, pisici, găini, iepuri și alte animale de companie sau ferme.
 • Voliere și cuști pentru păsări: Datorită structurii sale solide, plasa rabitz este ideală pentru construirea volierelor și cuștilor pentru păsări. Aceasta oferă o protecție bună împotriva prădătorilor și permite păsărilor să aibă un spațiu sigur pentru zbor și mișcare.
 • Agricultură si Zootehnie: Plasa rabitz este adesea utilizată pentru a construi garduri pentru animale; pentru a proteja plantele și culturile împotriva daunelor provocate de animale; Plasa rabitz poate fi folosita ca suport pentru plante cățărătoare deoarece ofera o structură solidă pentru plantele cu tulpini lungi, facilitând creșterea și recoltarea plantelor; Plasa rabitz poate fi instalată în jurul grădinilor, serelelor sau culturilor pentru a crea bariere fizice împotriva daunatorilor (șoareci sau alte rozătoare) și pentru a proteja recolta;
 • Protecția grădinilor: Plasa rabitz poate fi utilizată pentru a proteja grădinile de animalele sălbatice, cum ar fi iepurii sau cerbii, sau pentru a crea o barieră împotriva animalelor de companie.
 • Protecția vegetației: Plasa rabitz poate fi folosită pentru a proteja plantele și tufișurile de daunele cauzate de animale sau de factori de mediu.
 • Construcții cu rol de protecție și siguranță: Plasa rabitz este utilizată în diverse aplicații care necesita siguranță, cum ar fi balustrade, grilaje pentru ferestre și pentru a proteja de anumite zone periculoase.

Caracteristici Plasa rabitz:

 • Fabricată din sârmă de oțel zincată cu rezistență mare la coroziune;
 • Rezistenta buna la exterior si durabilitate in condiții atmosferice diverse;
 • Montaj rapid;
 • Instalare uşoară, chiar si de persoane nespecializate.
 • Versatilitatea sa face ca plasa rabitz să fie utilizată într-o mare varietate de domenii.

Transport 

 • Livram plasa gard, plasa impletita din sarma zincata, plasa rabitz in Cluj-Napoca si in orice localitate/zona din Cluj

VEZI TOATE PRODUSELE DIN CATEGORIA PLASĂ RABITZ.

Plasă rabitz 0.8 mm x 25 mm x 1000 mm x 50 ml (grosime sârmă x dimensiunea ochiului x înălțime x lungime rolă)


Vezi mai multe » OFERTE » » GARDURI METALICE » PLASE GARD » PLASA RABITZ


Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos: