DentoVet – Stomatologie Veterinară în Cluj Napoca

DentoVet cabinet de Stomatologie veterinară Cluj, vă oferă toată gama de servicii veterinare pentru animalele de companie: câini, pisici și rozătoare.

DentoVet Cluj a creat echipa interdisciplinară, medic veterinar – medic stomatolog veterinar,  din pasiune pentru stomatologie, dragoste pentru animale și din dorința de a oferi cele mai bune servicii de stomatologie veterinară.

Dentovet Cluj-Napoca, este singura clinică dedicată, în totalitate, stomatologiei și chirurgiei orale pentru animale de companie. Un dentist veterinar și o întreagă echipă de medici veterinari sunt întotdeauna implicați pentru a asigura cele mai bune intervenții și tratamente dentare.

Echipa Clinicii Veterinare Dentovet

Echipa Clinicii Veterinare Dentovet are oameni pregătiți să intervină în scenarii dificile, atât din punct de vedere medical-veterinar, cât și din punct de vedere al stomatologiei veterinare.

În cabinetul veterinar Dentovet veți regăsi standarde europene în ceea ce privește stomatologia veterinară, activitatea cabinetului fiind apreciată în conferințe internaționale de specialitate.

Cabinetul de stomatologie veterinară a fost realizat să corespundă celor mai ridicate norme de igienă și profilaxie a bolilor contagioase. Sterilizarea încăperii și a instrumentelor folosite reprezintă standardul de aur pentru Echipa Dentovet.

Aparatura utilizată în Clinica de Stomatologie Veterinară Dentovet

Aparatura utilizată în cabinetul stomatologic veterinar DentoVet este de ultimă generație. Medicii veterinari și stomatologii veterinari utilizează în intervențiile lor laserul, piezotomul. Întregul instrumentar din cadrul cabinetului veterinar este sterilizat la autoclav.

Servicii medicale DentoVet – stomatologie veterinară Cluj

Consultația stomatologică veterinară Laserul în stomatologia veterinară
Endodonție veterinară Protetică veterinară
Parodontologie veterinară Odontologie veterinară
Profilaxie veterinară Chirurgie dentară veterinară
Chirurgie BMF veterinară Stomatologie pediatrică veterinară
Control oncologic veterinar Interpretare imagistică veterinară

Date de Contact DENTOVET Cluj:


Medici Veterinari din Cluj: Vazi mai multe clinici si Cabinete Veterinare din Cluj

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 131 ori, 1 Visit today

Postat în Cabinete Veterinare

Tagged In dentist veterinar cluj,stomatolog caini,stomatolog pisici,stomatolog rozatoare,stomatolog veterinarșistomatologie veterinara cluj

O Recenzie

 1. Klary
  Klary

  Nu am suficiente cuvinte de lauda si multumire pt acesti oameni minunati. Un medic stomatolog uman specializat pe interventii veterinare si o echipa de veterinari specializati pe anestezie. O combinatie perfecta! O echipa invincibila de nota 10+.
  Jessy dupa un an jumate de suferinta, a scapat in sfarsit de durerea de dinte si infectia urata! Avand antecedente urate sub anestezie, nu am avut curajul sa imi supun cainele unei asemena operatii pana sa o intalnesc pe D-na Dr Raluca Nedelea, care mi-a castigat increderea deja din primele 5 minute, abordarea dansei fiind radical diferita de toate celelalte variante auzite de la alti doctori veterinari cu specializare in stomatologie. Abordare umana, abordare cu tehnica dentara de ultima generatie, si experienta cu succes in cazuri similare. Iar un alt punct forte este echipa profesionista de anestezie. A fost prima oara cand mi-am dus cainele la operatie fara nici un dubiu ca va fi totul bine si vom avea un Happy-End.
  Dentovet – Va multumesc din suflet oameni buni! Ati facut si un caine, dar si doi stapani foarte-foarte fericiti !

  2 aprilie 2021 la 16:35 Răspunde

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings