Restaurant Matei Corvin Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Str. Matei Corvin

Restaurant Matei Corvin Cluj-Napoca – Meniu traditional specific din Transilvania

Despre Restaurant Matei Corvin Cluj-Napoca

Restaurant Matei Corvin Cluj-Napoca cu o variata bucatarie ardeleneasca (fostul restaurant Intim) situat in centrul orasului.

Orar

  • Luni – Sambata: 12:00 -2 3:00 
  • Duminica: Inchis

Telefon

  • neactualizat

Restaurant Matei Corvin Cluj-Napoca

Date de Contact si identificare Restaurant Matei Corvin Cluj Napoca

Acest restaurant nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți această locatie din Cluj-Napoca şi doriţi sa aveti publicat meniul ONLINE / sa puteti fi contactat telefonic sau online de catre clienţi –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestui restaurant? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro este necesar sa achizitionați o pagina standard sau personlizata in Ghidul Restaurantelor – editia online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea în INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.


Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Restaurante

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Cluj, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 2758 ori, 1 Visit today

Postat în Restaurante

Tagged In Matei Corvin,Restaurant Cluj-NapocașiRestaurant Matei Corvin

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings