Ina Line – Fete de masa impermeabile,musama la metraj Cluj

Ina Line – Fete de masa impermeabile,musama la metraj Cluj

Ina Line SRL-D Cluj-Napoca va ofera Fete de masa:

 • impermeabile din poliester 100%,
 • din PVC la metraj
 • rotunde si dreptunghiulare din  vascoza

Specificatii pentru fetele de masa comercializate in Cluj-Napoca

 • fete de masa waterproofed
 • diferite dimensiuni 
 • diversitate de modele si culori
 • fete de masa HORECA

Ina Line Cluj reprezinta cea mai buna solutie daca cautati fete de masa pentru bucatarie, dining, terasa. Produsele si serviciile oferite de firma Ina Line Cluj sunt puse la dispozitia dumneavoastra de un personal specializat, cu experinta in domeniu.

Produse: 

Produsele oferite, sunt impartite in produse pentru locuinte, precum si produse Horeca, de cea mai buna calitate: fete de masa din musama ( PVC 85% si 15% polipropilena) la metraj sau la dimensiuni predefinite ( 140/180cm, 140/200 cm, 140/250 cm, 148/300 cm ), tivite si din poliester 100%( teflonate),   impermeabile, pentru casa sau spatii comerciale, terase, baruri, albe sau colorate, imprimeuri deosebit de frumoase, la preturi atractive

Cu  experienta  in domeniu , putem spune ca oferim cea mai buna solutie atat pentru interiorul locuintei dumneavoastra, cat si pentru amenajarea restaurantului sau hotelului dumneavoastra. Fiind atenti la fiecare detaliu in parte, firma se ghideaza dupa motto-ul „diversitate si calitate”, mai exact, bucataria care este innobilata cu fete de masa, denota eleganta si personalitate.

Oferte – Ina Line SRL-D Cluj

Oferta noastra este una dintre cele mai variate de pe piata, diversitatea modelelor putand satisface toate gusturile clientilor : modele florale, modele clasice, modele specifice pentru sarbatori ( zile de nastere, Craciun, etc ). Modelele clasice: buline, carouri, dungi, aduc un plus de noutate prin paleta diversificata de culori. De asemenea, oferim modele aflate in  trend, in nuante mai inchise cu imagini deosebite.

Alege sa savurezi o cafea sau sa iei micul dejun, pranzul sau cina intr-o atmosfera destinsa si placuta oferita de imagini si culori armonioase selectate special pentru crearea acestui efect.

Ina Line iti asigura respectul pe care il meriti, printr-o oferta bogata de fete de masa in corelatie cu noul trend in domeniu, situate la cel mai inalt nivel de confort si calitate.


Servicii – Ina Line SRL-D Cluj-Napoca

Prin serviciile  oferite dorim sa venim in ajutorul clientului pentru ca dumneavoastra, viitorul nostru client, sa fiti  satisfacut de alegerea facuta.

 • Consultanta in alegerea de fete de masa, prin personal propriu specializat
 • Masuratori complete
 • Solutii pentru amenajarea locuintei si pentru Horeca, rezolvate in functie de cerintele beneficiarului
 • Livrare produse la sediul beneficiarului

Date de contact: INA LINE SRL-D Cluj-Napoca

Telefon:  0757-088.320

Adresa:

 • ShowroomIna Line SRL-D Cluj-Npoca: in galeria comerciala din Hipermarketul CORA Cluj

Persoana de contact: CIOBANU CORINA GABRIELA

Adresa WEB: vezi aici

Adresa email: inaline.office@yahoo.com


Ina Line Cluj este listata si in editia tiparita a Ghidului de Constructii si Amenajari Cluj-Napoca la domeniul decoratiuni interioare


Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma de Ina Line SRL-D din Cluj-Napoca.. Pentru orice informaţii, contactaţi Ina Line SRL-D , Tel:0757-088.320


 

Vizitat 4965 ori, 5 Vizite astăzi

Postat în CASA SI GRADINA, DecoratiunișiFete de masa

Tagged In bucatarie,Cluj,cluj-napoca,colorate,Cora,dining,elegante,fata de masa,fete de masa,frumoase,horeca,ieftine,Ina Line,Magazin,musama,oferte,Online,Preturi,Promotii,PVC,Reduceri,rotunde,stoc,textileșiwaterproof

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings