EURO ENERGIA VERDE – Service centrale termice – Lucrari de instalatii – Pompe de caldura

EURO ENERGIA VERDE va ofera servicii de mentenanta pentru instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii de ventilare si climatizare si comercializeaza centrale termice Ariston, boilere, panouri solare, pompe de caldura, instalatii de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, precum si piese de schimb pentru toate produsele comercializate.

Scopul companiei EURO ENERGIA VERDE este buna functionare a instalatiilor sanitare, de incalzire, ventilare sau climatizare cladirilor prin intretinerea preventiva, predictiva si corectiva a acestora. Prin mentenanta constanta a instalatiilor, fiabilitatea si performanta cladirilor creste, diminuandu-se astfel scaderea disfunctionalitatilor ce pot aparea in timp.

Consultanta Gratuita centrale termice!

EURO ENERGIA VERDE ofera consultanta tehnica gratuita pentru serviciile si produsele achizitionate din magazinul propriu. Echipa EURO ENERGIA VERDE va sta la dispozitie in orice moment pentru ca dvs. sa faceti cea mai potrivita alegere.


Ai probleme cu centrala termica?

Suna la 0264-412.524!

Pentru Verificari Tehnice Periodice sau rezolvarea problemelor tehnice ce tin de service-ul echipamentelor termice apeleaza numarul 0749 066 035

Date de contact EURO ENERGIA VERDE SRL din Cluj-Napoca

  • Adrese:
    • Str. Fabricii, nr. 77, Cluj-Napoca, jud. Cluj
  • Telefon: 0264 412 524
    Fax: 0264 412 524
  • Persoana de contact:
  • Adresa email: office@euroenergiaverde.ro
  • Adresa WEB: www.euroenergiaverde.ro

Vizitat 1352 ori, 1 Visit today

Postat în CASA SI GRADINA, Instalatii, Instalatii termiceșiPompe de Caldura

Tagged In boilere,centrale termice Ariston,Climatizare,euro energia verde,instalatii de incalzire,instalatii de ventilare,instalatii sanitare,panouri solare,pompe de caldurașipompe de caldura cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings