SANTOMAR OncoDiagnostic – Laborator anatomie patologica si citologie

Laboratorul “SANTOMAR OncoDiagnostic” este un laborator de anatomie patologica si citologie ce va ofera rezultate histopatologice in mai putin de 48 de ore!

Laboratorul “SANTOMAR OncoDiagnostic” se ghideaza dupa principiul “o buna ingrijire incepe intotdeauna cu un diagnostic bun”… si rapid. Laboratorul are o organizare eficienta, de tip modular, dotat cu echipamente de ultima ora si un personal calificat.

Laboratorul “SANTOMAR OncoDiagnostic” detine cele mai noi si moderne tehnici de imunohistochimie, coloratii speciale, hibridizare in situ (CISH), tissue-microarray, citologie monostrat, dar si tehnici clasice de histologie si citologie. Astfel, laboratorul rezolva analizele incredintate de pacienti la cele mai inalte standarde europene, intr-un timp foarte scurt.

Din 6 aprilie va asteptam in noul nostru sediu situat in cartierul Zorilor, pe strada Armoniei nr 4, bl. F4/ B!

 

Cum reusim?

  • Cu ajutorul unei echipe performante de anatomopatologi si tehnicieni, cu o bogata experienta in diagnosticul cazurilor dificile;
  • Cu o aparatura de exceptie care permite reducerea spectaculoasa a timpului de prelucrare al probelor;
  • Cu ajutorul unui sistem informatic care permite consultarea online gratuita a rezultatelor, printr-un acces securizat la baza de date a laboratorului.

Pentru clientii permanenti ai laboratorului este asigurat transportul probelor (in raza municipiului Cluj) si aprovizionarea cu flacoane cu formol pentru biopsii, recoltoare vaginale, lame si spray fixativ pentru citologie, bilete de trimitere (acestea pot fi descarcate si de pe site).

Rezultate in maxim 48 de ore!
Eliberarea rezultatelor se face la 4 zile de la primirea probelor (exceptie fac cazurile ce necesita tehnici complementare – coloratii speciale, imunohistochimie sau decalcificare).

In cazul in care aveti nevoie de rezultate mai repede de 4 zile, acestea pot fi eliberate in maximum 48 de ore de la intrarea probei in laborator, contra unei “taxe de urgenta” de 30% din valoarea analizei. (in cazul in care termenul nu este respectat banii va sunt restituiti).

NOUTATI:

  • Test CINtec® PLUS Cytology – ultima noutate in screeningul cancerului de col uterin

– detecteaza pe citologia Babes-Papanicolau prezenta celulelor transformate in urma infectiei persistente cu HPV

  • Testare boli cu transmitere sexuala cu trusa Seegene STD6 ACE Detection

– detecteaza simultan 6 agenti patogeni ai bolilor cu transmitere sexuala (BTS)

Vizitat 6109 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Analize Medicale

Tagged In analize angajare cluj napoca,analize casatorie cluj napoca,analize de sange cluj napoca,analize decontate de CAS cluj napoca,analize endocrinologice cluj,analize ficat cluj,analize gradinita cluj,analize permis si scoala de soferi cluj,analize tiroida clujșilaboratoare de analize medicale cluj-napoca

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings