IMARCOM Cluj-Napoca – Gresie si Faianta Cluj | Baterii și chituri

Firma IMARCOM Cluj-Napoca, Str. Branului, Nr. 23, importa si comercializeaza gresie și faianță de înaltă calitate de la furnizori de renume din Spania.

IMARCOM Cluj-Napoca – Gresie si Faianta import Spania

Showroom-ul IMARCOM din Cluj deschis în cartierul Someșeni, ofera clienților interesați să își amenajeze baia sau bucătăria cu plăci ceramice, dar și firmelor care distribuie materiale pentru amenajări (IMARCOM comercializează și en gross) pot opta dintr-o varietate de modele de faianță, gresie de interior și exterior precum și mozaicuri ceramice.

IMARCOM Cluj-Napoca - Showroom Gresie si Faianta import Spania Cluj

In showroomul IMARCOM din Cluj Napoca găsiti modele modele clasice sau moderne de gresie și faianță pentru interior si exterior, pentru baie sau bucătărie, pentru living, disponibile într-o varietate de forme, culori și texturi – gresie tip parchetfaianță 3D, faianță metro, faianță solzi, etc . Toate la un excelent raport calitate-preț.

Pentru orice informaţii, contactaţi firma IMARCOM SRL, Tel: 0264 439 307 ; 0729 117 900

Vizitat 1421 ori, 1 Visit today

Postat în CASA SI GRADINAșiGresie si Faianta

Tagged In cluj gresie si faianta,firme de gresie si faianta cluj,gresie cluj,gresie cluj showroom,gresie cluj someseni,gresie portelanata cluj,gresie si faianta baie cluj,gresie si faianta bucatarie cluj,gresie si faianta Cluj,gresie si faianta cluj preturi,gresie si faianta cluj str branului,gresie si faianta spania cluj,IMARCOM SRL,magazine gresie si faianta cluj,modele gresie si faianta baie clujșioutlet gresie si faianta cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings