Mocheta Gilau – Mochetă, covoare, traverse și linoleum

Mocheta Gilau comercializează o gamă largă și variată de mochete noi și second-hand, linoleum, covoare și traverse, special concepute pentru spațiul tău! De asemenea, firma pune la dispoziție mochete, traverse și covoare pentru lăcașurile de cult, la care se adaugă și gama completă de servicii, de la consultanță până la livrare și montaj.  Produsele se pot cumpăra din magazinul localizat în Gilău sau on-line cu livrare la tine acasă.

MOCHETA GILAU asigură produse special create pentru nevoile suprafeței tale!

Mocheta – are avantajul că poate acoperi toată suprafața podelei oferind un strat moale, protector și călduros căminului tău. Este ușor de întins și se fixează bine, oferind protecție pardoselei, căldură, aderență și totodată un aspect îngrijit interiorului, fie că este în locuință, în instituții sau în birouri. Permite ca aspirarea, curățarea să fie ușoare și este un bun izolator fonic, dar și termic.
Covoare – suntem dedicați covoarelor de calitate si oferim o gamă diversificată de covoare pentru fiecare încăpere din locuința ta. Un covor de calitate, indiferent de tipul de țesătură sau materialul din care este confecționat, are o rezistență la uzură mult mai ridicată. Pe lângă protecția și acoperirea podelei pentru care au fost realizate, covoarele trebuie sa aibă un design de impact asupra decorului din căminul tău, indiferent de încăpere, oferind un aer plăcut și distins în funcție de model.
 Linoleum – datează încă din 1860, fiind utilizat pentru acoperirea suprafeței pardoselilor din bucătărie și hol. Datorită structurii sale este mult mai ușor de întreținut și de curățat, fiind folosit pentru aceste caracteristici și astăzi. Linoleumul este alegerea perfectă pentru încăperile care au nevoie continuă de curățenie și unde pardoseala este predispusă zilnic la un trafic continuu precum holurile, bucătăriile, grădinițele, școlile sau instituțiile medicale. De asemenea, persoanele alergice la praf și persoanele sensibile care au probleme respiratorii pot face această alegere de a acoperi pardoseala din locuință cu linoleum.
Traverse – sunt optime pentru a decora spațiul și pentru a acoperi pardoselile în încăperile înguste sau de dimensinui mai mici, dar și pentru amenajarea dormitorului sau a băii. Utilizarea acestora împiedică alunecarea, oferă siguranță și schimbă înfățișarea locuinței și spațiilor din clădiri.
 

Înființată în anul 1995, Mocheta Gilau dispune de cele mai bune prețuri la produsele noi și second hand pentru orice cantitate dorită. De asemenea, expediem prin curier în 24h orice cantitate de mochetă second-hand și nouă (mochetă evenimente, mochetă bisericească, mochetă hoteluri, mochetă birouri, mochetă trafic, mochetă gazon, mochetă pentru copii, mochetă imprimată), covoare cu plata ramburs a produselor.

Specialiștii Mocheta Gilau oferă consultanță de specialitate în alegera produselor în funcție de buget, destinația produsului și suprafața pe care vine aplicată, mostre prin curier la cerere, livrare gratuită în toată țara pentru cantități mari, livrare gratuită în municipiul Cluj-Napoca, servicii surfilare margini, montaj mochetă și servicii de tăiere gratuite. Alege MOCHETA GILAU pentru produse la un raport preț-calitate avantajos, o gamă diversificată de unde poți alege și posibilitate vânzării prin sistemul electronic de achiziții publice (SEAP)!

Produse si Servicii oferite de Mocheta Gilau, Cluj:

PRODUSE oferite de Mocheta Gilau

 • Mocheta, Covoare, Linoleum, Traverse;

Mocheta

Mochetă Casă
Mochetă Exterioară Gazon
Mochetă Evenimente
Mochetă Copii
Mochetă Birouri / Spații Comerciale
Mochetă Săli Evenimente / Hoteluri
Mochetă Bisericească
Mochetă De Lux
Mochetă Second Hand
Preșuri / Ștergătoare
Accesorii

Covoare

Covoare pentru Casă
Covoare Copii
Covoare Bucătărie
Covoare Bisericești

Linoleum

Linoleum pentru Casă
Linoleum Copii
Covor PVC Trafic
Accesorii

Traverse

Traverse Mochetă
Traverse Covoare
Traverse Exterior
Traverse Copii
Traverse Bisericești

SERVICII oferite de Mocheta Gilau

 • Mocheta, Covoare, Linoleum, Traverse – Livrare la domiciliu;

Servicii livrare

Servicii tăiere gratuite

 • livrare la tine acasă
 • termen scurt de livrare
 • livrare gratuită în toată țara pentru cantități mari
 • livrare gratuită pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru orice cantitate
 • tăiere conform dimensiunilor
 • confecționare traverse și covoare din materialele comercializate
 • posibilitatea achiziționării la dimensiunea dorită, fără pierderi, din anumite produse
›Expediere la cerere plic cu mostre prin curier ›Confecționare plintă din mochetă cu marginea surfilată
›Servicii montaj mochetă și pvc tip tarkett cu toate accesoriile incluse ›Posibilitatea achiziționării cu plata la termen pentru societăți comerciale
›Servicii surfilare (festonare) margini ›Reduceri la cantități mari
›Ajutor în alegerea produselor în funcție de buget, de destinația dată produselor, de suprafața pe care vin aplicate materialele ›Vânzări prin sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

▲ Solicita Oferta de Pret

Date de contact Dancri Impex SRL:

MOCHETA GILAU – CLUJ

Date Contact Dancri Impex SRL

 • Denumirea companiei: Dancri Impex SRL
 • Adresa Sediului Social: NR 801, Gilau, Cluj,
 • Cod unic de inregistrare: RO7301272
 • Nr. Reg. Comertului: J12/868/1995
 • IBAN: RO08RZBR0000060020998033
 • Banca: RAIFFEISEN BANK S.A

Magazin Mocheta Gilau, Cluj

▲ Solicita Oferta de Pret

Vizitat 1047 ori, 1 Visit today

Postat în Covoare, Mocheta, Linoleum

Tagged In Covoare Cluj,Linoleum Cluj,Magazin Mocheta,Mocheta Cluj,Mocheta OnlineșiTraversa mocheta

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Diego Cluj

Mocheta Gilau comercializează o gamă largă și variată de mochete noi și second-hand, linoleum, covoare și traverse, special concepute pentru spațiul tău! De asemenea, firma pune la dispoziție… Read more…

Postat în  Covoare, Mocheta, Linoleum