MOST WANTED – Proiectare amenajări interioare – Design interior Cluj

MOST WANTED este o echipă pasionată de design de interior din Cluj care oferă servicii de proiectare pentru amenajarea a diverse tipuri de spații. Lucrările implică eficiență, funcționalitate și detalii aparte, care aduc un plus de personalitate încăperilor.

Cu MOST WANTED te bucuri de finisaje deosebite, combinații de materiale, forme, modele, texturi și nuanțe care pun camerele în valoare. Ehipa pune accent pe materiale de calitate și durabile care să corespundă cerințelor clienților. Mai mult, aceasta face ca visele lor în materie de amenajări interioare să se materializeze, fie că este vorba de un stil simplu sau modern.

La MOST WANTED beneficiați de o gamă extinsă de servicii. Aceasta implică efectuarea măsurătorilor, realizarea releveelor după spațiul existent, prezentarea desenelor cu modificările recomandate (desene 2D), realizarea planurilor de poziționare instalații electrice / poziționare obiecte sanitare, prezentarea proiectului 3D. Mai mult, se selectează din cataloage materialele și produsele necesare pentru amenajare, se întocmesc liste de achiziții detalitate și se pun la dispoziția producătorilor de mobilă sau a altor obiecte care trebuie executate la comandă desene de execuție detaliate.

MOST WANTED se ocupă și de implementarea proiectului prin asigurarea de asistență continuă pe șantier și soluționarea variilor probleme care pot apărea. Astfel, la finalul lucrării, tu doar te bucuri de un timp plăcut și confort într-un spațiu amenajat cu gust.

MOST WANTED – Proiectare amenajări interioare – Design interior

Servicii oferite de MOST WANTED:

Efectuarea măsurătorilor și realizarea releveelor după spațiul existent
Prezentarea desenelor cu modificările recomandate (desene 2D), modificare pereți, poziționarea corpurilor de mobilier:
În primul rând ne gândim la funcționalitatea spațiului. Definim traseele de circulație in casă, dezvoltăm un aranjament optim pentru poziționarea corpurilor de mobilă și a echipamentelor folosite prin casă. Scopul nostru este să creăm un aranjament eficient și funcțional.
Plan poziționare instalații electrice / poziționare obiecte sanitare. Lucrările de pe șantier trebuie să meargă cât de fluent posibil, de aceea pregătim noi din timp, planuri cu detalii pentru instalatori.
Prezentarea proiectului 3D: mobilier și elemente de decor, prezentarea unui concept general al spațiului.
Creăm o viziune; după ce definim funcționalitatea, adaptăm viziunea clientului adăugând abordarea noastă globală, ca să putem prezenta un concept general al proiectului.
Selectare din cataloage – vizită la magazine: gresie și faianță, parchet, finisaje pereți. Deciziile trebuie luate din timp. Ne asigurăm să informăm clientul despe soluții și finisaje. Este foarte important să ne convingem de calitatea produselor recomandate. Materialele și finisajele afectează în mod direct perceperea noastră asupra spațiului.
Se efectuează eventualele modificări ale planurilor 3D, după care se realizează desenele de execuție (include oferta de preț pentru execuție sau achiziționare piese mobilier)
Întocmirea listelor de achiziții pentru toate elementele incluse în amenajare (obiecte de decor, corpuri de mobilă, accesorii)
Pregătim liste de achiziții detaliate cu cantități specificate, să ajungă din timp produsele la șantier.
Punem la dispoziția producătorilor de mobilă sau a altor obiecte care trebuie executate la comandă desene de execuție detaliate specificând materialele și culorile folosite.
Implementarea proiectului – implementarea începe din momentul în care primul meșter ajunge pe șantier. Oferim asistență continuă pe parcursul implementării proiectului de amenajare. Ne asigurăm că am oferit suficiente detalii echipelor care execută lucrarea pentu o implementare cursivă. Despre eventualele probleme apărute imprevizibil, găsim soluții la fața locului.
Facem proiect cu scop – Fiecare proiect de amenajare interioară trebuie să fie personalizat pentru utilizator, obiectele și soluțiile trebuie să fie în avantajul clientului, atât estetic, cât și financiar.

Date de Contact MOST WANTED:


Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Amenajari interioare si exterioare

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 395 ori, 1 Visit today

Postat în Amenajari Interioare si Exterioare, Arhitectura si ProiectareșiDesign interior

Tagged In design interior cluj napocașifirma design interior cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings