Restaurant VĂRZĂRIE Eroilor Cluj-Napoca

Bulevardul Eroilor 37, Cluj-Napoca, Romania

Orar comenzi: 10.00 - 20.00

Restaurant VĂRZĂRIE Eroilor Cluj-Napoca – Simbolul tradițional al Clujului, unde gustul bucatelor
de demult își păstrează aroma plăcerii de acum. Situată în inima Clujului încă din anul 1967, Vărzăria Eroilor din Cluj rămâne emblema populară a specialităților tradiționale ardelenești, cu rețete și bucate păstrate de la străbunicii noștri și servite cu drag și bucurie pentru tine, cel care locuiești dintotdeauna în Cluj sau doar ești trecător prin urbea noastră.

Vărzărie Cluj Eroilor

Vărzăria de pe Eroilor 37 există de 53 de ani și parcă timpul nu a pus stăpânire pe ea. Scopul restaurantului a rămas același încă de la începutul existenței sale, acela de a oferi consumatorilor cea mai bună Varză a la Cluj și cel mai bun Vargabéles. Bucătăresele de la Vărzăria Cluj, gătesc cu drag după principii vechi de zeci de ani, cu ingrediente naturale, arome autentice, răbdare și o servire simplă ca pe vremuri.

Vărzărie Eroilor îți livrează mâncarea preferată acasă!

Date de Contact si identificare Restaurant VĂRZĂRIE Eroilor Cluj-Napoca

Acest restaurant nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți această locatie din Cluj-Napoca şi doriţi sa aveti publicat meniul ONLINE / sa puteti fi contactat telefonic sau online de catre clienţi –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestui restaurant? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro este necesar sa achizitionați o pagina standard sau personlizata in Ghidul Restaurantelor – editia online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea în INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.


Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Restaurante

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Cluj, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 2253 ori, 1 Visit today

Postat în Restaurante

Tagged In Varză a la Cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings