NUC MANAGEMENT – Curățare prin sablare pe orice tip de material: metal, piatră sau lemn

Firma NUC MANAGEMENT din Cluj ofera clienților o gamă variată de servicii de sablare, de la sablare metal, la sablare piatră sau lemn. Proiectele desfășurate includ: sablare auto, sablare confecții metalice, sablare inox, sablare mobilier, sablare pereți, sablare tavan, sablare porți metalice, sablare garduri, etc.

NUC MANAGEMENT –  Curățare prin sablare la preț avantajos!

NUC MANAGEMENT efectuează lucrări de curățare prin sablare pe diverse tipuri de materiale cu ajutorul unei echipe specializate în domeniu. Firma deține un echipament mobil și se poate deplasa și la locația clientului dacă se impune. De asemenea, din dorința de a răspunde nevoilor clienților și de a asigura un rezultat cât mai complet, în colaborare cu o altă companie, oferă și servicii de vopsire în câmp electrostatic.

Echipa NUC MANAGEMENT pune la dispoziţia clienților soluții și rezultate de calitate înaltă. Aceasta se recomandă prin profesionalism și seriozitate în fiecare lucrare executată, prețuri accesibile, dar și garanția satisfacerii cerințelor beneficiarilor.

Servicii oferite de firma NUC MANAGEMENT din Cluj:

 CURĂŢARE PRIN SABLARE în Cluj

(Sablare auto, sablare mobilier, sablare confecţii metalice, sablare inox, sablare pereţi, sablare tavan, sablare garduri, sablare porţi, etc.)

 VOPSIRE ÎN CÂMP ELECTROSTATIC

(În colaborare cu o altă companie)

Cele mai cautate servicii oferite de Nuc Management din ClujSablare Cluj; Curatare prin sablare Cluj; Curatare industriala Cluj; Sablare suprafețe metalice Cluj; Sablare piatra Cluj; Sablare metal Cluj; ›Sablare lemn Cluj; › Servicii de sablare;

Date de Contact NUC MANAGEMENT SRL:

Telefon: 0730 747 242
Persoana de contact: Mihălţeanu Daniel
Adresa email: Click aici
Adresa WEB: https://www.facebook.com/sablareCluj/
Adresa: Calea Baciului, Nr. 2-4, Cluj-Napoca (Deplasare şi la locaţia clientului)

Date de identificare firma:

Denumire firma: NUC MANAGEMENT SRL
Cod unic de inregistrare:
16210793
Nr. Reg. Comertului:
J12/797/2004

Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in curatare prin Sablare metal, piatra, lemn

infoHarta.ro – Catalog online cu firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 98 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Abrazive - Sudura

Tagged In curatare industriala,curatare prin sablare,sablare auto,sablare cluj,sablare lemn,sablare metal,sablare metale,sablare pentru metale,sablare piatrașivopsire în câmp electrostatic

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings