STONE SYSTEM INTERNATIONAL Cluj-Napoca – Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate

STONE SYSTEM INTERNATIONAL Cluj-Napoca – Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate

STONE SYSTEM INTERNATIONAL Cluj, oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de două filiale directe de distribuție în țară – București și Cluj-Napoca.

Întregul portofoliu de servicii și produse pus la dispoziție de Stone System International se adresează atât persoanelor fizice, cât și firmelor specializate în arhitectură și design. Clienții pot opta pentru: microciment și beton amprentat pentru pardoselile decorative, tencuieli amprentate; Chromostone – piatră spălată pentru decorarea zonelor verzi, pentru spațiile publice sau private. Oferim soluții pe care le dezvoltăm constant și care reprezintă alternativa viabilă în idei de amenajări interioare și exterioare. Pe lângă toate acestea, compania mai oferă și cursuri de formare practică pentru echipele care activează în domeniul construcțiilor, cu scopul dobândirii competențelor de realizare a tencuielilor și pardoselilor decorative, în mod profesionist, rapid și de calitate superioară.

Materiale de constructii pentru pardoseli decorative: microciment, beton amprentat, Chromostone – piatra spalata, tencuieli decorative amprentate

Sistemele de pardoseli si tencuieli propuse de Stone System International, sunt adaptate nevoilor dumneavoastra de amenajare, reprezentand solutii arhitecturale inovative si cu efect estetic particular.

Pardoseli decorative – Microciment

Realizand pardosela sau zugraveala din Microciment obtineti suprafete arhitecturale moderne, unice, culori personalizate. Datorita grosimii reduse ca dimensiune, se poate folosi atat pe suprafete noi cat si pe cele existente.

Pavaje decorative – beton amprentat

Alegand pavaje decorative din beton amprentat pentru propria dumneavoastra casa, pentru locul de munca sau localuri publice, creati un mediu original. Gama variata de forme si culori a sistemului ofera posibilitatea realizarii unei pardoseli decorative cu design unic, atat pentru exterior cat si pentru interior.

Tencuieli amprentate

Cu sistemul de tencuieli amprentate, decorati spatiile dumneavoastra creand pereti originali, unici prin culoare si forma. Tencuielile decorative pot prezenta efecte finale reale de roci, caramida, diferite tipuri de piatra sau pot sa fie sculptate dupa preferintele sau nevoile dumneavoastra.

Chromostone – piatra spalata

Chromostone – piatra spalata, se utilizeaza pentru decorarea zonelor verzi, pentru spatiile publice sau private. Utilizarea de agregate naturale de diferite granulatii si culori, permite realizarea unei game vaste de efecte arhitecturale si cromatice, respectand in acelasi timp echilibrul mediului.

Materialele de constructii pentru microcimentbeton imprimatChromostone – piatra spalata si tencuieli stampate, Stone System International, sunt dezvoltate pentru a oferi cele mai bune solutii de design si arhitectura si reprezinta o alternativa viabila in cautarea de idei de amenajare.

Clientii multumiti, alaturi de continua cercetare si dezvoltare a materialelor, au propulsat firma producatoare Stone International la titlul de lider in sectorul pardoselilor si tencuielilor decorative.

Stone System International, pe langa distributia materialelor de constructii utilizate pentru realizarea suprafetelor din beton amprentatmicrocimenttencuieli amprentate etc, realizeaza cursuri de formare practica pentru echipele care activeaza in constructii, in scopul dobandirii competentelor de a realiza tencuieli si pardoseli decorative, intr-un mod profesionist, rapid si de calitate superioara.

Stone System International – materiale de constructii Cluj

Fie ca este vorba de tencuieli decorative, pavaje amprentate sau pardoseli decorative, Stone System International va pune la dispozitie o gama larga de materiale de constructii adaptate nevoilor dumneavoastra.

Produsele Stone System International sunt de calitate superioara si destinate uzului profesional.

Toate produsele Stone System Intrnational sunt testate cu probe de laborator si certificate conform normelor CE.

Contact Stone System International SRL

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma Stone System International SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi Stone System International SRL, Tel: 0786 408 001; 0264 417 508

Vizitat 699 ori, 1 Visit today

Postat în Pardoseli

Tagged In materiale pentru pardoseli decorative,pardoseli cluj,pardoseli decorative,pardoseli decorative clujșipardoseli industriale

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings