Coroziv Industrie – Servicii de sablare suprafețe metalice cu materiale abrazive

Firma Coroziv Industrie din Cluj ofera o gamă largă de servicii de sablare a suprafețelor și ansamblelor metalice. Prin intermediul unui echipament performant și modern, oferă servicii de sablare cu alice metalice, sablare cu perle de sticlă și sablare cu electrocorindon pe orice material, de diverse dimensiuni.

Compania prestează o varietate de servicii de sablare metale la prețuri accesibile, utilizând diverse materiale abrazive.

COROZIV INDUSTRIE – Servicii de sablare a suprafețelor și ansamblelor metalice

Sablarea cu ajutorul materialelor abrazive. Echipa de specialisti de la COROZIV INDUSTRIE îndepărtează rugina, nisipul și vopseaua de la piesele fabricate; pregătește suprafețe pentru finisaje finale diferite (netedă, lucioasă sau mată); restaurează obiecte foarte vechi și nu numai. Utilizarea acestora reprezintă o metodă mai eficientă pentru suprafețele greu accesibile și reduce timpii alocați procesului de curățare.

Firma de sablare metale feroase si neferoase din Cluj, foloseste aparatura de ultimă generație, forța de muncă calificată, consilierea tehnică gratuită, prețurile avantajoase și soluțiile adaptate cerințelor fiecărui client. La lista de puncte forte pe care le prezintă firma, se adaugă și portofoliul de zeci de beneficiari încântați de serviciile pe care aceasta le oferă. Firma COROZIV INDUSTRIE deține o hală pentru sablare de dimensiuni mari, 8 x 5 x 3 m, precum și o cabină pentru lucrările ce nu necesită mult spațiu.

Servicii oferite de firma COROZIV INDUSTRIE din Cluj:

Date de identificare firma:

Denumire firma: COROZIV INDUSTRIE SRL
Adresa Sediului Social: Cluj-Napoca, Piața 1 Mai, Nr. 4-5, Cluj
Cod unic de inregistrare: 39793351
Nr. Reg. Comertului: J12/3803/2018

Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in  Sablare metale feroase si neferoase

infoHarta.ro – Catalog online cu firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 459 ori, 1 Visit today

Postat în Abrazive - Sudura

Tagged In sablare cluj,sablare metaleșisablare pentru metale

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings