RADIODENT – Radiodiagnostic stomatologic – Radiografii dentare Cluj

RADIODENT – Radiodiagnostic stomatologic – Radiografii dentare Cluj
Radiodent Cluj pune la dispoziția dumneavoastră servicii de RADIOLOGIE dentară și craniană, având 19 ani de experiență înradiodiagnostic buco-maxilo-facial.

Radiodent Cluj-Napoca utilizează echipamente moderne pentru RADIOLOGIA DENTARĂ ȘI CRANIANĂ, de ultimă generație (iradiere redusă și fascicol concentrat și perfect delimitat).

Toate examinările sunt în format digital, cu rezoluție mult mai mare decât a aparatelor uzuale de radiodiagnostic dentar.


  • ULTIMUL APARAT ACHIZIȚIONAT ESTE DATAT septembrie 2014, fiind unul dintre cele mai performante aparate de profil din lume – CBCT PROMAX 3 D MID – PLANMECA
    planmeca 3d mid 3
  • Achiziționarea a fost făcută cu ajutorul fondurilor europene (aparatul fiind extrem de scump – aprox. 150.000 euro)
  • PUTEM ACHIZIȚIONA absolut toate tipurile de imagini necesare radiodiagnosticului stomatologic și cranian – ATÂT ÎN 2 D CAT ȘI ÎN 3D (Cone Beam Computed Tomografy) (Vezi galerie foto Reconstructie 3D 1, Reconstructie 3D 2)
  • SINUSURI FRONTALE, MAXILARE, SFENOIDALE, ETMOIDALE (indicatie radiologica în diagnosticarea sinuzitelor sau altor afectiuni cavitare (vezi galerie foto lateral – Sinusuri, Sinusuri frontale, Sinusuri maxilare )
  • URECHE ( indicație radiologică folosită pentru realizarea IMPLANTURILOR COHLEARE (vezi galerie foto lateral – Radiografie ureche)
  • ARTICULAȚIE TEMPURO MANDIBULARĂ
  • INTEGRITATEA CUTIEI CRANIENE ( indicație radiologică folosită în traumatologie)
  • MANDIBULA / MAXILAR ( indicatie radiologica folosită în poziționarea implanturilor dentare , în depistarea chisturilor sau a tumorilor, în observarea eventualelor fracturi sau osteolize)

 

DATORITĂ ACHIZIȚIONĂRII CU AJUTORUL FONDURILOR EUROPENE, am reușit să ne păstram politica de prețuri decente. Am reușit chiar sa scădem prețurile, iar imaginile să crească în calitate. Știm că e ceva neobișnuit, dar noi chiar credem în posibilitatea oricui de a beneficia de asistență medicală de calitate (CONSULTAȚI AICI LISTA DE PREȚURI).

ECHIPAMENTELE PLANMECA folosite de noi beneficiază de SISTEMUL ULD (ULTRA LOW DOSE – una dintre cele mai noi și deosebite tehnici de expunere volumetrică). Putem regla dimensiunea rezoluției digitale, astfel încât să obținem o IRADIERE EXTREM DE REDUSĂ, și totuși să avem o imagine corect interpretabilă.


 

planmeca-radiatii-reduse


Susținem și încurajăm comunicarea dintre stomatolog și radiolog:

Dacă această comunicare nu există, atunci o radiografie are șanse egale de a fi de folos sau nu. O radiografie este „bună” atunci când răspunde întrebărilor stomatologului. Dacă nu este bună, cel care suferă va fi pacientul. Îl vom expune din nou, se deplasează în plus, îl va costa timp și bani. Și vrem să evităm acest lucru. De aceea recomandăm consultarea medicului înaintea unei radiografii.

Experiența în radiodiagnostic stomatologic a personalului este deosebită:

Suntem prima societate privată de radiodiagnostic stomatologic din Cluj Napoca (1996)Suntem singura societate privată de radiodiagnostic din Transilvania invitată să susțină lucrări la Congresul Internațional de Medicină Dentară Cluj în 2013 și 2014 (prin Dl. Ionuț Husti – absolvent UMF « Iuliu Hatieganu » și UBB (jurnalistica) – (vezi galerie foto lateral – Diploma 2013, Diploma 2014)În permanenta suntem asistati de un medic specialist stomatolog cu mare experienta în radiologie și putem anticipa radiologic problemele de diagnostic ale medicului dvs. curant. Astfel, încercăm pe cat posibil sa evitam « plimbarea pacientului » intre medic si radiolog, situatie in care cel mai mult este deranjat pacientul.Personalul nou este licențiat UMF și pregătit atât informațional medical, cât și sociologic; suntem formați pe radiologia dentară (obișnuiți cu cavitatea bucală)


 

TEHNICI FOLOSITE :

CBCT –
Tehnica implantului dentar s-a dezvoltat extraordinar și la noi în țară. Venim în ajutarea implantologilor și a pacienților prin metode de măsurare eficiente și exacte. În plus, punem la dispoziția medicilor stomatologi softuri performanțe de diagnosticare și măsurare, precum și asistență informatică (gratuit, evident!) (Vezi galerie foto lateral – Foto B, Implant Easy)

DIAGNOSTIC ȘI PREGĂTIRE PREOPERATORIE:
Înaintea oricărei intervenții chirurgicale (extracții, rezecții etc), oricât ar părea de simplă, e impetuos necesar o radiografie care să ne arate ce și cum vom face… dacă această radiografie este și în 3 dimensiuni, atunci putem fi siguri că medicul chirurg are toate informațiile necesare (Vezi galerie foto lateral – Reconstrucție tridimensională)

OPT, cu cele 2 mari segmente : OPT complet (Vezi galeria foto lateral – foto C) și OPT zonal (Vezi galerie foto lateral – foto D) – cu ajutorulimaginii digitale, tehnica O.P.T. înseamnă că orice zonă, de orice mărime poate fi examinată, fără a mai fi necesară expunerea întregii guri.

RETROALVEOLAR (celebra radiografie „clasică” sau „mică”, cum i se mai spune) – care se realizează prin senzori wireles, de grosimi de max. 2 mm, pentru confortul pacientului și ușurința expunerii . Cei care ne mulțumesc cel mai mult sunt copiii :)


 Ne place să credem că, de 19 ani încoace am schimbat ceva, iar în domeniul privat am căutat ca aceia care lucrează (cel puțin în clinica noastră) să știe nu numai tehnica ci și să zâmbească!FB-RADIODENTNE GĂSIȚI ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK RADIODENT CLUJ!

 ZÂMBETUL ESTE MOLIPSITOR


 

 

Vizitat 3151 ori, 1 Visit today

Postat în MEDICINA, Radiologie Dentara, Radiologie-Imagistica MedicalașiStomatologie

Tagged In radiodent cluj,radiografie dentara cluj pretșiradiologie dentara cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings