TERRA MED – centru medical – laborator de analize medicale – medicina muncii

Centrul Medical TERRA MED va ofera consultatii medicale de specialitate, de la alergologie la cardiologie, endocrinologie, dermatologie, diabet, ginecologie, medicina de familie, ORL, pediatrie, psihologie, reumatologie.

Terra Med va pune la dispozitie si un laborator de analize medicale ultraperformant, utilat cu echipamente de ultima generatie.Noul sediu Terra Med este situat la aproximativ 350 m de la intersectia dinte Calea Turzi cu strada Buna Ziua, in fostul sediu administrativ al Clubului de fotbal ‘U’ Cluj, langa magazinul Oncos din cartierul Buna Ziua, statia de autobuz 21 cu plecare din Piata Mihai Viteazu sau 43B (Grigorescu-Manastur-Zorilor-Calea Turzii).
Consultatii pediatrie Terra Med

 

Strategia noastra?
Centrul Medical TERRA MED 
a luat fiinta in anul 2003, iar de la incaput pana in prezent, strategia centrului a fost aceea de a oferi servicii situate la standarde europene, cu ajutorul unei echipe de medici profesionisti, formata din specialisti, primari, conferentiari si profesori universitari.
Laborator analize medicale!
Laboratorul de analize medicale este acreditat de Asociatia de Acreditare din Romania – Renar, in conformitate cu standardul ISO 15189:2007 in domeniile: biochimie, hematologie, imunologie, microbiologie, parazitologie si participa la programe nationale si internationale de control al calitatii. Mai mult, laboratorul TERRA MED se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Cluj (CAS Cluj). Centrul Medical TERRA MED dispune de certificat de management al calitatii, in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2008.
Echipa Terra Med:
Centrul Medical TERRA MED va ofera serviciile celor mai apreciati medici specialisti, intr-o mare varietate de domenii, cu scopul de a preveni, a diagnostica si a oferi un tratament eficient.

TERRA MED - centru medical - laborator de analize medicale - medicina muncii

NOUL ORAR al medicilor il gasiti AICI - Click AICI!

Vizitat 2982 ori, 1 Visit today

Postat în Alergologie si ImunologieșiCardiologie

Tagged In analize si examinari alergologice cluj napoca,cabinete alergologie cluj-napoca,clinici de alergologie cluj napocașimedici alergologi cluj napoca

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Centrul Medical TERRA MED va ofera consultatii medicale de specialitate, de la alergologie la cardiologie, endocrinologie, dermatologie, diabet, ginecologie, medicina de familie, ORL, pediatrie, psihologie, reumatologie. Read more…

Postat în  Alergologie si Imunologieși Cardiologie

Centrul Medical TERRA MED va ofera consultatii medicale de specialitate, de la alergologie la cardiologie, endocrinologie, dermatologie, diabet, ginecologie, medicina de familie, ORL, pediatrie, psihologie, reumatologie. Read more…

Postat în  Alergologie si Imunologieși Cardiologie