Piscine Fibrex Co srl – productie piscine din fibra de sticla

Nume firma: FIBREX CO SRL   

Domeniu de activitate: Producator PISCINE din fibra de sticla

Piscinele pe care le fabricam sunt piscine monobloc, piscine care se livreaza la gata, sub forma unei cuve. Aceste piscine sunt confectionate din rasini poliesterice speciale, armate cu fibra de sticla, printr-o tehnologie specifica fabricarii caroseriilor auto si ambarcatiunilor. Interiorul unei piscine este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura, socuri mecanice.
Piscinele FIBREX sunt fabricate cu pereti in constructie normala sau izolati termic cu o structura tip fagure din polipropilena. Prin aceasta se diminueaza semnificativ pierderile de caldura din apa, in cursul noptii dar si in cursul zilelor mai reci, prelungindu-se astfel durata de folosinta a unei piscine.

 

Date de contact: FIBREX CO SRL

Telefon: 0364 101 068; 0742 017 646;  Fax: 0364 101 068

Adrese:

 • Showroom FIBREX Cluj: Str. Plevnei, nr. 136, CLUJ-NAPOCA
 • Distributie la nivel national: vezi harta

Persoana de contact: Marius Duca

Adresa WEB: http://www.fibrexco.ro/piscine.html

Adresa email: ciprian.pacuraru@fibrexco.ro

 

Principalele avantaje pentru piscine din poliesteri armati cu fibra de sticla:  

 • costuri si lucrari reduse pentru amplasarea unei piscine. Clientul trebuie sa execute sapatura la locul de amplasare a viitoarei piscine si eventual sa toarne o placa de beton pe fundul gropii daca terenul nu este suficient de rezistent.
 • durata scurta de instalare si punere in functiune a piscinei si anume de maxim 2 zile de la coborarea in groapa acesteia. In felul acesta deranjul viitorului proprietar al piscinei va fi minim;
 • raportul pret-calitate foarte bun avand in vedere ca se acorda o garantie de 15 ani pentru corpul unei piscine si 2 ani pentru instalatii;
 • piscinele din materiale compozite au calitatea de a fi calde, placute la atingerea cu corpul dar in acelasi timp pot fi curatate si igienizate foarte simplu, cu detergenti si dezinfectanti clasici

Piscinele Fibrex sunt piscine de familie, de 20-30 de persoane, cu inaltimi situate intre 1,45 – 1,65 metri si sunt realizate din materiale calde si netede, spre deosebire de cele placate cu gresie, de exemplu. Mai mult decat atat, piscinele Fibrex nu necesita o intretinere complexa, spre deosebire de piscinele bitoceramice ce au nevoie de o mentenanta de 4-5 ori mai dificila.

Impreuna cu piscinele, Fibrex livreaza toate echipamentele necesare bunei functionari a piscinei – pompe, filtre, lampi, tablouri electrice, set complet de fitinguri si robineti. Livram si substantele pentru dezinfectia si limpezirea apei atat pe baza de clor, cat si pe baza de oxigen activ. Firma noastra are echipe de service care asigura remedierea eventualelor defectiuni din perioada de garantie si post garantie, dar care acorda si asistenta tehnica privind exploatarea, intretinerea si conservarea piscinei pe timpul sezonului rece. Pretul piscinei include transportul, montajul instalatiilor si punerea in functiune a piscinei.

Fibrex a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 din 2000 si Sistemului de Management al al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001/2004. Firma Fibrex Co SRL detine Agrementele Tehnice si toate avizele necesare fabricarii si comercializarii produselor din portofoliu

Produse oferite de FIBREX ROMANIA:

 • PISCINE DIN FIBRA DE STICLA (interior si exterior)
 • PISCINE SUPRATERANE
 • ACOPERIRI PISCINE
 • PRODUSE INTRETINERE PISCINE

                      PISCINA MONACO                                      PISCINA IBIZA                                          PISCINA ROMANA

Piscina MonacoPiscina IbizaPiscina RomanaPiscina CretaPiscina SardiniaPiscina Capri

 

 

                         PISCINA CRETA                                         PISCINA SARDINIA                                          PISCINA CAPRI                                                                        
Piscina Venice

 

 

 

                                                                                             PISCINA VENICE   

 

Modele de piscine oferite de FIBREX ROMANIA:

 • PISCINA IBIZA face parte din gama piscinelor de lux, avand un spatiu de inot de 8 m, iar minipiscina incorporata este de 3 persoane. Designul ei imbina intr-un mod placut liniile drepte cu cele curbe, dand nastere unui produs in care partea estetica se impleteste armonios cu cea functionala. Piscina Ibiza este unica pe piata, deoarece in zona treptelor are incorporata o minipiscina ce confera beneficiarului momente de relaxare deosebite. Mai mult decat atat, piscina Ibiza este prevazuta cu un camin pentru utilitati propriu, astfel distanta utilitatilor fata de corpul piscinei este redusa, randamentul instalatiilor de filtrare fiind mult mai mare.
 • PISCINA MONACO are prevazute trepte ce pot fi utilizate si ca spatii pentru sezut. Mai mult decat atat, se pot instala jeturi si sisteme de hidromasaj. Designul piscinei MONACO imbina liniile drepte cu cele semicirculare din zona scarilor, dand o nota de eleganta si un farmec aparte gradinii dvs. Daca pana acum cativa ani piscina era vazuta ca un moft, astazi piscinele fac parte din viata multora. Ce poate fi mai relaxant intr-o vara torida cu temperaturi de peste 35 de grade decat o piscina?
 • PISCINA ROMANA este un model mediu avand dimensiunile 780 cm x 360 cm x 165 cm. Designul piscinei imbina liniile drepte cu cele semicirculare din zona scarilor. Acestea sunt in numar de trei avand diferite inaltimi si suprafete cu rol atat functional cat si estetic.
 • PISCINA CRETA are o forma paralelipipedica 600 cm x 370 cm x 150 cm, prevazuta cu un sezlong incorpotat pe una din laturi, pentru a oferi beneficiarului preilej de relaxare. Accesul in piscina se face prin intermediul a patru trepte. Linia estetica a sezlongului si a scarilor de acces ofera o nota personala modelelor de piscine CRETA.
 • PISCINA SARDINIA este cel mai nou model de piscina produs de noi. Designul piscinei imbina liniile clasice drepte, oferind o forma unitara. Caminul de instalatii este acoperit cu o trambulina pentru distractie maxima.
 • PISCINA CAPRI imbina armonios designul extravagant cu functionalitatea desavarsita, transmite conceptul inovator si promoveaza ideea de piscina infinita. Aceasta va ofera design, facilitate functionala, hidro si aeromasaj, camin propriu de utilitati.
 • PISCINA VENICE este foarte eficienta in spatii mici. Aceasta piscina este usor de instalat, usor de folosit si usor de intretinut.

Servicii oferite de FIBREX ROMANIA:

EVALUARE | TRANSPORT | MONTAJ PISCINE | GARANTIE SI POST GARANTIE

 

Vizitat 2330 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în CASA SI GRADINA, Fose Septice, InstalatiișiPiscine

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Diego Cluj

0264.437.023 ; 0264 437 211;

P-ta 1 Mai, nr. 4-5, Cluj Napoca, jud. Cluj

Clujana - intrare principala

Nume firma: FIBREX CO SRL    Domeniu de activitate: Producator PISCINE din fibra de sticla Piscinele pe care le fabricam sunt piscine monobloc, piscine care se livreaza la gata,… Read more…

Postat în  CASA SI GRADINAFose SepticeInstalatiiși Piscine