DentoVet – Stomatologie Veterinară în Cluj Napoca

DentoVet cabinet de Stomatologie veterinară Cluj, vă oferă toată gama de servicii veterinare pentru animalele de companie: câini, pisici și rozătoare.

Dento Vet Cluj a creat echipa interdisciplinară, medic veterinar – medic stomatolog veterinar,  din pasiune pentru stomatologie, dragoste pentru animale și din dorința de a oferi cele mai bune servicii de stomatologie veterinară.

Dentovet Cluj-Napoca, este singura clinică dedicată, în totalitate, stomatologiei și chirurgiei orale pentru animale de companie. Un dentist veterinar și o întreagă echipă de medici veterinari sunt întotdeauna implicați pentru a asigura cele mai bune intervenții și tratamente dentare.

Echipa Clinicii Veterinare Dentovet

Echipa Clinicii Veterinare Dentovet are oameni pregătiți să intervină în scenarii dificile, atât din punct de vedere medical-veterinar, cât și din punct de vedere al stomatologiei veterinare.

În cabinetul veterinar Dento vet veți regăsi standarde europene în ceea ce privește stomatologia veterinară, activitatea cabinetului fiind apreciată în conferințe internaționale de specialitate.

Cabinetul de stomatologie veterinară a fost realizat să corespundă celor mai ridicate norme de igienă și profilaxie a bolilor contagioase. Sterilizarea încăperii și a instrumentelor folosite reprezintă standardul de aur pentru Echipa Dentovet.

Aparatura utilizată în Clinica de Stomatologie Veterinară Dentovet

Aparatura utilizată în cabinetul stomatologic veterinar DentoVet este de ultimă generație. Medicii veterinari și stomatologii veterinari utilizează în intervențiile lor laserul, piezotomul. Întregul instrumentar din cadrul cabinetului veterinar este sterilizat la autoclav.

Servicii medicale DentoVet – stomatologie veterinară Cluj

Consultația stomatologică veterinară Laserul în stomatologia veterinară
Endodonție veterinară Protetică veterinară
Parodontologie veterinară Odontologie veterinară
Profilaxie veterinară Chirurgie dentară veterinară
Chirurgie BMF veterinară Stomatologie pediatrică veterinară
Control oncologic veterinar Interpretare imagistică veterinară

Date de Contact DENTOVET Cluj:


Medici Veterinari din Cluj: Vazi mai multe clinici si Cabinete Veterinare din Cluj

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 345 ori, 1 Visit today

Postat în Cabinete VeterinareșiMEDICINA

Tagged In dentist veterinar cluj,stomatolog caini,stomatolog pisici,stomatolog rozatoare,stomatolog veterinarșistomatologie veterinara cluj

4 Recenzii

 1. Klary
  Klary

  Nu am suficiente cuvinte de lauda si multumire pt acesti oameni minunati. Un medic stomatolog uman specializat pe interventii veterinare si o echipa de veterinari specializati pe anestezie. O combinatie perfecta! O echipa invincibila de nota 10+.
  Jessy dupa un an jumate de suferinta, a scapat in sfarsit de durerea de dinte si infectia urata! Avand antecedente urate sub anestezie, nu am avut curajul sa imi supun cainele unei asemena operatii pana sa o intalnesc pe D-na Dr Raluca Nedelea, care mi-a castigat increderea deja din primele 5 minute, abordarea dansei fiind radical diferita de toate celelalte variante auzite de la alti doctori veterinari cu specializare in stomatologie. Abordare umana, abordare cu tehnica dentara de ultima generatie, si experienta cu succes in cazuri similare. Iar un alt punct forte este echipa profesionista de anestezie. A fost prima oara cand mi-am dus cainele la operatie fara nici un dubiu ca va fi totul bine si vom avea un Happy-End.
  Dentovet – Va multumesc din suflet oameni buni! Ati facut si un caine, dar si doi stapani foarte-foarte fericiti !

  2 aprilie 2021 la 16:35 Răspunde
 2. MM Dualsport
  MM Dualsport

  Recomand serviciile clinicii veterinare cu toata increderea! Prietenul meu a avut nevoie de o interventie stomatologica pentru indepartarea unor dinti fracturati, iar doamna doctor Nedelea ne-a ajutat si totul a iesit perfect. De altfel toata echipa este foarte profesionista si dinamica, ceea ce da incredere si face ca orice problema sa isi gaseasca rezolvare.

  23 august 2021 la 9:30 Răspunde
 3. Moni S.
  Moni S.

  Nu se poate exprima în cuvinte mulțumirea pentru ceea ce fac și CUM fac oamenii aceștia pentru copii noștri blănoși. Chiar dacă sunt 300 km distanță, orice problema ași avea cu siguranță că prima oară aici voi încerca să rezolv. Mulțumesc dna dr. Raluca Ioana Nedelea și întregii echipe! 🙏🥰😍🤗

  31 august 2021 la 21:44 Răspunde
 4. Sandra D
  Sandra D

  Echipa medicala profesionista si dedicata, doamna doctor Nedelea un medic cu experienta si devotament.Noi ne-am prezentat cu un pisoi cu multiple probleme grave cu dentitia, care au fost rezolvate pe rand cu rabdare si profesionalism, pisoiul este acum recuperat, voios si duce o viata mai buna, fara infectii si fara dureri. Multumim echipei Dentovet! Panda va multumeste!

  25 octombrie 2021 la 13:00 Răspunde

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings