INTERMED SERVICE LAB CLUJ NAPOCA – laborator de analize medicale

Intermed Service Lab ofera un spectru vast de analize medicale de la investigatii hematologice, biochimice, investigatii imunologice, investigatii alergologice, la microbiologie, toxicologie, markeri cardiaci, markeri endocrini, markeri ososi, markeri tumorali.

INTERMED SERVICE LAB CLUJ NAPOCA - laborator de analize medicale

Infiintat in 2009, acest laborator de analize medicale din Cluj s-a nascut din dorinta de a oferi o varietate de analize de laborator situate la cele mai inalte nivele de performanta, pentru pacientii din Romania, bazandu-se atat pe competenta medicilor, cat si pe calitatea serviciilor. Cu alte cuvinte, am apelat la abilitatile si cunostintele unor medici, experti in domeniu, si la profesionalismul si tehnologia germana.

Primul laborator de analize medicale din Cluj-Napoca!
Primul laborator de analize medicale din Cluj-Napoca a fost deschis de Intermed LADR Germania, unul dintre cele mai mari si mai cunoscute lanturi de laboratoare medicale din Europa, ce are filiale in Polonia, Rusia si Finlanda. Inca din anul 1945, cand s-a fundamentat primul laborator al familiei Dr. Kramer in Geesthacht si pana in prezent, concernul german LADR reprezinta una din imbinarile cele mai eficiente de laboratoare medicale din Europa si un partener serios si competent pentru peste 20.000 de medici si peste 200 de clinici din Germania.

La Intermed Service Lab veti beneficia de servicii medicale de cea mai inalta clasa, realizate cu profesionalism de un personal specializat si cu ajutorul tehnologiei germane, prin aparate de ultima generatie.

APELEAZA LA Intermed Service Lab si vei beneficia de:

Analize gratuite Laborator de analize Intermed Cluj-Napoca
Analize in sistem de urgenta Intermed Cluj-Napoca
  • Asiguram transport probe de la punctele de recoltare catre laborator
  • Recoltare la domiciliu

 

Vizitat 3627 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Analize Medicale

Tagged In analize angajare cluj napoca,analize casatorie cluj napoca,analize de sange cluj napoca,analize decontate de CAS cluj napoca,analize endocrinologice cluj,analize ficat cluj,analize gradinita cluj,analize permis si scoala de soferi cluj,analize tiroida clujșilaboratoare de analize medicale cluj-napoca

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings