DentoVet – Stomatologie Veterinară în Cluj Napoca

DentoVet cabinet de Stomatologie veterinară, este cupola sub care vă oferim toată gama de servicii veterinare pentru animalele de companie: câini, pisici și rozătoare.

Am creat echipa interdisciplinară, medic veterinar – medic stomatolog veterinar, din dragoste pentru animale și din dorința de a oferi cele mai bune servicii de stomatologie veterinară.

Echipa Clinicii Veterinare Dentovet

Echipa Clinicii Veterinare Dentovet are oameni pregătiți să intervină în scenarii dificile, atât din punct de vedere medical-veterinar, cât și din punct de vedere al stomatologiei veterinare.

Am aliniat standardele noastre la stomatologia veterinară europeană, prezența noastră fiind apreciată în conferințe internaționale de specialitate.

Cabinetul de stomatologie veterinară a fost realizat să corespundă celor mai ridicate norme de igienă și profilaxie a bolilor contagioase. Sterilizarea încăperii și a instrumentelor folosite reprezintă standardul de aur pentru Echipa Dentovet.

Aparatura utilizată în Clinica de Stomatologie Veterinară Dentovet

Aparatura utilizată în cabinetul stomatologic veterinar este de ultimă generație. Utilizăm în manoperele noastre laserul, piezotomul, materiale inovative operațiile de reconstrucție, sterilizăm întreg instrumentarul la autoclav și multe alte instrumente pe care vă invităm să le descoperiți.

Producem constant materiale video intuitive astfel încât să vă familiarizăm cu acest domeniu nou din medicina veterinarăstomatologia veterinară.

Suntem singura clinică dedicată, în totalitate, stomatologiei și chirurgiei orale pentru animale de companie. Un dentist veterinar și o întreagă echipă de medici veterinari sunt întotdeauna implicați pentru a asigura cele mai bune intervenții și tratamente dentare. Dragostea pentru animale ne face să ajutăm și cazurile mai puțin norocoase, fiind implicați și în nenumărate proiecte caritabile.

Vizitat 52 ori, 1 Visit today

Postat în Cabinete Veterinare

Tagged In dentist veterinar cluj,stomatolog caini,stomatolog pisici,stomatolog rozatoare,stomatolog veterinarșistomatologie veterinara cluj

O Recenzie

 1. Klary
  Klary

  Nu am suficiente cuvinte de lauda si multumire pt acesti oameni minunati. Un medic stomatolog uman specializat pe interventii veterinare si o echipa de veterinari specializati pe anestezie. O combinatie perfecta! O echipa invincibila de nota 10+.
  Jessy dupa un an jumate de suferinta, a scapat in sfarsit de durerea de dinte si infectia urata! Avand antecedente urate sub anestezie, nu am avut curajul sa imi supun cainele unei asemena operatii pana sa o intalnesc pe D-na Dr Raluca Nedelea, care mi-a castigat increderea deja din primele 5 minute, abordarea dansei fiind radical diferita de toate celelalte variante auzite de la alti doctori veterinari cu specializare in stomatologie. Abordare umana, abordare cu tehnica dentara de ultima generatie, si experienta cu succes in cazuri similare. Iar un alt punct forte este echipa profesionista de anestezie. A fost prima oara cand mi-am dus cainele la operatie fara nici un dubiu ca va fi totul bine si vom avea un Happy-End.
  Dentovet – Va multumesc din suflet oameni buni! Ati facut si un caine, dar si doi stapani foarte-foarte fericiti !

  2 aprilie 2021 la 16:35 Răspunde

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings