PRANA – Biorezonanta: diagnosticare medicala computerizata – Epilare definitiva: metoda E-LIGHT

Salonul Prana va ofera servicii de biorezonanta si epilare definitiva intr-un cadru modern, curat si primitor, dotat cu tehnologie de ultima ora si preturi avantajoase!

Epilare definitiva
Prana aduce cea mai noua tehnologie in domeniul epilarii definive: metoda E-LIGHT prin care IPL (lumina intens pulsata) se combina cu RF (radio frecventa).

Metoda de epilare E-LIGHT este neinvaziva, nu are efecte nocive asupra sanatatii si da rezultate uimitoare in: epilare, indepartarea petelor, pigmentare, estomparea ridurilor, indepartarea capilarelor sparte, tratarea acneei si marirea sanilor. Datorita puterii pe penetrare mai profunde, metoda de epilare definitiva E-Light are rezultate eficiente intr-un timp scurt.

Biorezonanta

In cadrul salonului Prana beneficiati si de diagnosticarea starii dvs. de sanatate cu ajutorul unui aparat de biorezonanta care va va da rezultatul pe loc.

Biorezonanta este o metoda alternativa a medicinei clasice prin care se poate da o prediagnosticare completa si precisa a bolilor.

Biorezonanta se bazeaza pe faptul ca fiecare organ, fiecare celula din corpul nostru emite un camp electromagnetic ce poate fi “citit” de aparate tehnice speciale. Astfel, informatia primita de la pacient e transmisa calculatorului si prelucrata. Aparatul determina in final factorii de risc si bolile la care e predispus organismul tau.

Prana ofera si servicii de terapie prin biorezonanta – un tratament 100% natural ce va readuce echilibrarea energetica si va stimula puterea naturala a corpului de autovindecare.

Vizitat 2608 ori, 1 Visit today

Postat în Analize Medicale

Tagged In analize angajare cluj napoca,analize casatorie cluj napoca,analize de sange cluj napoca,analize decontate de CAS cluj napoca,analize endocrinologice cluj,analize ficat cluj,analize gradinita cluj,analize permis si scoala de soferi cluj,analize tiroida clujșilaboratoare de analize medicale cluj-napoca

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings