ELLCOR ROOF – Sisteme complete pentru acoperișuri

Compania ELLCOR ROOF distribuie și montează țiglă metalică, sisteme pluviale, profile trapezoidale, ferestre de mansardă, accesorii pentru acoperiș. Ellcor Roof este recunoscută la nivel regional pentru profesionalism, seriozitate și produse de calitate, pentru serviciile de montaj țiglă metalică, montaj acoperișuri și renovări acoperișuri.

Firma pune la dispoziția clienților o gamă completă de materiale și accesorii necesare acoperișurilor și procesului de montare a acestora. De asemenea, Ellcor Roof oferă și ferestre de mansardă de la branduri de renume – DAKEA, FAKRO, GeoVent, VELUX; luminatoare, rame de etanșare, rulouri interioare și exterioare, accesorii pentru coamă (bandă de ventilare).

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu și formarea unei echipe de profesioniști, Ellcor Roof poate asigura soluțiile complete, are grijă să monteze acoperișuri durabile și elegante, la prețuri competitive, și într-un timp cât mai rapid. Pe lângă țigla metalică și sistemele pluviale, firma distribuie și folii anticondens, panouri de gard, ferestre și lambriu.

ELLCOR ROOF – Montaj țiglă metalică și sisteme pluviale la prețuri avantajoase!

La firma ELLCOR ROOF beneficiați de lucrări indiferent dacă este vorba de construcția sau renovarea clădirilor rezidențiale sau industriale. Compania are ca scop principal executarea completă și la un nivel ridicat de calitate al fiecărui proiect, fiind recomandată de portofoliul de clienți pe deplin  mulțumiți de serviciile prestate.

Pentru gama completă de produse accesați ellcor-roof.ro și www.pentruacoperis.ro

Date de contact ELLCOR ROOF SRL-D

  • Telefon: 0741 690 914; 0773 372 499
  • Persoana de contact: Ignătescu Corneliu
  • Adresa email: ellcor.roof@yahoo.com
  • Adresa WEB: CLICK AICI
  • Adrese:
    • Showroom: Str. Avram Iancu, Nr. 243, Florești, Cluj

Vizitat 1036 ori, 1 Visit today

Postat în Acoperisuri si Tigle, Montaj Acoperis, Sisteme Pluviale, Tabla AcoperisșiTigla Metalica

Tagged In acoperis bilka cluj napoca,acoperis tabla cluj,ELLCOR ROOF SRL-D Floresti,firme acoperisuri cluj,folie anticondens cluj napoca,folii anitcondens cluj,montaj acoperis cluj,Reparatii Acoperisuri Cluj-Napoca,tabla acoperis clujșitigla metalica bilka cluj napoca

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings